Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Jaja, négyszer jártam a "hivatalban", hogy végre kitalálják, hogy hogyan kell csinálni. (Vidéki kisváros.) Ezalatt többször is elhangzott, hogy egyáltalán miért kell nekem ez az aláírási izé, rajtam kívül senki sem kér ilyet, és egyáltalán mire jó...
A feleségemét ezzel egy időben érdekes módon meg tudták csinálni, csak az meg sosem működött az időbélyegzés szerverhibája miatt, amit két évig képtelenek voltak megoldani.
Aztán amikor egy éve kértem a megúújítást (ami ugye csere lett), kérdeztem az ügyintézőt (nagy budapesti kormányablak), hogy hányan jönnek ilyen igénnyel, az ottani ügyintéző is azt mondta, hogy gyakorlatilag nulla az ügyintézési igény, és azok is elenyésző hányadban kérik a tanúsítványfrissítést, akik anno aláírást is kértek a személyijükhöz.

A szolgáltató alatt feltételezésem szerint valailyen IT-s beszállítójuk értendő.
MaCS
Aktív témák
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi