- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Aktív témák
-
Jaja, négyszer jártam a "hivatalban", hogy végre kitalálják, hogy hogyan kell csinálni. (Vidéki kisváros.) Ezalatt többször is elhangzott, hogy egyáltalán miért kell nekem ez az aláírási izé, rajtam kívül senki sem kér ilyet, és egyáltalán mire jó...
A feleségemét ezzel egy időben érdekes módon meg tudták csinálni, csak az meg sosem működött az időbélyegzés szerverhibája miatt, amit két évig képtelenek voltak megoldani.
Aztán amikor egy éve kértem a megúújítást (ami ugye csere lett), kérdeztem az ügyintézőt (nagy budapesti kormányablak), hogy hányan jönnek ilyen igénnyel, az ottani ügyintéző is azt mondta, hogy gyakorlatilag nulla az ügyintézési igény, és azok is elenyésző hányadban kérik a tanúsítványfrissítést, akik anno aláírást is kértek a személyijükhöz.

A szolgáltató alatt feltételezésem szerint valailyen IT-s beszállítójuk értendő.
MaCS
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest