- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grapestain
csendes tag
Azt hiszem ez a dolog behalt végül. Pedig most találtam pár DI fájlt a 2000-es évekből a gépemen. De a diPlayer Win7 alatt nem szuperál. Majd 1x csinálok neki egy Win98-at virtuális gépben...
-
tomika
aktív tag
Hát igen, az elterjedtségével van egy kis probléma. DE, MS3 megemlítette, hogy gondolkoznak azon, hogy az eddigi zenéket felteszik a netre ingyenesen. Ami azért elég kellemes lenne, és biztos több emberhez eljutna.
Mondjuk Moby erőteljesen támogatja a projektet, szóval reménykedem! -
The DJ
addikt
Kíváncsi voltam, kipróbáltam én is.
Nagyon jó ötletnek tartom és hasznos is lehetne, de kétlem, hogy nagyobb szerepet kapna majd, mint most.
Nem hiszem, hogy az előadók áttérnek majd erre a formátumra a közeljövőben és épp ezért jelenleg elég kevés a hozzá tartozó zene is.
Ennek ellenére viszont van benne fantázia, nekem tetszik. -
Drótszamár
őstag
Én még nem próbáltam ki, de ha jól emléxem, akkor már 2002 vagy 2003 környékén hallottam róla. Ha az óta nem futott fel, akkor nem biztos hogy a jövője olyan fényes lessz... De ez csak magánvélemény.
De ha már hozzászóltam, akkor veszem a fáradtságot, és amint hazaértem kipróbálom a dolgot. -
tomika
aktív tag
Sziasztok!
Keresgéltem a prohardveren!, majd a neten, és elég kevés helyet találtam, ami ezzel az új formátummal foglalkozik. Azért gondoltam, hogy létrehozom ezt a topicot, hátha össze lehetne hozni azokat, akik ezzel foglalkoznak.
A digimpro röviden: egy új zeneformátum, amit nemcsak egyszerűen meghallgathatjuk, hanem tetszés szerint mixelhetjük is kedvenc zenénket, ha arra van kedvünk. Sokak szerint igen nagy jövő előtt áll a di zene, hiszen mindenki csiszolhat a kedvenc számain.
Ennyit a kedvcsinálóból, ha valaki komolyabban meg akarja ismerni, akkor azoknak az alábbi linkeket ajánlom:
Infó: [link]
Rádióműsor MS3-mal (a feltaláló): [link]
Remélem nem fog eltűnni a topic a süllyesztőben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest