- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
válasz
Kelvin #31583 üzenetére
A tesztidőszak alatti számhordozás nem ellenjavallt volt, csak nagyon korrekten felhívták rá a figyelmet, hogy ne "fő" számként tekintsünk a teszt SIM-ekre, ennek tudatában is vittük be a számokat.
dokee esetét a Digi nem megfelelő kiértesítése kapcsán azonban valóban nem értem, mert mi e-számlázás ellenére kaptunk postai levélben is szerződés felmondást, többször e-mail-ben is megjelent a tájékoztatás, SMS-t is kaptunk nem egyet és még telefonon is felhívtak.
Amellett, hogy jelen fórum miatt is bőven tudtam róla már októberben. -
törölt tag
válasz
Kelvin #31583 üzenetére
Megérdemelnéd....
Hát igen, még csak véletlenül sem a szolgáltató törvénytisztelő magatartására reagáltál , hanem a szolgáltató általi vezetékes szolgáltatás elvételének (" bosszú" ?) lehetőségében reménykedsz.
Ez is egy emberi jellem.Azt, hogy az emberk 99%-a mit gondol te nem tudhatod.
De látom azt sem tudod, hogy mit jelent a "teszt" nevű csomag aláírt példányán, hogy "szerződés típusa: határozatlan idejű". -
válasz
Kelvin #31543 üzenetére
Én egy helyen jártam az országban az elmúlt kb. 10 évben, ahol semmilyen térerő nem volt (telekomot és telenort tudtam ellenőrizni, az volt nálam), Gemenc egyes részein, autóutaktól távol. Máshol nem találtam ilyet, még a Mátrában is jó volt. Szerintem mi lefedettség szempontjából jók vagyunk.
Sajnálom is a digit meg nem is, hogy nem jött nekik össze a belföldi roaming. Sajnálom mert így több előfizetője lenne, nem sajnálom mert így gyorsabban fogja kiépíteni a sajátját.
(Sokszor kritikus vagyok velük, de ez nem jelenti azt, hogy a bukásukat kívánnám, sőt éppen ellenkezőleg, számomra mint fogyasztó számára ha sikeresek lesznek az csak előnnyel jár, akár ügyfelük leszek akár nem. Másrészt meg a kemény munkával elért eredményre sose irigységgel, hanem mindig elismerőleg tekintek.) -
zelikocc
senior tag
válasz
Kelvin #31543 üzenetére
Egyébként ez a "kilépek a házból és természetesnek veszem hogy mindenhol van térerő" stílus nagyon belénk ivódott magyarokba, pedig ez egyáltalán nem általános.
Magyarországon világszinten kiemelkedően jó a lefedettség és a 4G hálózatok sebességét tekintve és hajlamosak vagyunk ezt természetesnek venni. Pedig nem az. Számos európai országban bizony rengeteg olyan hely van, ahol egyszerűen nincs térerő és az emberek azt veszik természetesnek, hogy nem mindenhol tudnak telefonálni.
Sokan maximalisták, azt várják el, hogy mindenhol is működjön amiért fizetnek, de ez nem ilyen egyszerű és nem magától értetődő.
Ha az elégetlenkedők megtapasztalnák más országok hiányos lefedettségét, akkor másképp állnának az egészhez, sőt a DIGI Mobilhoz is - ami ráadásul még építés alatt van.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest