- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
válasz
mucsgyver70 #44157 üzenetére
Talán a digimobil, mint márkanév megszűnik, lejár a névhasználati idő is. Vagy új ajánlat lesz, remélem nem a Go csomagok közül egy! Remélem valami egyedi ajánlat! Vagy emelkedik a havidíj (biztos emelkedni fog) és még egy fél évet marad a "digimobil" Aztán ONE átállás lesz a vodának is...
-
dzf007
aktív tag
Szerintem hétfőn vagy kedden lenni kellene új Aszf- nek, változás előtt 60 nappal kell nyílvánoságra hozni, bejelenteni. Ezen az áron dec. 31.- ig garantált. Voda jövőre 15.4%- emel.(díjkorrekció). A digi is kb. ennyivel fog..
-
gyulaszu
senior tag
válasz
beller #44154 üzenetére
Én nem hagynám márciusig.
Minimum próbáld meg letisztázni indulás előtt, hogy mi történne a számoddal, ha távollétedben megszűnik alóla a digi és nem tudsz online intézkedni.
Egyébként arra számítunk, hogy dec 31 előtt 60 nappal , vagyis pár napon belül kiderül, illetve kapunk valami ajánlatot a Vodafonetól. -
beller
aktív tag
válasz
DarkByte #44152 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. December 2-án indul a repülő, úgyhogy sokat nem tudok várni. Március elején jövök vissza. Ha lehet szüneteltetném, aztán március elején ha nem lesz kedvező a Digi - vagy Vodafone -, akkor átviszem valahova, mert a szám már több mint 20 éve az enyém.
Worxland neked is köszönöm. -
beller
aktív tag
Szerintetek létezik "szüneteltetés"? 3 hónapra megyek Ausztráliába. Erre az időszakra, mivel nem fogom használni, szüneteltetném a Digit. Kint van ottani simkártyám. Van erre megoldás?
-
válasz
dredjudge84 #44143 üzenetére
A Digis mobilnet is a vezetékes Digis net IP címeit kapja a pool.digikabel.hu -ból.
-
slice14
veterán
válasz
PLaci58 #44137 üzenetére
A preferált SIM-eknél a mobilinternet-kapcsolatnál a Digi SIM van kiválasztva?
Valamint ugye nincs bekapcsolva az internet átkapcsolása? Mert ha nincs hálózat, akkor ez átkapcsol a másik SIM netjére. És ha levont összeget, akkor biztos van valami alap forgalmidíjas net aktiválva. -
PLaci58
addikt
Hali. Belefutottam egy érdekes problémába, legalábbis nekem probléma.
Telefon: Samsung A71
Sim1: Yettel feltöltő kártyás, 0 net, 0 perc
Sim2: Digi hang
Speedtestet futtattam a digi kártyán és a yettelen csökkent a pénzem.
Speedtest digi servert jelzett.
A telefon szerint a yettelen 0 adatforgalom van, digin 512 MB.
Miért von le a yettel pénzt a kártyámról ezért? Hol lehet a hiba?
Ezt csak azért vettem észre, mert kaptam a yettel sms-t, hogy 600 Ft alá csökkent a keretem, másodszorra meg 300Ft alá. -
Zoli_2010
tag
válasz
Zoli_2010 #44126 üzenetére
És... nálam most a megoldás az lett, hogy csak kikapcsoltam a Qos-t.(!) Egyszer valamit korlátoztam, de persze nem a saját gépemet, -- amin a speedtest progival mérek -- ...de úgy látszik, hogy a Qos nem preferálja a speedtestet, hanem harmadolja. Tehát erre is figyeljünk... és itt nem a DIGI szolgáltatásában, hanem a userben volt a hiba. Nem reseteltem a routert, csak konfig, Qos=off, még csak restart se volt...
-
Zoli_2010
tag
válasz
Zoli_2010 #44075 üzenetére
Sziasztok!
(Bocs, hogy magamnak válaszolok, de a múltkor is ez a kérdés itt "rossz" topikba ment.)
De most itt a válasz, a megoldás: [link] én még nem csináltam meg, de szinte biztos segít a DIGI vezetékes internet sebesség gondokon(!) -- ott is voltak persze előzmények és válaszok... 300Mbps >> 940Mbps újra! Már alig várom! -
zichie
senior tag
Ha felcseréled a kártyákat, azaz a Digi lesz a sim1 és a Yettel a sim2 akkor is ilyen? Még azt meg lehet próbálni a felcserelésen kívül, hogy a mérés idejére a sim2-őt - ahol a Yettel lenne - lekapcsolod.
Én mindig elsődleges simként használom a digit, a 2-es sim-et, ami Telekom le is kapcsolom, ha éppen nem használom, hogy ne zavarjon. -
skyli
senior tag
3 csík térerő (csak az ablakban), próbálnak elérni, de se nem vagyok elérhető, se nem kapok nem fogadott értesítő sms-t. Tudnátok ajánlani szolgáltatót, ahol a VoWifi xiaomin működne, mint anno a diginél?
-
válasz
Kronos3000 #44100 üzenetére
Nincsenek törvények, ami meg van, úgy értelmezik, ahogy akarják, következménye nincs.
Off vége!
Már az, hogy 72 órájuk van valamit javítani, már az is vicc, 3 napig nincs szolgáltatás, de azért fizessünk? Nevetséges. De még ezt sem tartják be. Nincs következmény, nincs ellenőrző hatóság, illetve ez nem igaz, van, de szelektálnak. Ha ner cég, nincs itt semmi látnivaló, ha nem ner cég, rászállnak, ha pedig a ner meg akarja szerezni, a hatóság megoldja, ellehetetleníti.
Amit a román digivel csináltak... Azóta meg látjuk mi megy. Jobb nem lett semelyik szolgáltatás. Talán a net tartja a szintet. -
kbyte1024
veterán
Uraim arról lehet tudni valami hogy december 31-tol mi lesz a digi mobil elofizetesekkel? Mert hívtam a vodat, de az ugyfelszolga se tud még semmit. Se azt hogy atrakjak valamilyen másik csomagba, vagy megszunikvagy bármi?
-
gabor9991
addikt
válasz
Dr Bubo #44064 üzenetére
Én is erre a vezetékes digitális jólét alapcsomagra fizettem elő, nem volt egyszerű mert a telekomos ügyintéző simán azt hazudta a chaten hogy ez nem is létezik, utána már csak azt hazudta hogy épp kivezetik, legvégül pedig nem erre hanem egy ugyanilyen tartalmú de más nevű csomagra kötött szerződést
De sikerült kibogozni így most 5700 helyett ugyanazért 3300-at fizetek havonta -
CirrMee
addikt
válasz
zichie #44066 üzenetére
...és ha felmész a https://digitalisjoletprogram.hu/hu/tartalom/dja-digitalis-jolet-alapcsomag oldalra, akkor ezt találod:
2022. januárjától az Alapcsomagban foglalt otthoni szolgáltatás maximális letöltési sebessége legalább30 Mbit/s-ra emelkedik, míg a minimális (garantált) letöltési sebességet 7,5 Mbit/s-ban állapították meg. Megszűnik az a felhasználókat érintő feltétel, mely szerint az Alapcsomagra csak azok fizethettek elő, akiknek az azt megelőző egy évben nem volt internet-előfizetésük, így a kedvezményes internet elérés mindenki számára elérhetővé válik. Ugyancsak megszűnik az igénybevétel időtartamára vonatkozó korlátozás, 2022. elejétől már egy éven túl is hatályos marad az előfizetői szerződés.
-
zichie
senior tag
válasz
Dr Bubo #44064 üzenetére
Utána néztem, sajnos van van:
"...azok a természetes személyek, akik – részben az internetezés számukra túl magas ára miatt – eddig nem rendelkezhettek internet-hozzáférés szolgáltatással, meghatározott ideig igénybe vehetik a Digitális Jólét Alapcsomagot."Ez rám nem vonatkozik, mert két szolgátatónál van mobilnet és egynél vezetékes net hozzáférésem.
Emiatt ha nem lesz jó ajánlat Vodától, akkor marad valami flottás megoldás, vagy visszatérek a digimobil korszak előtt használt feltöltőkártyás mobilnethez voip szolgáltatóval (pl. Cheapbuzzer vagy Stuntcalls). -
zichie
senior tag
Találtam egy alternatívát a januártól megszűnő digimobil plusz csomagra: Digitális Jólét Mobilcsomag (Telekom)
Ez nekem jobb, mint a KÜF (Yettel), mert ott 4GB net 2884 Ft, itt 2600 Ft. Persze a KÜF-nél 275 perc van, de én az 50 percbe is simán beleférek, jelenlegi Digis csomagban lévő 120 percből is kb. 30-40 percet használok el átlagban havonta.
Ami kérdéses, hogy számhordozással át tudom-e vinni a számom? Ez fontos lenne.
-
szaszyka
senior tag
válasz
dredjudge84 #44051 üzenetére
Amióta 4ig, nekem a gigabites digi beállt fix 300mbps-ra...
-
válasz
dredjudge84 #44051 üzenetére
ha a telekomhoz hozzácsapsz egy legkisebb vezetékes telefont, már olcsóbb lesz, mint a digi.
-
kl122
tag
válasz
p.riky22 #44047 üzenetére
Én a közelmúltbeli történtek (áremelések) után nagyjából semmi pozitívumra nem számítok "ajánlat" címszóval, mobilnál már csak egy számom van itt, a kábel pedig már ment a levesbe, mert elegem lett az áremelésekből és az egyre gyakoribb műszaki problémákból. Ahogy hallom elég szépen lépnek le az ügyfelek a Digitől mióta elvesztette egyetlen előnyét az olcsóságát.
-
dzf007
aktív tag
Számla ügyben hívtam a DIGIT 1272. De ott rákérdeztem mi várható január elsejével...Hmmm..Az ügyintéző azt állította megszűnik a digi mobil. A vodkafontól kapunk ajánlatot, ha elfogadjuk Vodásak majd One-osok leszünk, ha nem megszűnik a számunk, vagy vihetjük másik szolgáltatóhoz..Na erre kíváncsi leszek! Az állította új ászf. stb 45 nappal előtte kell bejelenteni..
-
csaszi75
senior tag
Engedélyezd az adatbarangolást.. ezzel volt tele mindenhol a sajtó és a fórumok is a tavasszal, hogy a DIGI előfizetők a Vodafone hálózatán roamingolnak..
De a telefonokban nincs két külön opció hogy:
-belföldi roaming
-külföldi roaming
Tehát az egyetlen (!) nemzetközi adatbarangolást -ahogy írod- kell engedélyezni -
Joe1
tag
Sziasztok!
Mobilinternettel kapcsolatban kérnék segítséget. A Voda kártya mellett használom a DIGIMOBIL PLUSZ NET kártyát. Ma minimális térerős helyen próbáltam netezni, azóta nem kapcsolódik a DIGI mobil, állandóan a nemzetközi adatbarangolás aktiválását kéri. Soha-ra van állítva, a roaming nincs bekapcsolva. Redmi Note 8 készülék, hiába csinálok új APN-t a DIGI beállítása szerint, nincs mobilinternetem -
GML
őstag
Ha van valaki, aki szeretné visszamondani a DIGINET AKTÍV 50 szolgáltatását kérem ne tegye, gondoljon rám, szívesen átveszem tőle, névre írva. (feltéve, ha a Diginél még van ilyen lehetőség)
Köszi előre is.
-
dzf007
aktív tag
válasz
dredjudge84 #44013 üzenetére
Szerintem a sok korlátlan xxl csomag is megterhelő lehet. Mivel ez egy nagy lakótelep. Vodkának kevesebb a tornya. Diginek volt 3, ha jól.emlékszem.
-
snooze
veterán
sziasztok!
digi junior kártyát a 1272-n le lehet mondani,vagy irásban kell?
digi kártyárol ingyenes a 1272 hivása? -
dr9
tag
válasz
domper2015 #43986 üzenetére
A Vodafone semmit se fejlesztett kb. 2019 óta, főleg Erdélyben, annyi, hogy lett MORAN, orange-on sok helyen, de ahol az nincs, ott H+ van, és az se sokáig mert "készülnek a 3G lekapcsolásra" amit én még sehol se láttam, hogy történt volna, de gondolom nem lesz semmi ilyesmi, mert hivatalosan nincs semmi, és a nem hivatalos poszt szerint már két megyében nem kéne legyen. Na de mind1, ez valami a Telekom-Yettel közötti dologhoz hasonlít, csak ez nem kötelezett + külön van a spektrum
De persze, a Vodafone olcsóbb, mint a Digi, 2€-ért 200GB-ot kapsz, és még a USA-ba is kapsz percet. Valami hasonlót ki tudsz küzdeni a másik kettőnél is. Nincs olyan opció romániában, ami legalább hálózaton belül ne adna végtelen hívást.
Na de igen, a Vodafone valójában nem fejlesztett azóta semmit, és pár városban is van, hogy csak B3 van, B20 nélkül... -
domper2015
senior tag
Román Digi elofizetést magyar állampolgár vásárolhat?
Elég sokat járok át, van feltöltős ( nem Digi) kártyám, de ez kényelmesebb lenne. -
kl122
tag
válasz
zelikocc #43975 üzenetére
"A számhordozás csak akkor hiúsul meg ha nem egyeznek az adataid, nem? Vagy mit értesz az alatt, hogy jogtalanul?"
Úgy értem, hogy első körben elutasította a DIGI a számhordozást arra hivatkozva, hogy nem egyezik a SZIG szám, majd mivel tudtam, hogy mindkét cégnél ugyanaz a szám van megadva, a Telekomnál bármilyen adatmódosítás nélkül újraindították a hordozást és ebben az esetben a DIGI már jóváhagyta. Azaz első alkalommal jogtalanul utasították el.
-
dzf007
aktív tag
Valaki kapott már digi mobil számlát?
-
kl122
tag
Sziasztok!
Gondolom nálatok sem működik továbbra sem a hívásértesítő SMS?
Valamint ha a DIGI jogtalanul visszadobta egy számhordozási elhordozási igényemet, akkor a DIGInél mint átadó szolgáltatónál kell a kötbérigényt benyújtanom?
-
Chris.G
tag
Ez nem a digi mobil topic? Vagy már összeolvadt ez is a vodával?
-
SDDS22
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy van egy iPhone 14 készülékünk amiben egy Digi mobil SIM kártyát szeretnénk használni, alapvető működésbeli probléma nincs, azonban ha a Digi kártya az elsődleges nem működik az internet megosztás. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv, Martin!
-
Kenderice
senior tag
Én is olvastam a vowifi hírt, gondoltam ránézek mi a helyzet.
A telefonom xiaomi redmi 8 pro (miui 12.5), a digis időkben használtam mind a vowifi-t, mind a volte-t.
Most meg bemegyek a beállításokba, sehol ez a két opció.
Nem tudom hová tűntek a beállításokból.
Találkozott ilyennel valaki? -
-
Renwick
őstag
Hivatalosan is elindult a VoWiFi a vodánál. Fun fact: DigiMobilnál nem elérhető.
-
csaszi75
senior tag
válasz
4Grider #43915 üzenetére
Kérdezzük meg a kérdés feltevőjét, hogy milyen DIGI-s SIM-je van? Adat SIM vagy telefonban volt, hívásokra is?
#ValoVillam ? -
ValoVillam
tag
Sziasztok,
Elnézést a láma kérdésért. Meg tudom osztani a digi mobilnet hálózatát egy e célra dedikált eszközzel úgy, hogy az eszközeim wifiként lássák?
(egy laptop és két telefon kellene hogy lássa)
Az a sejtésem hogy nem. Ha mégis, akkor pontosan miből mit vegyek?
(A saját vezetékes előfizetésem egy másik városban van, ahol én csak ritkán vagyok.) -
csaszi75
senior tag
válasz
Dr Bubo #43900 üzenetére
Mi lehet a kókány?
Azon kívül, hogy ugyanolyan lehet mint a roaming, ahogy írták is, meg roamingot kell engedélyezni..
Egy dolog ami feltűnik, hogy Vodafone-nál van olyan, hogy 4G hang és lemegy hívás közben 2G-re, s nem szakad meg.
Azonban most DIGI-nél nincs ilyen, tapasztalatból.. Az eredeti DIGI hálón volt olyan, hogy a VoLTE hívás leváltott hívás közben 2G-re?
Másik kérdés, ha a DIGI előfizető külföldön van, akkor ott milyen gyorsan (lassan) épül fel a 2G hívás?Vagy Vodafone előfizető külföldön 2G-n?
Érdekes ez nah..
-
kl122
tag
válasz
zelikocc #43898 üzenetére
"ha repülő módba teszem a Digis kártyát és elkezdem hívni másik telefonról, akkor kicseng, majd egy idő múlva mondja csak be az automata, hogy nem elérhető, mintha én kinyomnám a hívást"
És valóban! Ez is megvan nálam is. Sőt játszottam kicsit vele és még olyan is van, hogy hívok egy számot és csak a kb. negyedik kicsörgésnél kezd egy valóban kicsörögni a hívott szám ami ráadásul szintén Digis.
-
Kipróbáltam, továbbra sem működik és nekem sem jött még válasz. Már rég túlment a 72 órán...
Bónusz: ha repülő módba teszem a Digis kártyát és elkezdem hívni másik telefonról, akkor kicseng, majd egy idő múlva mondja csak be az automata, hogy nem elérhető, mintha én kinyomnám a hívást. Aztán egész eltűnik az éterben, mert semmi értesítés nem jön róla nekem. -
Per Me
tag
válasz
rothfb #43892 üzenetére
"Tisztelt Ügyfelünk!
Internetszolgáltatásunkban kiesést tapasztalhat az alábbi településeken: Anarcs, Balassagyarmat, Dáka, Drégelypalánk, Érsekvadkert, Heves, Mezőlak, Nagyoroszi, Pápa, Vaszar, Budapest XIII. kerület, Százhalombatta.
A hiba elhárítása folyamatban van.
Köszönjük megértő türelmüket!"
Forrás: Digi fb. oldal. -
dzf007
aktív tag
A telefon jelezte, hogy elhasználtam 25 GB-ot, a Digi 19,3 GB mért. A külföldi netezést is méri csak nincs benne, ill. forintban kiszámlázza. Ezt se értem, miért kell Ft-ba?
-
válasz
4Grider #43866 üzenetére
Pontosan nincs benne.
Pl.:
"Üdvözöljük Ausztriàban, az A1 hàlòzatàn!Külföldröl a magyarorszàgi telefonszàmok elérése 06 helyett a +36 elöhìvò tàrcsàzàsàval lehetséges. Tàjékoztatjuk, hogy a Roaming 1. dìjzònàban (EU) Magyarorszàgra és EU irànyba a hìvàsindìtàsra és SMS küldésre a belföldi tarifàk az irànyadòak, a hìvàs- és SMS fogadàs dìjmentes a méltànyos hasznàlat erejéig.
Az Ön dìjcsomagjàban foglalt adatmennyiség az EU-ban is leforgalmazhatò a méltànyos hasznàlat keretében, melynek a felhasznàlàsàt követöen a többletdìj 0,5274 Ft/MB. Tovàbbi informàciòkért kérjük hìvja a +3617070707 szàmot vagy làtogasson el a digi.hu/roaming weboldalra. A 112-es euròpai segélyhìvò dìjmentesen hìvhatò.Kellemes idötöltést kìvànunk!
Üdvözlettel:
DIGI" -
válasz
dzf007 #43855 üzenetére
Abban a 2357 Ft-ban benne van a pecdíj is ha telefonáltál és SMS díj ha küldtél SMS-t.
Ha nem, akkor az csak az adat, de olyan bugyuta a rendszer, hogy a 3,5 GB-on belülit is forintként írja. Az ingyenes net 1890 Ft összegnek felel meg. Tehát nincs 500 Ft amit majd fizetned kell pluszban.Egyébként itt is EU rendeletet sért a Digi, mert kötelező lenne SMS-ben tájékoztatniuk a méltányos használat adatkorlátának elérésekor
-
4Grider
félisten
-
dzf007
aktív tag
Digi Max 30 GB-ból EU- ba mennyi használható fel?
-
csaszi75
senior tag
válasz
lacibattya #43849 üzenetére
Mire gondolsz?
Aktiválod a roaming szolgáltatást.. és használod
https://digi.hu/hasznos/roaming/roaming-partnerek-listaja
Egyesült Királyság H3G2G/3G/4G
Egyesült Királyság O2 UK2G/3G/4G -
lacibattya
csendes tag
Hali.Tudja valaki angliában hogyan lehet használni digi kártyás telót?
-
dzf007
aktív tag
Most tettem rá figyelmes hogyan Digi mobil alkalmazás a második sim kártyánál nem mutatja az aktuális telefon forgalmat. Digi Max csomag 30 GB. De mivel most kint voltam Szlovákiába és használtam a mobilnetet így forintba írja ki az aktuális forgalmat ami a weboldalon megjelenik, de az alkalmazásba nem. Vajon mi lehet a hiba? Alkalmazás újra telepítve mind a két telefonon, ez nem oldotta meg a problémát. A digi azt válaszolta, hogy náluk minden rendben van, mert letesztelték.
-
Székesfehérvári ipari park az M7 mellett, munkahely. A digis mobilnet a vodás átmenet óta értékelhetetlen lett sajnos, így bő 4 év használat után megváltam a Digi Mobiltól.
Minden jót a maradóknak! -
Lackooo84
nagyúr
Másnál is offos a digi volte?
-
dzf007
aktív tag
Én már hibajegyet nyitottam..Digi fele kell jelezni, majd továbbítják a Vodának..Jó sokat kérdeznek.. [kép]
Sebesség teszt többet mond ezer szónál... -
Bogyi007
veterán
Tegnap különvettem a Vodafoneos és Digis Simet a Samsung A52s 5G telefonomból - Vodafone SIM maradt a telóban és a Lenovo tablet kapta a Digis Simet - és csodák csodájára megszűnt mindkét kártyán a térerő problémám...
Ezek szerint egy készülékben összeakadtak...
-
brumicica
tag
Nap vicce: ahhoz képest, hogy Svájc nem is roaming partner (https://digi.hu/hasznos/roaming/roaming-partnerek-listaja), sikerült a nyáron 5 MB-ot (roaming 4. zóna) leforgalmazni egy rövid kirándulás alatt (a készüléket aktívan nem használtam, nyilván ez csak a "háttér" adat).
Vigyázzatok az EU-n kívül, eszerint a hivatalos lista nem naprakész! -
nyikszi
őstag
válasz
4Grider #43777 üzenetére
Upsz, digiset, legalábbis nem emlékszem, hogy átállítottam volna, csak a roamingot kapcsoltam be. Be kellett? Rákeresek, kösz.
Igen, tudom, épp azért írtam, hogy most van egy használhatatlan kártyám itthon. Márpedig nem teszem az ablakba azért, hogy legyen nagyobb térerőm. A régi idők jutnak eszembe, amikor még 2000 körül egész máshol laktam és majdhogynem ki kellett hajolnom az egy szoba ablakából, hogy egyáltalán legyen térerő a telefonáláshoz
#43782 dzf007
A tiéd még jobb mint az enyém 07.23-án 0,23/0,11 volt
Mostani: 0,44/0,22. Érdekes, kb. a fele a feltöltés. Lehet 25 éve örültem volna egy ilyennek, de ma ez vicc. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! A digi mobilnete lett korlátozva. A Vodafoné mennyi? Ha átterelnek a Voda/One-ba, akkor is korlátozva lesz a net sebessége? Mondjuk, kezd tele lenni a hócipőm, mert térerő a lakásban majdnem nulla (volt egy digi torony a közelben, de lekapcsolták ezek szerint). A waze is vacakol a digi nettel, de szerencsére van egy telekomos előfizetésem, ami működik rendesen.
-
CirrMee
addikt
válasz
zelikocc #43767 üzenetére
https://index.hu/gazdasag/2023/07/03/jaszai-gellert-nagyinterju-pro-m-rheinmetall-carpathiasat-spacecom/
A célunk az, hogy a DIGIMobil előfizetői december 31-ét követően is a vállalatcsoportnál maradjanak, és a Vodafone, illetve legkésőbb a jövő évi márkaváltástól a ONE előfizetőivé váljanak. Ennek érdekében már az idén kedvező ajánlatokkal keressük majd előfizetőinket, elismerve az elmúlt években tanúsított hűségüket is.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Rack és Tower szerver bazár
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest