- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
Viszont a fejlesztésekkel kapcsolatban.
Felsőzsolcát nagyjából lefedték, kb 90%-os lefedettség van.
A főútat nézve, a felén 1 csík 4G amin 40 kbps letöltés van. Ahol csíkosabb délebbre, ott meg a főúton folyamatosan megy 3 csíkkal. Nem értem, miért számít lefedettnek a Miskolchoz közelebbi rész, ahol 1 csíkom van..Másrészt: A térkép megbízhatatlan eliggé.
Lásd: Felsőzsolca egyik napról a másikra bekékült, úgyhogy kb 50%-os lefedettség volt előző napon. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Akoshii #19792 üzenetére
Pár hozzászólással feljebb Renwick fórumtárs már írta.
Azért olvassunk már, mielőtt beírunk! -
Akoshii
újonc
https://media1.hu/2019/10/28/marad-ingyenes-a-digi-mobil/
Friss!
-
-
dadito
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni Digis mobilinternettel(teszt sim) kapcsolatban?
Adott egy HP745 g2,HP Lt4211 kártyával,és egyszerűen nem akar működni.Telefonban,tabletben működik,mi lehet a gond?
Köszönöm! -
dadito
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni Digis mobilinternettel(teszt sim) kapcsolatban?
Adott egy HP745 g2,HP Lt4211 kártyával,és egyszerűen nem akar működni.Telefonban,tabletben működik,mi lehet a gond?
Köszönöm! -
Renwick
őstag
"A DIGI továbbra is elkötelezett ügyfelei magas szintű kiszolgálása iránt,
ezért folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben fejleszti mobilszolgáltatásait. E törekvések következő lépéseként a cég úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. június 30-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére." -
thomas77
senior tag
válasz
Adamo_sx #19778 üzenetére
Sajnos nem az én nevemen van a kártya, így nem tudok ezzel érdemben foglalkozni.
A roaming+ esetében hozzá kellett adnom az APN-t, hogy menjen a net, illetve előtte át kellett kapcsolnom a roaming+ -ra.
Ez a procedúra megvan az Ír Tesco kártyánál is, de ott a sim toolkit-ben van automata és manuális üzemmód is. Elvileg automatikusan át tudná kapcsolni magát. De az APN manuális hozzáadását ezzel sem lehet megúszni. 4G roaming itt sincs. Este megnézem, hogy fel tud-e menni a Digi hálózatra. -
Adamo_sx
aktív tag
válasz
thomas77 #19763 üzenetére
NDK turmixgép megérkezett már?
Érdemes bejelenteni a DIGI-nek a honlapjukon, nekem is volt pár problémám a roaminggal. Bejelentettem, megcsinálták. Nem kapkodtak, de mindent megjavítottak, amivel gondom volt. Nyilván a pillanatnyi helyzetben nem megoldás, de végül is így tudják javítani, ha bejelentjük a hibákat. -
thomas77
senior tag
válasz
snooze #19774 üzenetére
Bármilyen számot hívtam, sose csörgött ott, ahol kellett volna. Mindenki nem lehet átirányítva ismeretlen helyre. Ráadásul ha a telekomos számomról hívtuk a digit számainkat, akkor minden rendben volt.
Számomra egyértelműen kimenő hívás problémának tűnt ez, mintsem átirányításos dolognak.
Sajnos közben hazajöttünk, úgyhogy nem tudok tovább tesztelni.
Cserébe most az Ír Tesco-s kártyát nyomkodom itthon... -
zichie
senior tag
válasz
thomas77 #19770 üzenetére
A havi számla hívásrészletező részén gondolom rajta lesz, hogy hová ment valójában a hívás, azaz az "dünnyögő öregasszony" száma.
Én egy voip szolgáltatóval jártam így korábban, minden számot kétszer vett figyelembe, ebből adódott egy hibás működés, amit hamar javítottak. A +36...-et így hívta: +3366... Franciául válaszoltak vissza a hívott számról. -
thomas77
senior tag
Én sem vagyok fontos ember. Természetesen volt nálam másik kártya. 3 telekomos, egy vodás, egy telenoros, egy Three UK és egy Tesco IR. Ketten voltunk 5 telefonnal.
Persze nem reklamálni akartam, én is csak teszt jelleggel használom a Digit. Szimplán csak leírtam a teszt eredményét.@viktorhu: ‘97 májusában vettem az első mobilom. Azóta +36-tal mentem el a magyar számokat.
Igazából meg se szólalt az öregasszony, csak dünnyögött valamit. A háttérben meg mintha gyerekhang is lett volna. -
arnyekxxx
veterán
ma vittem el először városon kivülre a testsimet, a szolnok - bp vonalon (autópálya nélkül a 4esen végig) pár pillanatig fordult elő, hogy elment a hálózat.
-
thomas77
senior tag
Mai tapasztalat:
Írországban vagyok. Elvesztettem a feleségem egy áruházban. Gondoltam felhívom. 5x hívtam, nem vette fel. Nagy nehezen megtaláltam telefonos segítség nélkül is. Elkértem a telefonját, de nem volt rajta nemfogadott hívás. Hívtam újra, de semmi.
Ma többször megismételtem, de nem tudok kifelé telefonálni.
Most a repülőtéren ülünk. Hívtam egy otthoni digist. Szintén nem veszi fel. De ha elég sokat csörgetem, akkor felveszi valami ismeretlen öregasszony. Se angolul, se magyarul nem tud.
Kipróbáltam újra a feleségemmel. Egymás mellett ülünk, de mindig az öreglánynál végződik a hívás. Bármelyikünk tárcsáz. -
pjen
félisten
válasz
maranarudi #19752 üzenetére
Ezt nem értem igazán,ha autóban használod ,tudod tölteni is a mobilt.Nem merül le.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
maranarudi #19759 üzenetére
Az autód média akármilye tud kezelni sticket, és wifi hotspotot is nyom?
Ha kérsz aktív 50 gigás mobilnet csomagot, ahhoz van stick.
-
Kronos3000
senior tag
Szerintem egyszerűen berendeltek egy csomó telefont,és kitaláltak Digi módra egy nyakatekert akciót,hogy ne maradjon a nyakukon.Nemsokára elavultnak számítanak,és nem fog kelleni senkinek sem.Szerintem így sem viszik majd,de ez az ő bajuk legyen.
-
pjen
félisten
válasz
maranarudi #19754 üzenetére
A digi mobil kártyát kérdezte,nem az adatot.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
maranarudi #19754 üzenetére
Teszt simet viszont tudsz ingyen kihozni, ha azzal megy akkor az 50 gigás netes csomaggaL is.
-
pjen
félisten
válasz
maranarudi #19752 üzenetére
Mért nem hozol ki egyet és kipróbálod,ingyen van.Nem jó vissza viszed.
-
maranarudi
csendes tag
Valaki esetleg tudja biztosan, hogy milyen usb stickekben működik a tesztüzemes digi mobil kártya? Androidos autós médiaegységben lenne rá szükség, így nem merülne a mobil a hotspot miatt.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest