- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
sracok,
dlink, d524, 20/10-es net. kabelen jon 20/10, wifin 15/10. lehet valahogy trukkozni, hogy meglegyen wifin is a teljes savszel, vagy inkabb oruljek ennek is?
zyxel p334wt routerem ellenben 10/10-et tud csak a wifin. -
TayRol
nagyúr
a 841-es tplink is eleg lenne a 20/10-es nethez? csak mert fele annyiba kerul, mint a 1043-as, es most nem szeretnek tobb penzt kiadni ra.
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok! Bekötötték a 200/100-as netet, de wi-fin csak 50 jön lefelé. Mit lehet ilyenkor tenni? Én hülye meg vettem ac-s cuccokat, de minek. Az ügyfeles azt mondta, hogy ok csak kábelen biztosítják a 200-at. Csak az a fura hogy egy hete a másik helyen egy nem WiFi-s ont-vel és az én tplink routeremmel simán jött ez a sebesség. Most mérges vagyok, mert feleslegesen fizetem a 200-as sebességet, de muszáj kábel mentesen megoldanom itthon a dolgokat.
-
-
TayRol
nagyúr
Hívtak a Digitől, hogy az 1-es portot megnyitották a routeremnek.
Innentől kezdve gondolom a routeremet rádugom az ont-re, belépek a kis tplink-embe, beállítom PPPoE-re, beírom a tőlük kapott papíron található usert+passt és működik is?
-
TayRol
nagyúr
működik minden, köszönöm az összes segítséget, ám az lehetséges, hogy a wdr4300-as nem tudja wifin kitolni magából a 200/100-as netet? a másik oldalon egy tplink archer tu4h van, ami ac-s.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest