-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
paca5
tag
Na ma végre sikerült pontot tenni az ügy végére. A DIGI az én ügyemben nem volt hibás!!! Az alaplapi duál hálókártya közül amelyiket használtam az sajna benyomta az unalmast és csak feltöltésnél max ha 50k-val ment fel az adat az akkor már jó volt... Mire rájöttem, hogy ami igaz működik, de talán még sem úgy ahogyan én szeretném, az még sem müxik igazándiból........
Hajrá DIGI
Hajrá Linux
:-)))Ui: a digiseknek hál istennek nem szóltam és saját házon belül kerestem a hibát!!
-
paca5
tag
Ma délelőtt megcsináltam a sebességtesztet ismét és ezt dobta ki:
DIGI Kft. - Mérési adatok
Százalék: 100%
Feltöltve: 409600 / 409600 Kbytes
Eltelt idő: 00:42:29
Sebesség: 160 Kbytes/Sec.
Hátra van: 00:00:00
Feltöltés készMár vagy 5-6 napja elég gyengén megy a torrentes feltöltés is max 120 -130 -t ha tud.
Azért TOPNET-től kicsit többet várna az ember nem???
400 mega 42 perc alatt elég csücskös... -
stvnppp
senior tag
Ami probléma szokott lenni az a router, esetleg próbáld ki úgy, hogy közvetlenül a gépre kötöd a netet, a routert kihagyod. (Bár szerintem nem ez lesz, a routeredről elég sok jót hallottam.)
Másik kérdés még, hogy milyen op. rendszert használsz, mert már hallottam olyat, hogy az xp-t még nem készítették fel erre a sebességre, és nem kezeli? (erre is van megoldás)
Ez kábelen, vagy wifin keresztül mérted? Kábelen át kell mennie a teljesnek, de ha wifi, és a gépedben régebbi wifi van, akkor lehet az is, hogy az nem elég.
Nekem ennyi ötletem van...
-
stvnppp
senior tag
Párszor már le volt írva, de akkor még egyszer:
A speedtest.net nem méri jó a Digi esetében. (nekem volt olyan, hogy a 20/10es netnél 120/15 mért). Használd a DIGIs mérőoldalt!!!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged