- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zsoltcube
újonc
válasz
csabedly #81296 üzenetére
Jaja, nekem is ez kb, kis mértékben változik több-kevesebb, de folyamatosan el-el dobál csomagokat.
Sokra az ügyfélszolgálattal épp nem mentem, felhívtam őket a bekötés után 5 nappal, hogy ez a helyzet, hoztak egy használt ONT-t, lehet ez a gond, ha lehet cseréljék újra. Ők nem látják a problémát, szerintük minden oké. De tudod, miért nem látják...? Mert nem 10 percet pingelnek, hanem szám szerint 4 darabot...
A hölgy továbbá azt mondta, ő ezt nem tudja felvenni hibaként, mert "vissza fogják dobni", írjak a hibabejelento@digikabel.hu -ra képekkel igazolva mi a problémám, 72 órán belül válaszolnak... Elküldtem azt a három ping eredményt, amit ide is, részletesen leírva mi a bajom. Gyorsan, kb 1 óra múlva jött válasz egy jól szituált úrtól, szintén nem látják a problémát, de felajánlott egy olyan lehetőséget, hogy egy szerelő kolléga kijön a kis laptopjával, rádugja, méreget, tesztel. Na mondom szuper, tuti ki fog bukni a hiba...
Kijött az inkompetens kolléga minden nélkül, akinek elmagyaráztam mit jelent pingelni valamit, illetve miért is baj ez.
Tök rendes volt egyébként, kicserélte az ONT-t, de azt mondja újat nem tudnak adni, nincs.
Közben rájöttem, az utcánkban egy ismerősömnek ugyanez a nete van, kértem pingeljen már kicsit, nála is ugyanez a helyzet.
Ebből azt gondolom nem egyéni probléma ez, ilyen itt jelenleg a Digi nete... Egy másik ismerősömnek már kb 5 éve van Invitel által kiépített üzemeltetett FTTH net/tv/telefon, amit átvett a Digi ugye, nála mehet egy hétig is a pingelés, egyetlen csomag sem fog eltűnni...
Viszont ha csak itt, ebben az egy utcában (illetve akár más városokban is) csinálja ezt, lehet valahogy rájuk kellene erőltetni, nézzenek egy elosztót a környéken, hátha.. Email formában kellene szerintem valami normálisat fogalmazni, telefonon sokszor úgy érzem, nem is érti az ügyintéző, miről van szó.
Ez Jászberény egyébként.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Futás, futópályák
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest