-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
arkone #41175 üzenetére
Pedig de , miért mit nem olvastam el szerinted? pontosan leirtam hgoy melyik szoval mire gondolsz, és leirtam egy saját szöszenetet is, de persze nyomhatod hgoy nem olvastam el, attol függetlenül szerintem telejsen jo igy a Digi rendzsere hgoy nem lehet ujra kötni az okos csomagot és igen remélem késöbiekben sem lehet majd ujra kötni pont ezek ért a fillér.....emberek-ért.
-
DonMaster
addikt
válasz
arkone #41159 üzenetére
Pedig de nagyon is elolvastam, kb beszoltál nekem hogy lezsolom és nem segitek neki, ami enm giaz, és leszoltad a digi-t hgoy lehuzza az embereket, ami megint nem igaz, ott a szerzödés elkéne olvasni továbbra is. utána lehet azt mondani , hogy nah de a Digi a nagy lehuzo cég mert a szomszéd kapot okos csomagot én meg nem kaptam ujra és igy ugy irgum burgum , én nem tudok havi 2e sporolni de ö igen , ami valojában nézve neked is alapbol 4e ft sporlás már csak az hogy a diginél vagy , de ezt fent kifejtettem böven, és igen, ne rinyáljon már itt snekise hogy neki a digi nem adot okos csomagot ujra, és hgoy mi a teendö, ne ott a szerzödés , és ezek mellet még ott van az is hogy, pont az irásodhoz mérten, sokan örülnének ha elérhetö lenne náluk a Digi 6e ft-os listaáron is, földet csokolnának , addig pár digis, meg az alapbol 4e /ho-s sporlás melelt még többet sporolna, de ezek melelt elvárja a többség hogy a Digi adjon 1ms-es pinget és adjon folyamatosan maxximális sávszélességet. Kérdem én Hogyan? meg akor elvárja az uj elöfizetö hogy kösse be a digi 15napon belül , elég olcosn kötés 0ft . de van mikor lásd mult év eleje nem volt eszköz. miért is? nem volt pénz rá? és az miért lehetet? ezen kéne elgondolkozni, és utána sirni rini és panaszkodni hogy a szomszéd kapot okos csomagot ujra én nmeg nem. amikor a szembe szomszéd 15e-fizuet a t/upc-ért pedig csak 10m a távolság. nah neki lenne miért panaszkodnia. és szidni a digi-bár ugy hogy nem a digi hibájábol nem köthet hozzá, de az megint melékes.
-
DonMaster
addikt
válasz
arkone #41147 üzenetére
Ez nagyon nem erröl szol.
itt adott 1 szerzödés. amit aláirsz 1-2évre,.
elfogadod hgoy nem lehet hoszabitani az aláirásoddal.
vagyi slehet ha elmondodd a tv-t félévre vagy a telelfont 1évre és utána ujra köthetö,vagy pedig sirásal a digi-nél . jár .
szerintem igy jo a rendszer ahogy van nem kell autmatikusan ujraköthetö lenni-e persze logikus lenne, de nem ott a szerzödés feketén fehéren benen van minden elkéne olvasni. nem csak aláirni és ha lejár akor sirni hogy enyi emg anyival let drágább.
-
4Grider
félisten
válasz
arkone #40982 üzenetére
A szolgáltató által adott ZTE GW-en próbáltátok kikapcsolni a routolást (bridge módba áttenni)? Már persze ha lehet. Mert nekem ez routing problémának tűnik, de a szolgálatónál lévő cuccok nem olyanok, hogy azokon egy felhasználó jelentős terhelést el tudjon érni. Marad tehát az előfizetői oldal.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged