- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
2-3 email váltás és vakarózás után ma felhívott egy digis szakember, kérdezősködött, hogy mióta van ez a probléma, jelenleg sincs-e ipv6 címem, mondtam hogy most nem vagyok otthon, de reggel még nem volt ... most hazaértem még szintén nincs, de már lehet kezdik végre felfogni, hogy náluk van valami hiba ...
-
StarKiller89
senior tag
-
-
divan
őstag
Én is miskolci vagyok, nekem a fiam panaszkodott, hogy 2 napja alig tudja használni a netet, az online óráin szakadozik a videó, játékban össze-vissza ugrál a ping. Tegnap este pingeltem a Google dns-ét, tényleg elég extrém válaszidők jöttek vissza, eldobott csomagok, halálba ingadozott. Ma reggel viszont jónak tűnik, fix 6-7 ms válaszidővel. Reméljük így is marad, nem csak a reggeli csendességnek köszönhető a javulás.
-
Foose
addikt
Nálam kb negyed órája dobta el a netet a router. Egyenlőre ennyit látok hogy az összes ip cím 0 lett a router beállításokban, ezért gondoltam hogy nálam van a hiba.
De miért felejti el a router az ip címet????
megy a gép és net, egyszer csak piros lesz a földgömb ikon a routeren. TP link AC1750
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest