- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
peetyy #93317 üzenetére
Az árral még nem lenne gond, mert nálunk amikor még rendeltem, járt a DIGI-s körzetekben érvényes kedvezmény.
(#93319) MasterMark: A DIGI elvileg Üllőn kifejezetten gyenge jelet szolgáltat optikán, miközben a Telekomos DOCSIS hálózatot anno 2012-ben (mikor először volt bekötve) a szerelő dicsérte a városban. Ezzel szemben a helyzet az, hogy a DIGI minősége tényleg sokat zuhant az elmúlt pár évben, de erre a színvonalra csak a gerinchálózat kikotrásakor jutott, mint amit most tapasztalok Telekomon. Eddig nem hittem el a nővéremnek, hogy náluk tök indokolatlanul megy a vergődés a folyamatosan szakadozó nettel, de kénytelen vagyok belátni, hogy nem Ő volt a hülye.
A külföldre menő kapcsolatok késleltetése tényleg jobb Telekomon és az oldalak betöltése is érezhetően sebesebb, DE megoldhatatlan az IPv6 és pár óránként megszakad. Pedig jel szinten nincsen gond.
Tudom, hogy ez ilyen #LeopardAteMyFace probléma, csak gondoltam jelzem pár óvatlanabb embernek a helyzetet.
Bár a DIGI mobilt szerintem érdemes lehet elengedni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest