Keresés

Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz L.T. #2294 üzenetére

Így van, vírusvédelem nélküli gépet bármilyen módon kitenni a netre vagy nagy hülyeség, vagy kalandvágyó az illető. :)
    Az tény, hogy a digis előfizetők láthatják egymás gépeit, elvégre LAN-ban vannak. De ezt frankón ki lehet küszöbölni munkacsoportokkal, és felhasználónevet/jelszót kell kérni másik gép csatlakozásához. Az meg evidens, hogy a Diginél az egyszerű fájlmegosztást ki kell kapcsolni (eleve ki kell, ha jelszót akarunk kérni másik gép hozzáférésénél). Akik router mögött vannak (és jól be is állították), azoknak persze ilyen problémái nincsenek. :)

Üdv!

• satomee

senior tag

válasz L.T. #2291 üzenetére

Nem tudom mi igaz belőle,de én több (korábban egyébként upc alkalmazott) ismerőstől úgy hallottam hogy a linkelt oldal (illetve az online lapcsoport amihez tartozik),eléggé elfogult a digivel szemben. Ha már itt tartunk... A legdurvább amit egy havernak mondott szintén a konkurens cég egyik alkalmazottja,hogy mivel lanba vannak kötve a digis előfizetők,ezért ha egyikük benyal egy vírust,azt jó eséllyel a többi is megkapja...:U Szal attól függetlenül hogy van e bírósági kereset vagy nincs,egyre több digit lejárató történetet/hírt hallok.Úgyhogy amíg rendesen kapom a szolgáltatást és amíg a digi nem közöl ilyesmit hivatalosan,addig nem nagyon hoz lázba mit írnak és hol...

Aktív témák