Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pw12345

aktív tag

válasz viktorhu #82652 üzenetére

Mi a biztosíték, hogy ilyet kapok (amikor köttettem, akkor is a sok okos ember "megaszonta", hogy márpedig ilyen, meg olyan boxot fogok kapni, mert neki olyat vittek, meg mert csak, aztán nem olyan lett...)?
    Pl. itt vannak ezek a vietnámi standot idéző darabok:
    https://itcafe.hu/dl/upc/2018-12/23/283794_bqec7hpyhhsp3pbx_img_2159.thumb.jpg
    https://mobilarena.hu/dl/upc/2017-09/15/608866_pjusgq2yc9v9nl1o_20170915_105927_1_2.thumb.jpg
    Kösz, legyen igazad!

(#82653) TeeJay
    Nem mindjárt az IKEA fizet nekem 300-at, hogy polcot szabjon? :U Ha jól látom nem sima, hanem műanyag peremes lap, ami még olcsóbb.
    Ezres, hogy a szabász szóba álljon velem, és egy hulladék, megmunkálatlan darab, olcsóbb helyen, alsó hangon 600. Hogy fussak egy kört az IKEA felé az nekem még több
    és, akkor még nincs polc. (Amúgy van már polcom, rohadtul nem méret, mert nem oda szántam, jóval drágább is volt és olyan könnyű, mint az ólombánya.)
    Csak a felfogatás darabja több, mint 300 (ha nem akarom, hogy a fejemre szakadjon), és, akkor még nem törtem fúrót a 4x-esen vasalt beton főfalba
    (nem mindenkinél van lambéria, falburkolat, vagy lakik téglában, vályogban, amire nem is mernék szerelni),
    mert ugye nem 5-ös tiplivel pakolnám fel a dög nehéz, impregnált bútorlapot, ami most dívik.
    Linkelj kérlek nekem ebből az ominózus, 300-as, méretre szabott, hornyolt, ajándék felfogatós, műanyagperemes IKEA polcból, lehet más is rárepülne, ennyiért! :K
    "Lakáselosztóból" (nem tudom az mi lehet) vezetni, ja. Először is meg kell vizsgálnom, hogy a legközelebbi, vak kivezetésre rá lehet-e kötni, arra szerelni egy konnektort, onnan
    egy hosszabbítót, azt is felfúrni, hogy ne szálljon le.
    Arról nem beszélve, hogy nekem pl. pont van fúrókalapácsom (25000),
    meg fúrószárak (800-1500/db), vajon mindenkinek van?
    Betonvas keresőm nincs (anélkül elég kétesélyes a fúrás) és egy használható darab 20-25 lepedőtől indul, amire nem ruháznék be, főleg, hogy hol árulják, hol nem.
    Amúgy profi a polcod :C , nekem sajnos ilyen nem lesz. :(
    Az érdekes, hogy mintha az optika egyik szobából menne az előszobába, az a falfurat is horonyszerű, mintha gipszkartonba menne.
    Úgy legyen!
    Engem a fogyasztás kevésbé izgat, mint az üzemképesség és a melegedés, a francnak hiányzik, hogy leégesse a lakást. :((
    Márpedig a TV boxuk fűtött rendesen.

Az nekem nem opció, hogy beviszik a szobába (na az is érdekes lenne, mert nincs hol elhozni, a lépcsőházi huszonakárhányas, vasbeton főfalat , meg nem fogja megfúrni a tag, főleg, hogy a kábelcsatornájuk a bejárat felé megy, nem a lépcsőfordulóba), mert a koax osztás kint van a bejáratnál. Titkosított számokat én is ki szoktam nyomni, úgyhogy, ha ilyenen keres a "mester", akkor nem fog elérni, nekem meg nem lesz netem. :U

Új hozzászólás Aktív témák