- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz roti86 #81720 üzenetére
azért van 1gbit és 3darab 100-as LAN mert net megy a gigás porton a 3 100-as port meg IPTV-re van már aki használja. Szerencsére a DIGI nem használja és remélem nem is fogja soha. Inkább DVB-C2 legyen majd később de a fullHD bőven elég otthonra és azt meg tudja a DVB-C bőven
IPTV kell a hátam közepéreamúgy én hétfőn voltam beállítani wifit ugyanilyen Huawei ONT-nél és teljesen jól használható
20MHz-en 2antennával 80-90megabit átment egy 35nm panelban és Redmi Note9S telefonnal mértem ennyiket ami tökéletes
akinek meg AC vagy AX wifi kell vegyen sajátot.[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Nereyn
tag
Szia!
Röviden, ha bridge módba van, akkor csak szimplán átalakítja az optikai jelet, a szükséges tv-net-telefon hármasra. A wifije az tényleg hulladék, bár majdnem ennek a huaweinek meg az egyik zte-nek használható, de inkább jobb sajátot használni.
A net meg majd átvált, ha holnap du-este nem feltétlenül szólni kell, mert lehet csak valami hiba miatt nem váltott át (nekem is így volt, de gyorsan lett javítva)
Elvileg gigás mindegyik portja, én úgy tudom, bár leírásba biztos le van írva, de wifi miatt jobb sajátot használni, az meg olyan amilyet te szeretnél -
Because
őstag
ugyan ez volt ma nálam... fentebb olvashatod. majd holnap telózok be, igazán meghagyhatták volna a wan konfig beállítási lehetőségeket. a színe miatt pedig dugom a szekrény mögé, kicsit zavar, hogy most akkor 2 eszköz kell, remélem egy 3. már nem fog kelleni, mert nem terveztem rackszekrényt az előszobába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest