Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• V/

nagyúr

válasz Flashget #40249 üzenetére

Szerintem aDigi nem a te szolgaltatod valasz masikat.
    Csak ez érhető el.
    De kösz, hogy nem engeded meg, hogy kritizáljam azt az árképzést, ahol -nem engem- megkárosítják az előfizetőt.

[ Szerkesztve ]

• joker1220

őstag

válasz Flashget #40249 üzenetére

Nem tudom hogy mit várnak az emberek a mai világban. :W

Bárcsak én is annak az ONT-nak a fogyasztását fizettem volna ki havonta pluszba és nem az uzsorát..

Volt egy szolgáltatásom amiért fizettem fixen 4500 ft-ot, majd egyik napról a másikra kaptam egy levelet hogy felvásárolták a szolgáltatómat és ezért megszűnt a hűségem és fáradjak be új szerződést kötni.

Bementem, felajánlották a baromi akciós szuper speciális csomagot garantált 6500ft ért. (akkor még nem volt más szolgáltató a környéken.) Mondom OK legyen köszi +2k havonta. No ami ezután következett az volt a meglepetés a 6500 ft helyett min 8 ezret számláztak minden hónapban persze hiába reklamáltam el lettem hajtva hogy örüljek mert ez amúgy egy 14k -s csomag (alap tv csomag + alap vezetékes tel amit nem is használtam soha + eleinte 10mbps internet később felemelték 30mbps -re.)

Miután lejárt a hűség még azért kaptam búcsúul egy 9500 ft rész számlát hogy örüljek magamnak.

Szóval az eredeti 4500 ft szolgáltatás majdnem a dupláját fizethettem. Most váltottam és ha még nem lenne meg csak a garantált sávszél akkor sem lehetne egy szavam se mert fele annyiért az is majd 3x olyan gyors.

Aktív témák