- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Pr3no
tag
Sziasztok!
Albérletbe 1-2 hete kötötték be a Digi-t (DIGINET 1000 -
FTTH),azóta nem volt olyan nap, hogy ne szakadna meg ezerszer. Érdekes módon többnyire hétköznap nappal van vele gond, hétköznap este felé és egész hétvégén többnyire stabilan működik.A gyárilag kapott ZTE F618V2 routert használom, nem nyúltam hozzá a beállításokhoz, ha elmegy az internet a router beállításaiban az Internet WAN connection status-nál az IP cím és DNS csupa 0, IPv4 connection status-nál "connecting" szerepel, disconnect reason-nál pedig "ISP Timeout". Ekkor általában a router újraindítása után 10-30 percig van internet, aztán megint elmegy.
Néha a disconnect reason-nál "No Carrier" szerepel, ekkor az újraindítás sem segít, ha kikapcsolom a routert és az APC kábelt kihúzom + vissza akkor néha helyrejön, néha meg csak az idő javítja meg.
Van tipp, hogy mi lehet a probléma és a megoldás,vagy a szolgáltató felé jelezzem? Van saját routerem is, azt még nem próbáltam meg, hogy a ZTE-s helyett azt használom, de ha az megoldja előkapom, mert így nem lehet itthonról se dolgozni, se szórakozni.
Router beálításaiban próbáltam NAT-ot kikapcsolni, nem láttam különbséget, de ha 1 órával később visszalépek visszavált ON-ra...
IPv6-ot is próbáltam bekapcsolni, úgy abszolút nem volt internet.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen autót vegyek?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- EA Sports WRC '23
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest