- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajni82
csendes tag
válasz #94529552 #51649 üzenetére
Igen normál előfizetés van Egy idő után magától megoldódik a probléma, illetve sajnos egy két alkalommal a CI modulra is azt írja ki, hogy nincs kártya, holott benne van de ez is spontán megoldódik. Kábelen kicsit tekertem... De ez nem lehet a TV hibája. Illetve tekertem a kábelen és áramtalanítottam utána magától helyreállt. Esetleg arra gondoltam még, hogy azzal árthatok hosszabb távon a TV-nek ha a külső merevlemezt kikapcsoláskor nem húzom ki? Mielőtt lekapcsolom, persze kérem az eltávolítását, csak nem választom le. Köszönöm a választ.
-
Hajni82
csendes tag
Sziasztok! Digi előfizetéssel lenne a problémám. Sima analóg előfizetés lenne. A TV pedig LG 43UK6950 Olyan gondom lenne, hogy állandóan elmegy az adás. Jelteszt ok. Csatorna kép és hang nincsen. Gyakorlatilag olyan mintha nem lenne adás. Bekapcsoláskor kezdi, van amikor kb egy óra múlva mindig visszajön. Először arra gondoltam, mivel állandóan benne hagyom a külső merevlemezt, bár kikapcsoláskor is mindig leválasztom az miatt van, de amikor kihúzom ugyanez. Smárt kártyával is néha ezt csinálja (bár megbántam egy set top boxxal többre mentem volna. TV -n a jelteszt rendben van. Maga a kábel persze a TV-be megy bele. Digitális analóg újság rendben van műsort kiírja csak a feketeség ez szerintem nem a TV hibája. Szerintetek? Eddig remekül ment utóbbi napokban kezdte el. Adáshiba lehet? Diginél mondjuk néha amikor nagyobb vihar volt már akkor észleltem régebben is egy sima set top boxnál. Lehet a TV érzékenyebb a vételre és azért? Mi lehet az oka? Merevlemezről amikor a TV ezt csinálja persze tökéletes a kép és a hang, ezért gondolok inkább adáshibára... illetve lehet kábelhiba is?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest