Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
DavTitan
csendes tag
Sziasztok. Új LG 28TN515S televízión hogy lehet előhívni az M4 Sport csatornát? Próbáltam kézi hangolásnál a 135500-as és 136000 frekvenciát, de sajnos nem működött. Tudnátok segíteni benne?
Köszi előre is. -
pz6t Nekem ugyanaz a problémám volna, mint Becenick kollégának (#62663). Azaz kb. egy hónapja a 762MHz-es sávon kockásodnak az csatornák, vagy "no signal". Az összes többi sáv tökéletes. 762MHz-n a tévé szerint signal strength: 97%, signal quality: 0%-40%, BER[E-6]: 500-100000. (A jelerősség a több sávon 96-99%, minőség 100%, BER 0. Nincs STB. Korábban jó volt.)
Jelerősséget normálisan csökkenteni nem tudok, de ha átfűzöm, az antennát egy kikapcsolt videolejátszón, akkor a tévé szerint a jelszintek leesnek 60-80% közé, kivéve a 762MHz-t, mert ott 0 van, meg egy kis háromszög benne felkiáltójellel (nem tudom mit jelent).
Lehet ezzel bármit kezdeni? Érdemes bejelenteni?
-
[Laca]
tag
Sziasztok!
Jelenleg BP18, Szent Imre-kertvárosban kockásodik/akad pár percenként sok csatorna, szúrópróba szerűen ezeket néztem Duna HD, M4 Sport HD, TLC, Boomerang
Jel/Minőség 100%, és a hiba közben is 0 BER, tehát valószínűleg a hiba nem nálam lesz.Más tapasztal ilyet most?
-
Ezt továbbra is tartsátok szem előtt kérlek! Értem én, hogy néhányan elviccelődtök ezzel, de elég ha csak egy valaki ide keveredik a másik oldalról, és meg is van a baj. Jobb tehát, ha maradunk a tech vonalon.
-
Sumi
aktív tag
Valami hír a 10G-ről?
-
sandró60
addikt
Üdv mindenkinek!
A múlthét óta napi szinten többször pillanatra el sötétül az adás majd visszajön közben kiírja a szokásos szöveget,hogy nézzem meg a kábel csatlakozást.A családban 3 tévé van,ha csak 1 tévé működik akkor is előjön ez a hiba
A terület 3.ker Békásmegyer
Kérem jelezze akinél ugyanígy "működik" -
Flashget
félisten
válasz
Akosman #62723 üzenetére
Ilyenről én sem tudok viszont jól ismert trükk a média törvény kijátszására hogy bizonyos csatornákat már csak új csomagba raknak be, de az drágább lesz mint a régi. És idővel a régi csomagot kivezetik a piacról.
Kb. ilyen várható. Szerintem a Digi tematikus csatornái még az idén maradnak, jövőre nem tartom valószínünek. Ki tudja mit tartalmaz az adás-vételi szerződés. -
Pocpet
tag
Sziasztok!
Tegnap a kb. fél éves samsung tv-n elment az összes Digi csatorna, azt írja ki, hogy nincs elérhető szolgáltatás. Az automata csatornakeresés sem talál egyet sem. Ugyan erre a kábelre rádugva egy másik (régebbi) tv megtalálja az összes csatornát és a másik szobában lévő tv-vel sincs probléma. Ez TV vagy Digi probléma szerintetek? Tegnap reggel még minden rendben volt, estére meg eltünt az összes csatorna. -
amatőr68
újonc
válasz
garga01 #62654 üzenetére
Nagyszerű, nagyon köszönöm az instrukciókat! Azóta minden rendben! Ja, majdnem elfelejtettem, hogy nem felejt a box. beállítottam a kedvenceket, és 1 hét áramtalanítás után is tudott mindent.
Még egyszer köszönöm!Üdvözlettel: amatőr68
U.I.: egy 107 centis használt LG-t vettem, ami 2011-es modell, és LAN bemenete is van, de a WIFI-t nem veszi. Nagyon élvezi Apósom a kiváló képet...
-
xy2003
tag
arena4et még mindig nem akarják bevenni a csatik közé?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
sandró60 #62707 üzenetére
Először is hangoláskor ne a digit válaszd a tévén, hanem az "egyéb" vagy vmi ilyesmi. Aztán amikor chansortba betöltöd, akkor ne referencia listás automata rendezést csinálj (valszeg valami változott az utolsó mentésed óta), hanem szépen pepecselve egyesével a megfelelő helyre huzogatva meg kell csinálni a sorrendet, a nem kívánatos csatiknál mind3 négyzetbe pipa, és úgy mentés. Így jónak kell lennie.
-
-
pjen
félisten
Érdekes ez a DIGI csatorna frissítés, tegnap reggel két TV n is próbáltam. Bekapcsoltam a Tv t, teljesen össze vissza jöttek a csatornák, még 300 as csatorna is volt. Ki és bekapcsoltam, vissza tért ninden a régi rendszerbe és Pesti TV nincs.
-
sandró60
addikt
Segítséget kérek
Ma próbáltam egy Samsung tévén rendezni a csatornákat.(Digi)
Amikor az usb pendr-ról a rendezett csatornákat visszatölteném-kiírja,hogy érvénytelen csatorna lista.Tavaly használtam ezt a programot-akkor még jó volt
A program amit használok Samsung Chanel Editor(smc)kiterjesztésű file
Közben a ChanShort -se jó.
Aki tud valami másik programot megköszönöm. -
Nálunk is ma változott a csatornakiosztás (hálózat azonosító: DIGI Kistarcsa), amikor először bekapcsoltam a TV-t délután, kiírta, hogy új csatornák elérhetőek, amik hozzá lettek adva a csatornalistához. A régi adókat nem bántotta a TV, minden maradt a helyén.
-
miska17
tag
Köszönöm a válaszokat :
#62669 gulyasa
#62670 pjen
#62671 Intruder2k5
#62672 pjen
#62673 Flashget
#62674 Pityu89
A mama visszaküldte a készüléket ; -
Lackooo84
nagyúr
válasz
garga01 #62703 üzenetére
LG CX tévém van, és totál átrendezett mindent, nekem 1-75-ig vannak a csatik, a többi törölve, és egyszercsak ugrott egyet, és 125-től lett 2xx vmeddig és össze vissza minden csatorna. Nem tudom mi volt ez. Ahogy láttam ugyanúgy vannak sd csatik. Az M4 M5 árkerült másik frekire az tuti mert azokat pluszban újra kellett keresni.
-
garga01
őstag
válasz
Lackooo84 #62699 üzenetére
Nem feltétlen... többször volt másnak is ilyen gondja (vagy lehet pont te írtad). Néha gond van a NIT táblával, és ha ezt észleli a tv, elkezdi keverni az adókat. Az LG-ken az automata frissítést kikapcsolva biztos nincs ilyen gond (a családban van 3-4 féle típus).
Onnan tudod, hogy az új kiosztás van nálad, hogy megszűntek az SD-HD duplikációk.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.