- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Bubbasparxxx
csendes tag
2000/512-nél hát mit mondjak........ király..............
Ja, az hogy fél óránként leszakad azt már megszoktam lassan. Az ügyfélszolgálat meg csak anyit mond hogy a kolléga majd hív, de hogy melyik évbe az itt a kérdés.
Tanulság : holnap előfizetek a burzsuj t-online-os adsl-re. Kétszer annyi de legalább jó.
Aki meg ennél a szolgáltatónál marad annak meg csak annyit mondok hogy kitartás, lesz ez még rosszabb is. -
Bubbasparxxx
csendes tag
Na, most néztem rá pont CSS server pingekre a náciknál most 300-350 helyett egyből csak 50-60 közötti, magyarokon meg 5-15 közötti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erre varrjatok gombot. Na meg mondjatok most vmi okosat mert én már kifogytam az ötletekből. -
Bubbasparxxx
csendes tag
Félreértés ne essék nem baszlatni akarom egyikőtöket sem. Se jogom se szándékom.
Egyébként modemes vagyok akkor ez lenne a gond? merthogy csak a modemesek panaszkodnak pingre. Nekem pl magyar szerveren mint a smalla 45-70 közötti, a nácikra meg fel se lehet menni csak 10.30-11.00 körül. Na most akkor szerintetek mi a probléma.
Egyébként a másik gondom meg az hogy 15-20 percenként lelök. Ez mitől van? -
Bubbasparxxx
csendes tag
Hmm. Találó. De ha megengeded emlékeztetnélek rá hogy, menyi is 2 napja van meg ez a csodás szolgáltatás. Másrészről te mit szólnál ha vennél egy autót amit faszának mondanak melette meg a lábaddal kell hajtani, csak hogy menjen?
Na dehát te biztos jobban tudod, na meg persze érted. A kulcsszó ott rejtőzik a válaszodban -- Olcsó és egész jó -- , hát jah végülis.
-
Bubbasparxxx
csendes tag
Hali mindenkinek!
Új vagyok ezért előre is elnézést a stílusért. Nah, hát végigolvastam a fórumba beírók hozzászólásait és én csak az alábbiakat fűzném hozzá:
Szolgáltatás ára = JÓ
Minősége = SZAR
Miért?
Hát gyerekek, nekem két napja kötötték be, naponta délután 4-től használnám, ha lehetne mert ugye mint meganyi más kollégát, állandóan lelök, connect újra, vagy reboot, tök mindegy. A másik gond, hogy ha nem is lök le akkor olyan kibaszott magasak a pingek hogy csak na. Őszintén nekem a net arra kell itthon hogy Counter Strike-ozzak, na de így 300-400-as pingekkel. 3 külföldi szerveren vagyok klántag és pub admin de ott mindenki ezen röhög hogy MO.-on ilyen szarok a netszolgáltatások. Na hát ilyenkor tudom értékelni a 12000.- FT-os t-com adsl előfizetést annak ellenére hogy drága, de ott legalább nincs ilyen. Mi a megoldás? Semmi....... Vagy belerokkansz anyagilag, csak hogy legyen normális neted, vagy veszed a szart és magadba motyogsz (jobb esetbe itt) vagy a 3. lehetőség hogy kollektíve lépnek fel az emberek a szolgáltatónál problémájuk orvoslása céljából. Nekem elhihetitek 35-40 ember egyidejű megjelenése némi sajtótámogatással csodákra képes, no meg a konkurencia röhögő képe
Hát ennyi. Aztán majd meglátjuk hogy mi lesz. Remélem csak jó.
Ui.: mégegyszer bocs a stílusért, ha esetleg ezzel vkit megbántottam.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest