- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Új battle pass, same legendary gem, micsoda kreativitás.
-
Rison77
senior tag
-
Rison77
senior tag
Megléptem a p30-at, nagy örömmel raktam a nehézséget hell2-re fat lootok miatt.
Konkrétan barbárral bepörögtem 3 mob közé, az ő hp-juk meg se mozdult, az enyém fél mp alatt eltűnt, majd kidobja, hogy no no senior barbár, csak 821-es combat ratinged van, és 1220 kell
, igaz minden cuccom 5-6 szinten van, kivéve a bal oldalt ofc, meg a gemeket.
-
Rison77
senior tag
válasz
Rigormortiis #303 üzenetére
Iszonyat szánalom ezt a fight. Tarkón vágnám a fejlesztőket, hogy koppanna a fejük kb, amiért így kiadták. PC-n akkora hitbox-al rendelkezik , hogy ha kikattintok a kép szélére, akkor is őt targetolom.. arról nem beszélve, hogy a lézerével táncoltatni lehet, ha ww-vel átpörgök rajta egyből rám fordul, és így oda-vissza , kész a lézershow.. Meg amikor szépen körbe szeretnék menni kattintok kicsit arrébb erre sík egyenesen elindul a karakter, utána hiába kattintok, nem érdekli fut előre, persze annyi bőven elég , hogy bedaráljon a lézer..
-
Rison77
senior tag
Azért így 50 felett már eléggé tolni kell bele az órákat a tömény farmmal. lvl 56 a köv sztori quest, én meg vagyok 52. 1,3m xp kb szintenként már, battle pass szint ad 844k xp-t, amihez 180 pont kell, ( 9 dungeon vagy 22 rift) minden más activity kivégezve már.
-
Rison77
senior tag
Barbárnál mi alapján rakja offhand-re a fegyvert? Mert a main handem egy legend 374 dmg-s kard, az offhand meg valami low lvl 99 dmg-s mace, és hiába van egy rakat 300 körüli rare-em, kizárólag a main hand-et akarja lecserélni rá, és nem is találok rá ilyen kikötést, hogy main/off hand a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen routert?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jogász topic
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest