- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Azt azért érzed, hogy a Baalrun közepében álló palák nem smiterek
A smite sebzéséhez olyan dam adódik hozzá, ami pl. így néz ki egy cumón: +xyz dam (a % jelet nem véletlen hagytam le)
PvP smitereknél ezért van Grief a kézbenSmiter pala nem tud életet lopni smite-vel. Ahhoz át kell váltani pl. Zealre (manára is ugyanez igaz), tehát emiatt kell LifeTap, mivel az működik smite sebzésnél is. ÜT smiternél az egyik fájó pont a reziszt. Na oda nagyonnagyon sok kell (150+). Főleg lightra, de az is csak míg le nem nyomod über Mefit. Neki van csúnya aurája.
Az auráról jut eszembe. Elvileg lehet convis ÜT smitert is csinálni, bár én még nem próbáltam. Ugyanis van egy olyan bug a D2-ben, hogy a magasabb szintű aura érvényesül ugyanazon a területen belül. Tehát, ha ÜT Mefiétől magasabb szintű convi aurát használ valaki, akkor mefi aurája hatástalan azon a területen. Ha jól emlékszem valami lvl21-et írtak határnak.
icons
"számomra azt jelentette, hogy majdnem végigvittem egy nekrot, de igazából csak az első
actig jutottam el hellen"Erre csak annyit tudok írni, hogy az igazi játék HELL-en kezdődik.
Pár oldal, ahol találsz némi info-t
rakanis.hu
diabloworld úgylátom az eredeti oldal megszűnt
diablo páholy
Den of Evil
D2 Arreat Summit Hírek
Még 1-2 info
Pár info igaz ez már angolul
Hogy lásd mennyire nem egyszerű a D2 felépítése amúgy mélyebben belemerülve hasznos infók
Hivatalos oldal: 1.10-től élő Rúnaszavak amúgy itt szinte minden infot megtalálsz tárgyakról, szörnyekről
Cube receptek
A játékban fellelhető Unique tárgyakKezdetnek gondolom ennyi elég is, bár lehet kicsit túllőttem a célon
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő