Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz J o e #17682 üzenetére

.. és #17684ColdMan

Köszönöm a tippeket.
    Jelentem, ma sikerült legyőznöm a vörös szörnyet....

Mindig néztem az árusokat Act 4-ben és 3-ban.
    Sikerült a tűz, jég/fagy, méreg védelmeket 75%-ra feltornászni cuccokkal (tovább nem is ment). A villám annyira
    Skillek terén a Sacrifice/Zeal lett megnyomva és a Thorns-t próbálgattam, de átnyergeltem a Defiance-re. Ez utóbbit építgettem.
    Fegyver és gyűrű tud életet lopni ütésenként.
    Ezzel a "stratégiával" (és némi rohangálással ) sikerült kicsikarni a győzelmet.

Na erre megjelent Baal.
    Baromi jól megcsinálták a küllemét. Igazi szörnyeteg.
    Már előre látom mennyit fogok szívni, mire - remélhetőleg - legyőzöm...

Ezeket a gear ötleteket ízlelgetem, mert most még a felét nem értem :).

Amivel nem tudok megbarátkozni:
    - charm hegyeket cipelek magammal és mindig logisztikázni kell, ha találok valami értékesnek tűnő tárgyat
    - megpusztolok és ki-be kell lépni a játékba, hogy saját hullám kirabolhassam... hogy visszakapjam mindenem (visszamenni egy "meztelen" csávóval esélytelen). Teljes mértékben morbid.
    - Skillpontok egyszeri újraosztási lehetősége.

Ha már offline-ban játszik az ember és nem kerülhet át online-ba, akkor miért jók ezek a megkötések?

(anno megvettem a Dio 2-t, - mert az első rész bejött - és már akkor se tetszettek a felsorolt játék mechanikai megoldások... el is engedtem. Act1-ben elakadtam emiatt. Idén akciósan megvettem a felújított verziót, mert nem hagyott nyugodni és egész jól haladtam egészen a Diablóhoz vezető útig. Már kezdtem úgy lenni vele, hogy megint elengedem, de kár lett volna... na majd most Baal fog kikészíteni... szóval ColdMan, igyekszem nem feladni :N )

Új hozzászólás Aktív témák