- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
szerintem krvajó ez a ryzen
1 éve vettem egy gtx1060-t (kivételesen használtan, ami nem szokásom), hogy egy időre letudjam a vga gondokat... rápörögtem a doom eternal-ra és azon frankón ment... majd alig 1hónap után megmakkant a kártya
fogtam a fejem (40k röpült ki az ablakon), majd feltettem a procihoz a megfelelő drivert és kipróbáltam, hogy mit mutat... bszki, majdnem úgy vitte a doom-ot, mint a gtx1060...
itt fogtam megint a fejem... 25+ éve szórakozok pc-vel, de nekem az maradt mindig a fejemben, hogy az integrált cuccok sz*rok... alaplapra integrált bóvli vga-k, stb... de ez a zen prociba integrálva amd-nél valami baromi nagy dobás
cp77-et is végigvittem vele, habár az alatt nyekergett rendesen, de dia3-ra, gta5re meg minden egyébre tökéletes (high-on d3 alatt 60+ fps van) ...a grafikus vezérlővel megtoldott ryzen-ek egyszóval szerintem: "krvajók"
(ui: ja, ram azért 16gb minimum nem árt, ha van, mert ebből zabál az is)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1 éve vettem egy gtx1060-t (kivételesen használtan, ami nem szokásom), hogy egy időre letudjam a vga gondokat... rápörögtem a doom eternal-ra és azon frankón ment... majd alig 1hónap után megmakkant a kártya
fogtam a fejem (40k röpült ki az ablakon), majd feltettem a procihoz a megfelelő drivert és kipróbáltam, hogy mit mutat... bszki, majdnem úgy vitte a doom-ot, mint a gtx1060...
itt fogtam megint a fejem... 25+ éve szórakozok pc-vel, de nekem az maradt mindig a fejemben, hogy az integrált cuccok sz*rok... alaplapra integrált bóvli vga-k, stb... de ez a zen prociba integrálva amd-nél valami baromi nagy dobás