Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz maajsz #6554 üzenetére

Igazából meglátjuk mi esik, egyelőre szerintem nem csinálok semmi új itemet csak farmolok meg tolom tovább az actokat/küldiket.
    Amit tudnék csinálni jelenleg az a Duress meg a Lawbringer. A Duressel a baj az volna, hogy jelenleg a chestemen van olyan hogy nem tudnak fagyasztani (Hawkmail unique item) amit fájó lenne lecserélni. Ha esne Raven Frost ring, akkor simán váltanék.
    Lawbringerre is volna rúnám, csak nemtudom megérné-e. Most 2 mace-t használok, viszont akkor váltanom kéne, és valszeg a Lawbringer mellett a másik fegyvernek csak gyengébbet találnék a most használtaknál = nemtudom úgy megérné-e a csere. Ráadásul esett ma Reaper's Toll polearm, ami egyrészt brutálisan megdobta a mercenarym sebzését, másrészt az is tesz Decrepify-t. Most gyakorlatilag megint ott tartok, hogy az új polearmja (+Treachery armor) miatt ő az erősebb nálam, de egyelőre nem zavar.

Haladok tovább a játékkal, és meglátom megy-e így. Tippre Baal-ig nem lesz gond. Ott a minionjaival még nightmaren is szenvedtem. Ma lvl 83 összejött, esett egy Wizardspike is a polearmon kívül és már Act3ban vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák