Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Elsősorban azért, mert ennek legnagyobb a blokkja -> kevesebbet kell rakni dexre -> több mehet vitára
Az alacsony erő követelményből egyenesen következik ismét, hogy emiatt nem kell többet költeni erőre, mehet helyette vitára. Bár, ha BP vagy MP enivel szaladgál az ember, akkor ennek nincs jelentősége
rezist ezen is véletlenszeű
-
jim_raynor70
aktív tag
Pontosan ezek miatt. Alacsonyabb szinten, kisebb erovel fel lehet mar venni, es egy Sacred Targe kozel van a 45%-os rezisztanciahoz. Ebben a felallasban a Spirit 80-as ellenallast ad jeghez, villamhoz es mereghez. Ehhez pedig egy viszonylag magas block is tarsul, ezert sokkalta jobban ajanljak a Herald Of Zakarumnal is. Egy jo torch ezt tovabb fokozza, onnantol kezdve pedig szinte megallithatatlanul vagja at magat mindenen.
Sajnos, nalam kimerult az uzletelgetes a cserebereben a BattleNeten, igy nem tudok ehhez a reszhez irni semmit, de laikus szemmel az ATW-s linket melloznem. -
wikings2
őstag
D2jsp-n az a jó, hogy néha a szarból is lehet pénzt csinálni. Az első pár forum gold (fg) megszerzése után belejön az ember

Ladder resetkor mindennek felmegy az ára, szóval csinálsz egy full lowprice build smitert és mész UT-zni torchokért, abból rendesen van profit.
Első torchok olyan 1-2k fg ért szoktak elmenni, és a kulcs hozzájuk ha veszed és nem farmolod 600-700fg szóval rendesen van profit belőle.
Én szedtem belőle kb 3k fg-t 1 héttel ladder reset utáni kezdéssel.
Na most ha NL ben szeretsz duellezni 3-4k ért már kapsz op karikat. (vagy ha PvE is megfelel akkor kb 5fg ért kapsz random Enigmát, meg hasonlókat. érdekes árfolyamok vannak
)Nl ben egy random hammerdint amiminek 12k-12k dmg je van és mindenhol megállja a helyét szerintem 100fg ből nevetve kilehet hozni. Ladder árfolyam szerint 100fg nevetséges összeg.
-
wikings2
őstag
Szerintem azért ST mert low str req és az alap resik is jók szoktak rajta lenni. Az meg nem kicsit fontos
.
Hát én D2jsp-t ajánlanám. Régen volt ez üzletem azzal a shoppal amit linkeltél, de mire én azt megkaptam, és összejött a tényleges üzletelés...
D2jsp-n pörög az üzlet rendesen. Én is ott szoktam élni (wikings2 néven ^^)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Borderlands 4
- Wise (ex-TransferWise)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
.