Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek ezzel amit mondasz, nekem csak félig vette el a kedvem. Megvan a remény hogy megszerezzem az első sunder charm-ot, de egyetlen haver van akivel tudok játszani, és ő most meg elkezdett egy ladder-t, én meg kénytelen voltam csatlakozni hozzá. Assassin-t kezdtem, mondom erre a mosaic cuccra kíváncsi vagyok, de maga a phoenix strike nálam elég halott, vagy a lag miatt vagy az alacsony attack rating miatt nem tudom feltölteni fullra, mert leütnek. Már nightmare-en vagyunk act 3, haver egy holy fire palával tolja, én csak "assistálok".
Semmi használható nem esik, gyakorlatilag egy tesco szintjét sem érem el... A Dragon talon-ra is rámehettem volna, de még mana gondok vannak és az insight még nincs meg. Azt csináltam, ha már nem tudok mit hozzátenni, vadásztam MF cuccokat, hogy néha essen pár unique és set, de nekem egyelőre semmi komoly. Már azon gondolkodom hogy a normal-os respec-et elhasználom és átalakítom csapdásra, de lassan hell-be érünk, ott meg inkább hagyjuk is.
Kövi hétvégén és azután úgyis diablo 4 lesz, de majd utána összerakom az insight-ot, megcsináljuk NM-t és bocis pályán farmolunk valami jót neki.
Nem könnyű játék, ezzel nincs is baj, de NM és Hell között szerintem nagyon nagy a szakadék. Hell-hez képest a NM gyerekjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Semmi használható nem esik, gyakorlatilag egy tesco szintjét sem érem el... A Dragon talon-ra is rámehettem volna, de még mana gondok vannak és az insight még nincs meg. Azt csináltam, ha már nem tudok mit hozzátenni, vadásztam MF cuccokat, hogy néha essen pár unique és set, de nekem egyelőre semmi komoly. Már azon gondolkodom hogy a normal-os respec-et elhasználom és átalakítom csapdásra, de lassan hell-be érünk, ott meg inkább hagyjuk is.