- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
köszi, akkor szinte semmit nem ér. mondjuk lawbringer elvileg ebben működik, sajna a black nem. előbbi viszont gondolom pont palának nem olyan buli.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13628 üzenetére
sztem a majdnem +200 def megér lem+ko-t, főleg hogy socketeltem is. még mindig jobb mint perfekt roll mid-tier fal/lem/pul itemeket hajtani um/ist körül
szóval ez csak gear optimalizálás, mert mikor már mindened megvan, akkor is kell valamit buzgálkodni
amúgy tutira sokkal több órád van a játékban mint nekem, de játékon kívül sztem épp fordítva. számomra a trade és agyalás szinte fontosabb mint a játék/farmolás. mindenki máshogy szereti!
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13600 üzenetére
hoppszi, crown of thieves-t itt nem is upoltam. most esett le, hogy lehet socketelés után is, és a jewel is megmarad benne. íme a bizonyíték, d2r alatt is biztonságos az upgrade:
Elemental:
traderievzarmo:
egy karakter rush service normalon fal/lem/pul közt van, változó. mondjuk sose csináltam még, mert nem írt vissza a hirdető. discordon is vannak ilyen service-ek, de ott meg nem csapott le a lem ajánlatomra senki mikor egyszer próbáltam. socket service-t pul/um körül láttam traderie eladónál, de az mondjuk rizikósabb. pl. az eth reaper-nél elég nagyot kockáztattam, egy traderies arccal megcsináltattam, aki pul-ért akart megvenni egy 3 socket +3 tornado +3 twister white pelt-em. mivel előtte kicsit bociztunk is és tökre kellett neki a pelt deliriumhoz amiről dumáltunk is meg megmutattam az enyémet, bíztam benne. odaadtam a min. 3 ist-et érő reapert úgy hogy a pelt még nálam volt és ígértem hogy megkapja ha kész a lyukasztás. utólag ez elég nagy bátorság volt, de bejött, jobban kellett neki épp a delirium meg normál arc volt, így trade ablak jött fel larzuk után, nem pedig szó nélküli kilépésna ilyet nem akarok többet, szóval nyitott vagyok bármire.
ncc1701:
ez elég jó, grat. bár 11 a perf, de így meg nagyon szépek a kerek számok
mal a socket service? lehet, akkor az um amit én láttam nincs olyan messze. gondolom az fg-s megoldásnál a bizalom nem gond, ott a fórum garantája? -
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13551 üzenetére
feltettem csicsóra a sima noneth fortit, elég chill vele hell travi:
https://youtu.be/ufkJn8IfXvknagyon nem kell részt venni benne, és a sapi csak eth crown of the thieves lem socketelve, mehetne még bele jewel. +ias konkrétan 0, de minek ha van +300% ed. szóval jöhet egy eth froti na. amúgy treachery-vel sem hal le, csak kicsit lassabb.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13535 üzenetére
ja hogy egy Lo az 10-12 ist? akkor visszavonom, rám még lehetne várni ezzel sokat
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13532 üzenetére
akkor végül jól alakult, cham + 2x um-ért lőttem egy eth reapert. csak 201 ed, de ez így 3 ist alatt volt, és egy 225+-os meg 5-6 ist. nem ér meg annyi damage különbség majdnem 2x-es árat, úgyhogy mákoltam hozzá bagóért egy +39% ed/+6 min dmg jewelt, így meglesz a 240 ed
már csak egy socket quest kéne, van itt valakinek felesleges rúnáért vagy itemért? én full kifogytam.
-
zsirfecske
addikt
mondtam hogy 99% hogy jön a balansz
-
zsirfecske
addikt
na elmegyek én a csába már. gyűjtögetem itt fal-onként kb lépésről-lépésre a cuccot, hogy eljussak egy eth reaper's-ig, épp 2 ist 1 um-nál járok, erre random travi közben esik ez:
ezzel meg a mi a picsót kezdjek? coh, forti még amit akartam reaper mellé, nyilván tök örülök meg minden, de fogalmam sincs mit lehet ebből kihozni
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13454 üzenetére
na jó, bocsi de most kerültem végre képbe, ez a lényeg rare cuccokra (aláhúztam az idevágó részeket):
Rare Items
Some magic items radiate energy beyond that of a simple enchanted item. Although much less common, these rare items are significantly more powerful than standard magically enhanced items. A Rare item is distinguished by a yellow title when highlighted.Rare Items are really just Magic Items with more than one Magical Prefix/Suffix with a special name.
The names of Rare Items are not connected to their stats, so their name is not helpful in describing what stats might be on a Rare Item. The names are randomly generated, however, some names will not appear with some prefixes and suffixes.
Rare Items have 2 to 6 magical properties or Magic Prefixes or Magic Suffixes.
Since Rare Items can have 2 to 6 random magical properties, the range of magical properties is random, and the name is random, Rare items are pretty unique. Although it may be possible to find two Rare items with the same stats, chances are it will have a different name. It is theoretically possible for two Rare items with the same stats and name to exist, however, it is pretty unlikely. Because of this, a complete list of Rare Items cannot be listed.
Each magical property picked will have a 50/50 chance of being a Prefix and a Suffix, but there will never be more than 3 Prefixes or 3 Suffixes on the same Rare Item.
A Prefix or Suffix will never be picked more than once.
Only one Prefix or Suffix will be picked per Prefix or Suffix group. This means for example, if the Prefix Wyrm (+41-60 Mana) is chosen, Dragon's (+31-40 Mana) will not also be chosen since it belongs to the same Prefix +Mana group. Prefixes and Suffixes of the same types (such as Magic Find, Light Radius, Attack Rating) can be chosen. Only members of the same group cannot be chosen.
tehát ez alapján lehet bármi op rare helm is +2 barb skillel +2 warcries ággal és még lehet rajta socket is (ha mindhárom op prefix rákerül). mondjuk e mellé az automod skillek nemtom elvesznek-e egy helyet a 6-ból vagy egyáltalán hogy mennek, azért +2 barb +2 warcries +3 bo +3 war cry +3 bc az már szvsz kizárt hogy tud spawn-olni (+7 bo csak nem lehet).
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13453 üzenetére
vagy bocsi, az egész fejtegetésemből 1 dolog hiányzik: hány pre és suffix lehet egyáltalán egy rare helm-en? vagy rare bármin. ezen borul az egész
ugye amiről én beszélek az magic cucc, ott van egy elő és egy utótag és annyi. de akkor lehet barb helmen/pelten/circleten/coroneten/tiarán/diadem-en hány skill/socket stb prefix lehet egyidőben? bakker ennyi év után is az van hogy még mindig nem tudok semmit a játékról
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13447 üzenetére
igen, a legjobb helyre került, itt nem para. mondjuk ha 1-2 travi kör után mindig kell 100k körül javítani, akkor százalékban elég sokat elvesz (fél milla körül hoz horkolással egy run), így jobban megéri a ral repair mikor májd majdnem tönkremegy. azért 3 milla gold egy ral-ért jutányos ár.
amúgy tegnap utánajártam a barb helm témának, mivel sokat tickelő aoe támadásoknál a delirium gyakran be tudja adni a doll formát ami azért idegesítő (de általánosan szinte sosem fordul elő hogy procolna). szóval utánanéztem mivel lehetne rare-ben helyettesíteni, azaz mennyire op a cucc.
rare barbarian helm ugye lehet:
- Berserker's: +2 to Barbarian (Affix Level 50)
- Resonant: +2 to Warcries (Affix Level 40)*viszont ez mindkettő prefix, tehát egyszerre nem lehet, így nyilván a Berserker's a kívánt roll. mellette suffix-ből nem lehet már egyedi skill sem, azok a barbarian class helm automod-jából jöhetnek (ott ugye elvben lehet 3db akár mind +3 skill).
tehát az én sityóm elég jó, viszont még nagyobb mákkal rare helm-en is spawn-olhat akár perfekt értékekkel +3 bo/+3 wc/+3 bc is, a Berserker's +2 all barb mellé, és még egy csomó egyéb jó stat is kerülhet rá (fhr, resek, life stb), tehát az igazán OP egy ilyen sárga cucc lenne, elképesztő kis drop eséllyel
ja és amúgy a socket stat is prefix, tehát ezekre marad a larzuk +1 socket, de az már csak hab a tortán.
*ez magic-en lehet +3 to Warcries is (Affix Level 60-al, így jöhet ki pl. az igen ritka +6 bo kék item, ha +3 bo spawnol mellé)
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13441 üzenetére
pontosan megnéztem: 52 545 gold 1 dura repair, azaz cakkra 3 milla javítani 0-ról
ncc1701 ezzel megnyertem a YOLO versenyt, még 1x köszesz
wm2:
bakker ez elég baba! exile-hoz 4 socket az larzuk, különben besírsz ha másra jön ki -
zsirfecske
addikt
tudom nem szeretünk a repair cost-on lovagolni, de ez is érdekes, a delirium superior assault helm-emnél ennyibe fáj az 57 durability-re visszajavítani negyvenvalamennyiről:
azaz lehet hogy rekordot látunk itt, biztosan 2 milla felett lehet a fullos repair. nyilván gf barbnál kibírható, meg rúnázni is lehet mert rohadt soká kitart az 57. de akkor is tanulságos, +15% increased durás sityó.
ez meg milyen közel volt már bakker:
baal runban volt otthagyva földön, azért annyira nem szörnyű drop.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13436 üzenetére
minden érdekel ami poros és gf
de amúgy 10-ből és 9-ből is van 2 asszem nyilván a 10-esekre lecserélném a 9-eseket.
nálam meg ilyen 15-17 life sc-k porosodnak, ha kell valami kis karira szólj.
wm2:
igen egy Lo-t még én is várnék, bő 1 hónapja pihennek csicsó fortihoz a 700+ eth 4 socket armorok. -
zsirfecske
addikt
esett traviban egy ládából egy tal amu, ist-ért el lehet még szórni?
-
zsirfecske
addikt
egész jó ez a gf barb, 1 travi kör 500k gold körül simán van, ami olyan 2 perc mert lassú a csicsesz a noneth reaperrel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13406 üzenetére
érdekes de nekem ezek az automodos class itemek adják a játék sava-borsát, egy unique cucc a rollon kívül elég egysíkú hozzájuk képest. pl a pala shield-ek allres-e mindig izgi, de még inkább a mace-ek a rengeteg lehetséges +skillel, ugyanígy a necro/sorci wandek és az assa fegyók vagy a druid peltek. utóbbinál egy +3 tornado +3 hurricane önmagában nagyon kívánt és ritka, lehet hajtani őket jó darabig. és akkor erre még rájön a socket varia alapján a runeword választás és adott esetben annak a rolljai. persze rare-ben is előfordul egy részük, de ez így a legtöbb rétegű.
vicces de nekem a farkasfogas fejesek jobban bejönnek, ez az ik helmre hajazós szárnyas cucc kicsit tucatabb külsőt ad, de hát ilyen ritka rollnál ne válogassak
a dream-et viszont egyáltalán nem értem, bazi drága és cserébe nem ad semmit, ráadásul nagyon tág határok közt rollolhat de maxon is kevés pl az allres és az mf is. vagy valamit kihagytam?
a delirium viszont nagyon op, gondolom ezért tették rá a morph-ot, kicsit gyengíteni kell, majd ha nagyon idegesítő lesz, lehet charsizom
de gf barbhoz ez tökéletesnek tűnik, káoszt okoz, nem baj ha elszaladgálnak az ellenségek, úgyis stun van és a csicsó böködi őket.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13375 üzenetére
sztem a semminél azért többet. vagy minden csak a hammerdin?
-
zsirfecske
addikt
bakker socketed item nem imbue-olható, most esett le mikor csinálnám. amim van 3 socket tiara/diadem akkor mehet trade-be
-
zsirfecske
addikt
köszi, ki fogom próbálni mindenképp mert fun a kis ütlegelős csontváz döggé átváltozás. mondjuk idővel idegesítő hogy 1 percig úgy marad, de ha addig a csicsó úgyis gyilkol és nem hal le akkor nem gáz. bár druidra ajánlják inkább mert az vissza tud belőle változni farkassá/macivá.
wm2:
köszi az infókat.amúgy most felmerült bennem egy dupla black tyrant club-os barb cb-re, aka. double negan a kis drótos baseball ütővel, fun lenne
a 80% cb önmagában fegyverből elég beteg, megjelenni ilyennel egy über partiban és lecsapni mindent sittysutty
szerk: most látom a nagy felbontású beillesztett képeken, hogy ez nem is barb wire rajta, valamiért mindig azt hittem róla, pedig elég témaidegen valóban, hehe. da az alapja akkoris basebapp bat, bakker
-
zsirfecske
addikt
más: goldfind barb téma, help kéne. ti milyen sisakot tolnátok neki?
1) ik helm +lem +lem
2) vmi op 3 socket white +lem +ist +io (delirium)ik helm nagyon adja magát mert olcsó, viszont nagyon kipróbálnék valamit a deliriummal (gf, mf, +2 all skills), tetszik a káosz amit okoz, pont jó egy csicsóval gyilkoltatós stun build-hez. főleg ha van valami +3 bo, +3 war cry stb fejes hozzá, bár ezeket találni nem egyszerű, trade-elni még kevésbé, az emberek nem nagyon foglalkoznak velük, max +6 bo magic helm-ek vannak többszörös hr árban (+3 to warcies, +3bo).
a bal fölső cucc se rossz, a +3 natural res 1 hard pointtal is megdobja 50% fölé az allres pluszt (+2 delirium, torch és anni-val számolva is ad még kb +7%-ot).
alsó sorban látszik pár budget variáció ami esett, de ezeket már meghaladtam:
van esetleg valakinek tarcsiban valami fehér item?
-
zsirfecske
addikt
gondolom a black is op lenne a nulla rúna árért, ha menne több fajta fegyverbe. ez pl tök jó balance, hogy kvázi csak paladinnak éri meg (1h mace/hammer típus). vagy esetleg barb (2x 1h club) vagy druid (2h mace) ami relatíve gyorsan tud vele CB-zni?
amúgy neked scourge-ban van, vagy miben hordják nem CB miatt? nem vágom a paladin buildeket, de gondolom a grief pahase blade-ben ugye nem kopik és baromi gyors flat damage, amíg az nincs ez olyan hibrid cucc, CB is meg fizikál ütés is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13331 üzenetére
melee karikat nagyon kéne erősíteni, emiatt én szeretném ha élő maradna a game és érkezne a balance. az ias bug is végre jó volt, erre patch-elték
wm2:
pont ez az, hogy aki farmol idegből, az úgyis pala vagy sorc, aki meg játszana neadjisten egy egyedibb melee karival, de nem akar szenvedni, legalább annak adhatnának valamit végre.level 72 a barbim hell közepe felé, soloban kínszenvedés lett volna, szerencsére volt pár önzetlen ember aki húzott kicsit, ez így gáz. persze vannak budget frenzy stb buildek, de addig is eljutni... juteszembe van aoe skill, a war cry, lol. én azzal toltam végig, amúgy elég hatékony amíg bírja a dmg, meg a mana (insight csicsó, de így is folyton potizni kellett).
MutantZombie:
nem akarok it flame-et, értelek, de a balance az balance, nem miattam vagy az én véleményem miatt szokták csinálni, hanem hogy a játék legyen jobb általa.barb esetében igazad van, de ott sem az über op grief-et kéne nyomni hanem a kari skilleket tápolni kicsit szvsz.
amúgy meg egyetértek, amazon-t is bőven tápolhatnák bizonyos ágakon, meg druidot is stb. ez a balance.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13326 üzenetére
nem, ez színtiszta balance. én pont lesz*rom másnak mi a jó, amúgyis utálom a meta tucatkarikat. de a grief önmagában értelmetlenné teszi kb. az összes többi egykezes rw-t, a spirit meg nem tud annak maradni ami a rúna igénye alapján kéne legyen, sokaknál marad endgame item ahogy írtuk. ez szerintem objektíve nem oké.
MutantZombie:
milyen hozzáállás? hogy az ember jobb game-et akar? 99% hogy lesz balance d2r-ben, a kérdés csak hogy új csinálják-e ahogy llama javasolta, hogy legyen indításkor választható classic, lod és d2r verzió (azaz a jelenlegi a lod, és csinálnak egy balance+új kontentes d2r-t, ami innentől élő lesz és folyamatosan változik), vagy mindenkire rákényszerítik a változásokat. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13324 üzenetére
azért egy shako legalább ritka drop, de egy 4 os broad / crystal sword az tök könnyen megvan már nm-en is (épp most adtam el egyet utóbbiból 2x thul, 2x ral rúnáért, kb ennyit ér), a tal+thul+ort+amn meg vicc. és ez a baj, hogy ha um+ist+ort+amn lenne vagy valami, az máris reálisabb volna. jó példa rá, hogy mrllamasc a bétában ki tudta rakni a spirit sword-ot. normal act 1/2 ugye.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Jocika84 #13317 üzenetére
ik sisakból 37% mf-es-em van, ha annál jobb, szólj pls
pachito:
egyetértek, a spirit messze a leg op-bb rw a költségéhez képest, talán csak a stealth durvább (tal+eth, wtf?) de az meg legalább stabil pont kis kariknál és utána dobja az ember. insight már véleményes, mert a mana regen azért jól jön, quality of life típusú cucc meg amúgyis csak csicsón használod.szóval én benne lennék egy rw balancingban, de azt így utólag max úgy hogy kinyomnak egy spirit típusú cumót, jobb statokkal de 1-2 hr igénnyel és esetleg 3 socketes verzióban kicsit más/szűkebb itemtípusra.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13298 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13293 üzenetére
ha rám hallgatsz, a jah-ot nem pazarlod el ilyenre. egy Lo kell, meg egy reális árú 4 socket base armor. pl árulok 549 def / 14%ed wire fleece-t um-ért, Lo + ez az iszonyú messze van a jah árától, olcsó javítani, és ehhez képest biztos nem ad annyi pluszt semmi 15%ed archon plate meg nemtommi. nekem pl csicsóra kellene, van 3db 700+ def-es eth 4 socket armor, és az újabb Lo rúna az istennek nem jön össze.
Peddy789:
pl. egy 1,5 millás javítás azért macera, ha emiatt rúnázgatni kell azt én is megunnám hamar. -
zsirfecske
addikt
válasz
sumdudum #13286 üzenetére
milyen rw-hez? #13282 hsz-ben pont ezt látod csak nem giant-tal. amúgy nem elég a life leech meg res ha kicsi a dmg, szóval attól függ mihez képest kell előrelépni. ha eth ca-d van akkor nagy változásra ne számíts, ha noneth akkor talán érzékelhető. vsz az armor többet számít.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13282 üzenetére
ja és a képeken a weapon speed-ek csalókák, eltérő kari alól nézve készültek. de mivel az act2 might merc az paladin, elvileg a cryptic axe neki slow, a thresher viszont fast attack speed. lehet hogy akkor hazudtam és tényleg sokkal gyorsabb így?
wm2:
grat a 15ed wire fleece-hez, ez simán um/mal még larzuk nélkül is. -
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13232 üzenetére
+2000%-kal jobban ömlik, gamble-hez azért nem mindegy a tempó mert költséges. meg amúgy is fun, find item skill is dob rajta, nem csak goldra jó, mf is magas vele.
-
zsirfecske
addikt
a 20/19 sorc torch még mindig a nyakamon, nem viszik ber-ért. szép álom volt pedig
-
zsirfecske
addikt
igen, köszi, jó úton jártam akkor csak a sol-nál nem tudtam hogy sima rúnaként ez a stat
de akkor értem, a kirollolás nem craft hanem hel rúnával unsocket.
amúgy fury druiddal mikor nitha run-t toltam nem is tudtam erről a felhős cuccról mert simán bírtam hp-val. aztán láttam a maxrollos guide-ban, hogy jajj ez itt bug és procol mint állat és nem szabad a felhőben megmozdulni, de inkább kerüljük el. na ahogy erről olvastam, elkezdtem figyelni a felhőre és addig nézegettem míg egyszer le is haltam tőle, hehe. szóval tényleg nagyon beteg lehetett ilyen glass cannon karikkal, jó hogy foltozták.
közben végigmentem a javításokon, azon túl hogy mi lett az ias-el, egy kérdésem van: tényleg nem oldották meg hogy a kockában lévő cuccokat id-zze cain?!
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13165 üzenetére
firewall sorcik megszívták, illetve végre normalizálták a sebzést. még mindig aggódom a fury druidért, meg hogy honnan fogjuk tudni az ias frame breakpointokat
-
zsirfecske
addikt
nagyon sok változás/javítás volt a patch-ben, ezt még emészteni kell majd.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13155 üzenetére
nemtom de ez most para, eléggé érint
majd nézek pár videót, hogy mi változott, pl az IAS calculator eddig se volt túl elérhető, most akkor wtf mi a szitu.
amúgy próbálta valaki már a quick cast / active skill bar újításokat? én azóta még nem játszottam.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #13152 üzenetére
ja most látom, hogy leverni nem tudod, nem a life a gond. gondolom a végén a CB már nem segít, oda kell egy kis flat dmg ami nincs meg, azaz gyorsabban healal mint ahogy gyakni tudod. mennyi a dmg amit kiír a karakterlap? próbáltad feral rage-et és fury-t is? lehet a limb enchant-ja önmagában is elég lenne a +fire dmg és +ar miatt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #13148 üzenetére
tesó
duress sajna kevés oda (bár a +CB jól jöhetne), res-eid gondolom béka csípőtájékon (a lightning legalább 125 kellene legyen a hell penalty után, tehát a 75% max felett 50-el), farkas formát buffolni kell, sok hp-s charm és +1 skill is elfér, nomeg az attack rating. limb-el enchantolni előtte sem árthat.
nekem charm-ból van +200 feletti life, a +3 ss amu/+4 all ondal/+3 ss skiller erre nagyon sokat dob transzformálódáskor, így a 4000 hp már okés. a 2x5 all res sc mellett tele res-el és ar/life bigyóval, külön light/fire sc-kkel, 2xfhr sc-vel a breakpoint miatt (ez neked duress miatt nem kell vsz), így a cube-ot stash-ben is hagyom és teleport/id tome/scroll sincs. ezek nélkül nehéz, valamint segíthet 2 övnyi full reju és maci/might csicsó is amíg él.
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13139 üzenetére
act5 malah, hell. de türelem kell hozzá, meg lépcsőn le és wp valahová és vissza hogy frissüljön a kínálata.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13136 üzenetére
légyszi rám ne légy mérges a fórummotor miatt meg amiatt se hogy mit hordok a karin
nem írtam olyat, hogy a fury druidnak jó csak a CoH, és abszolut tudom hogy akarok olyat, különben minek pörögnék annyit a hülye armorokon, meg minek larzukoltam volna egy um-ért vett hauberket. mondjuk a sorci torch-ot 2 napja nem viszik ber-ért szóval a CoH még egyelőre elméleti síkon pörög
ha lesz, akkor viszont a fortim mehet végre a csicsónak, szóval nem vész kárba az sem, oda a legjobb cucc, nem kell annyi res de dmg annál inkább!
amúgy köszi a szimulátoros infókat, azért vastag betűs szarnak egy coh-ot meg crapnek egy ribcrackert nevezni erős túlzás szerintem. értem hogy a flat dmg az isten sokak szemében, de nekem jelenleg nem, meg talán épp azért sem hogy én más legyek. ha figyeled én mindig az egyedibb, racionális ár/érték bajnok cuccot tolom (kivétel a perfekcionizmus a def-ek meg upolások terén, próbálok leszokni róla, de egyáltalán nem hajtom az extrém magas defet). írtam korábban, hogy biztos kipróbálok majd egy botd gp-t de az nem most lesz.
egyelőre amúgy örülök hogy szereztem egy jó kis normal dusk shroud-ot a 444.hu ajánlásával, 1200 körüli gold/dura javítással wealth-hez a gold find barbnak és tolom őt kicsit:
aztán ha lesz rá módom megnézem az übereket, hogy lássuk tényleg gyatra-e a coh
-
zsirfecske
addikt
válasz
MikeWazowski #13111 üzenetére
legyél kicsit önállóbb pls: megnézed a fortitude jellemzőit, meg a szóvan forgó cuccot, és látod hogy van az enhanced damage részen +6% diffi, na az lesz a superior base armor ed-je, más különbség nincs (tehát nem volt increased durability a hazsnált páncélon) tehát kész vagy.
és igen, valószínűleg sok lesz, de ez addig nem derül ki amíg valaki superior archonnal nem teszteli és írja be nekünk. az én fortim archon, de szándékosan normal-ba raktam, de magas rollos, 503 def-esbe. nekem ezért 769 gold/dura javítani, de most már nem írom le többször
Peddy789:
szerintem mindenki keres 3 socket archont a majd egyszer kirakott enigmájához (aztán többségünknek sosem jön össze), de a többség duress-t, fortit és max CoH-ot használ. az enigma még a CoH-nál is 2x drágább (jah rúna ugye...), miközben számomra az alábbi a mérleg: +all skills-ben és dmg reductionban egyeznek, defense összemérhető, a teleport és a faster walk nekem nem égető, ahogy a +70% mf-et is letojom, cserébe viszont CoH-on van 8% life leech ami nagyon király, +65%(!) allres ami felbecsülhetetlen, és némi deamon/undead damage ami azért jól jön, hátránya a -50+ str és hogy replenish life van rajta a life akter kill helyett. ez nekem féláron nobrainer. a frotihoz képest a CoH meg már le lett írva miért jobb. de meglátjuk, ha csak próbálkozni akarnék vele, sima +10% ed körüli archon-ba tenném hogy utána el tudjam adni, de mivel nekem a druidon az um-mal socketelt upolt majdnem perfekt jalal tutira végleges és épp 118 str req-es, miért ne tolnám eddig el az armort is ha az épp 50x olcsóbb (Um vs Lo, van az 64x is). de most már abbahagyom mert ismétlem magam, jó lenne ha már kész lenne és akkor lezárnám a témát végrencc1701:
azért nem totál lényegtelen, te magad mondtad hogy idegesít a superior armorod javítása és sztem joggal. nyilván az tökmindegy hogy 62, 847, 1181 gold/dura a javítás, mert az max 50-70k tétel, de az 1-1,5 milla azért már durva. lukács laci úgy mondaná, hogy "nekem ez fáijáj"bizonyíték a fenti linkről a kép, milyen gáz az ilyen:
amúgy milyen babát tolsz hogy tomb reaver? én is barbot tápolnék, ha nem folyton itt lógnék meg a trade-en, de még mindig level 34-es... megvannak a lev42-es/69-es skillerek, a 43-as 6xlem-elt fegyverek, az ik helm, eth bonehew/obedience, torch minden, csak a szint nincs... -
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13090 üzenetére
ezt értem, és ahogy leírtam ennek mond ellen amit tapasztaltam. de akkor most külön megnéztem pár páncélt, íme az eredmény összegezve:
- superior great hauberk,
15% ed 0% dura: 1181 gold/dura
13% ed 14% dura: 845 gold/dura
(tehát az increased durás páncél javítása az olcsóbb!)- normal great hauberk: 592 gold/dura
- duriel's shell (unique great hauberk): 67 gold/dura- normal archon plate (fortival benne!): 769 gold/dura
- superior archon plate: ??? gold/dura (ilyenem nincs épp, ha valakinek van, árulja el pls)- shaftstop (mesh armor): 225 gold/dura
- normal boneweave: 619 gold/duraami még fontos, hogy ahogy én megfigyeltem cuccok és főleg az armor a halállal veszítenek sokat (mondjuk egy chaos run egy elite páncélnál 1-2 dura mínusz*, egy halál meg 3-4, kb ilyen nagyságrend), illetve hogy elvileg mindegy mennyiről javítom ugyanannyi a /dura költség. ezen kívül vannak érdekes felvetések, hogy az ed nem is számít, csak az inc. dura, de az én esetem és ez is ellentmond ennek. meg olyan hogy maga az rw is számít, de ez szerintem megdőlt a linken.
normal ap-ba lenne értelme tenni CoH-ot, 500 feletti def-el már 850 felett ad, az már mutatós. és fentiek alapján nagyon is szopi tud lenni a 15%ed archon javítása. lehet hogy jobban megy ha el akarom adni ap-ben, de nem akarom, endgame armor. azért nem fogok vex/ohm/Lo rúnát adni hogy igazán kapós legyen trade-ben ha esetleg mégis eladnám, a sima archonból meg a legjobb roll is kevesebb mint a meglévő hauberkjeim szóval értelme sincs.
nekem nem az a fun, hogy maxolom a überre a druidot, jó az allround karinak is. lássuk be egy ilyen kari sima hell game-ben bármit lenyom, oda tökre nem kell tovább tápolni. az hogy 10 másodperccel gyorsabb legyen egy travi run tökmindegy, amúgy se farmolok úgy mint mások, jobb szeretek trade-elni, új build-eket csinálni és azzal tölteni az időt meg ahhoz összeszedni a cuccokat kevesebb grind útján.
*én is így tapasztaltam, igen, nem számít, de azért 1 milla fölött javítani, az nem esik jól meg milyen már hogy a stílusolás miatt egy full javításhoz kell 10 perc gold find, miközben egy másik páncéllal nem téma (50k vs 1,5 milla javítás, ilyen szélsőséges példákat olvastam).
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #13086 üzenetére
találtam egy ilyet:
Repair Cost = [ item_value * (max_dur/dur) * (128 / 1024) ]
item_value depends on a number of variables such as staff mod tier, base item class, skill charges, affixes and modifiers etc, I don't think any of this specific information has been extracted to an online resource, most people just have a general idea of it from experience of playing the game
Skill charges and enhanced durability are by far the biggest item_value modifiers, you can't really avoid skill charges but you should try to make all runewords in non-enhanced durability bases. I don't think Blizzard calculated it properly or wanted the work of fixing it, there are some items that can cost more at extremely low durability (or broken) than a character can hold on them, it might even be the reason they created the repair recipe in the cube :P
If you want the exact answer to your question then you will have to navigate the MPQ files and retrieve all the item_value data yourself, as I said, nobody else has taken the time to do it since it has never really been deemed necessary or useful.
érdekes, de ennek ellentmond a great hauberkem, hogy az increased durás javítása az olcsóbb. de meg fogom nézni, mert mindenki ennek az ellenkezőjét mondja, és elvileg nem csak az alapján, hogy több pontot kell javítani mikor lerobbant. illetve érdekes de simán vannak több millió goldos dusk shroud/ap javítós fórumbejegyzések, többnyire nem is javasolnak pl fortit superior high level armorba. azért engem az is érdekelne, mennyire kopik egy 15 ed ap egy 15 ed great hauberkhez képest. -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13072 üzenetére
amúgy tele van vele a traderie és esik az ára. 20/20-ból is van egy csomó jelenleg is.
Peddy789:
CoH a ribcracker über fury druidhoz BiS, mert nem kell a +300% dmg oda. a linkelt guide-ban így írja, és egyetértek:
Armor: CoH
Why: This is by far the most expensive "must have" item in this build, but it's non-negotiable IMO. This armor has everything we need, huge resists, DR, LL, +20 strength, and +2 to skills, I suppose a Fortitude would work, but vs. the Ubers the difference in damage would be negligible and you'd really miss the resists.mondjuk más kérdés hogy akarok-e überes druidot
de én innen indultam mert a legolcsóbb fegyver volt. de sztem eth botd-vel is jobb a CoH, mert túlélsz mindent, az többet ér mint 1-el kevesebb ütés talán.
a repair cost a superior miatt ugrik elvileg, de engem is érdekelne mi számít pontosan nála. pl érdekes a 15 ed great hauberk-emnél 1100 körül van 1 dura javítása a 13 ed + 14 max dura ugyanilyen armornál meg 850. vsz archon-nál amúgy alapból, nem superiornál is magasabb a költség, item quality level függő lehet, meg egy light / medium / high kategória is tuti hat rá.
de nekem a vizsgálódás eredménye ez, a superior great hauberk a legjobb ár/érték és str req/def-ben legolcsóbb javítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi haladó szinten
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest