- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Le.
FHR: Spirit 55, Sandstorm 20 + 12 FHR GC
FCR: Spirit 35, DF 20, Magefist 20, Arach 20 + 10 FCR - 20 str ring (de egyébként gondolkodtam, hogy mara helyett, egy 2 soso sk, 10 FCR + str amut teszek fel, és a 10 FCR ring helyett meg bk-t, vagy soj-t, de végül is elvetettem)Csicsó lowos volt, nem tettem rá gz cuccokat. Ral'd Andariel, eth Stone, eth cv Insight.
-
mcsabee
senior tag
A haverjaidnak igaza van. Az újjáéledt rakanis.hu-n kint is van a táblázat, az FCR-ekről és a többi Breakpointos jószágról.
-
mcsabee
senior tag
Spiritet Monarchba tudsz tenni. Annak van a legkisebb STR követelménye a 4 sock non-paladin pajzsok között.
Egyébként sosora Viper (upped-ummed), CoH, esetleg Enigma való, ízlés szerint. Én a CoH-ra esküszöm, de megkaptam már a 15k damos blizzeremre (86% fhr, 75% allres + stacked resist, 105 FCR), hogy low. Úgyhogy olyat úgysem tudsz csinálni, ami mindenkinek elnyeri a tetszését. Ha engem kérdezel, olcsó buildra upped-ummed Vipert ajánlok, Spirit Monarchal.
-
mcsabee
senior tag
Gyakorlatilag sem lesz sokkal szebb, ha a felbontást valamilyen moddal megvariálja az ember, mivel a textúrák alapvetően 800*600-ra vannak tervezve, így mosódás esélye állt fenn. A felbontás kicsi mivolta, 1280*1024-es felbontás fölött kezd zavaró lenni. De hát csak 9 éves lesz a cucc 2 hónap múlva, szóval többet ne nagyon várjunk tőle, majd a 3. rész :-). Ott lesznek durva felbontások, csak bírjuk géppel ^^.
/e: Annyi előnye van, hogy nagyobb felbontás mellett is lehet windowed módban játszani.
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
Szenved a bnet már egy ideje... szal most ilyen 30 percenként kidobálós hangulata van.
MH-ról meg annyit, hogy nem a feltétlen a tudástól függ, hogy használható-e. Tudomásom szerint minden MH banned. Illetve most minden egyéb hackre igaz a fokozott figyelem, mivel a Warden ( a blizz hack figyelő progija ) aktív, ezért semmivel sem lehet biztosra menni. Csak az lenne a jó, ha végre az összes redves botot sikerülne bannolni... MH a kisebbik gond...
-
mcsabee
senior tag
Az orbos sorc nagyobb területek irtására jó, de kérdezz meg bárkit, szerintem a játékosok 80%-a bossokra megy, mivel ők dobják a jobb itemeket. Arra, hogy egy akármilyen common mob neked jó itemet dobjon az esély nagyon kevés + a boss runok rövidebb időt vesznek el, mint például act 2 ancient tunnels kitakarítása. Gondolok itt arra, hogy Andy, Mephi, Summoner, Countess, Pindle, kb 5 perc, erre még rá lehet legalább 2-3-at, ha ancient tunnelt is öl valaki, vagy épp a különböző dungeonöket. De szerény véleményem szerint ezeket nem éri meg kitakarítani. De persze mindenki máshogy játszik, és ez így is van jól
.
A JSP-hez, meg tolok egy LINKET, itt nagyjából minden le van írva, amire szükséged lehet, ha nem értesz valamit, írj és megpróbálok segíteni.
-
mcsabee
senior tag
Jool -> Jewel
Mivel dzsuvelnek kell ejteni, ezért rövidítik jool-nak, ami dzsol magyarul kiejtve.
Akita, egyébként Hell Andy + Hell Mephi egszerű MF helyek, nekem leginkább Andy dobált eladható itemeket.
Valamint még a rare cuccok, amikben nagy lóvé van, de sajnos nem nagyon értek hozzájuk ^^.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Someballs #4003 üzenetére
Hát sem a Level Service, sem a Ladder Slasher nem az a móka, amit szeretek csinálni. Különböző packokban utazok, amire épp épp kereslet van
.
Hát, tudomásom szerint minden Bower build 40/15 joolokra épít, főleg, ha figyelembe vesszük azt, hogy egy jó boweren 30 frw 3 sock (40/15) tiara és 100 life 4 sock (40/15) armor van. Egyébként gondolom helyettesíthetőek, csak kevésbé lesz hatékony az ama, de például, ha telézős bowert akarsz, akkor imo megcsinálható 40/15 joolok nélkül is.
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #3999 üzenetére
Hát, első ladderem mindösszesen 3 hónapos volt, akkor nem sokat mf-eltem. Második ladderemben (2007. júniustól) kemény 3 hónapot mfeltem. Ebben a legfrisebben pedig összesen 1 hónapot. A következőben, ami vélhetőleg nyáron fog eljönni, nem tervezem, hogy mf-elni fogok. Most 3.8k FG-m van, resetig talán meg lesz az 5k, ami elég lesz arra, hogy első héten felcuccoljam kicsi sosomat.
Egyébként én sosem szerettem mf-elni, mert nem esett semmi, egy jó rare cucc sem, unique itemek estek, de nem a hűűűűdedrága kategória. Például HR, sosem esett még, a legdrágább itemem pedig egy Eth Perf Titan volt, ami 160 fg-be ment el, akkori áron kb 15-20 HR. Bár így belegondolva, a legdrágább cuccom ennek a laddernek az elején esett, egy soj, akkor eladtam 200 FG-ért, ami sajnos 1 HR sem volt.
És akkor #4002
.
-
mcsabee
senior tag
Egyébként, pont emiatt lett olyan a színvonal, amilyen... a sok low geci, aki életében nem játszotta végig a játékot, egyből enivel tolja, meg perf hammerrel, mert a bot összeszedte a lóvét rá... De majd a Diablo 3
. Meg remélem 1.13-ba is tesznek lépéseket, ha csak az elsó pár hónapban nem lenne botozás, az sokat segíteni
.
-
mcsabee
senior tag
Hmm... most csúnyán nézek...
Nem szeressük errefele a bottereket, az a helyzet... Egyébként rossz a felfogásod, ha más botol, akkor neked is kell?? Megannyi módszer van még arra, hogy meggazdagodj, nem csak az MF létezik, figyelgesd a trade játékokat, ki mit árul, mennyiért, nem csak cuccokkal lehet jól keresni.
-
mcsabee
senior tag
"CB-t jelenleg csak a fegyó ad ill. egy Goblin Toe csizi. Azthittem ez elég kevés, de rá kellett jönnöm nem gáz így sem."
Végre valaki, aki nem él a CB bűvöletében ^^. Unom már hallani a 95% CB-s smiter buildet és ugye senki sem hiszi el bneten, hogy tök felesleges ennyi CB, mert a smiter CB-vel öl és különben sem lehet igazam, mert ő pro és kussoljak ^^.
-
mcsabee
senior tag
Teljesen mindegy melyik páncélt használod, kinek melyik jön be, én az egyest szoktam meg, van akinek a kettes, vagy épp a hármas a zsánere, ahogy én kipróbálgattam szignifikáns különbség nincs a 3 fajta páncél között.
Konkrétan MF kari akkor kell, hogyha ráállsz valamire, például ha neked mindenképpen hammer kell, akkor érdemes MF-elni. Nekem volt olyan, hogy 300 baalrun alatt egy értelmes itemet sem dobott baal.
Vagy akkor is kellhet, mikor jön a ladder reset ugye, mivel jó darabig normális baalrun nem lesz publicban, akkor - ha csak nincs teamed - rá leszel kényszerítve az MF-elésre.
-
mcsabee
senior tag
Őszintén megmondom, én úgy tudtam (és tudom is, de ennek tüzetesebben nem néztem utána), hogy például az IBo sebzéséből számolódik a +5%, ezért írtam, hogy nagyon kicsi pluszt ad. Mert asszem az IBo max damja csak pár száz, míg az IB, 1k-ig damol, abból +5% több, mint 300-ból. Vagy legalább is valami ilyesmi, de most így belegondolva, ennek sosem néztem utána, és egész pontosan lövésem sincs, hogy működik a synergie rendszer
.
Elolvastam a két ágas sorc builded. Szerintem egy ilyen sorc sokkal életképesebb a Frozen Orb-bal, mivel csak egy synje van, így akár egy FW synt is lehet mellé maxolni. De a két ágas sorcokhoz hülye vok, sosem csináltam még olyat, mindig pure egy ágasokkal toltam.
-
mcsabee
senior tag
Nem emlékszem, te bnet-en tolod? Ha igen, akkor ki kell rakni egy Insight rúnaszót:
Insight
4 Socket Polearms/Staves (érdemes etheral Colossus Voulgeba, vagy Cryptic Axe-ba rakni)
Ral + Tir + Tal + SolLevel 12-17 Meditation Aura When Equipped (varies)
+35% Faster Cast Rate
+200-260% Enhanced Damage (varies)
+9 To Minimum Damage
180-250% Bonus to Attack Rating (varies)
Adds 5-30 Fire Damage
+75 Poison Damage Over 5 Seconds
+1-6 To Critical Strike (varies)
+5 To All Attributes
+2 To Mana After Each Kill
23% Better Chance of Getting Magic ItemsEzt tedd egy Nightmare Act 2 Defense Merc kezébe és meg van oldva a mana gond
.
Hát és a build, cold az sok mindenre jó, én szívem szerint Blizzardosat javaslok, 2 éve azzal tolom bneten, mondhatni értek is hozzá valamelyest. Ha MF-re kell, akkor:
Shako Ptopazed -> 74 MF
2 soso skilles amu
Occulus -> 50 MF -> 30 FCR
Viper Ptopazed -> 24 MF -> 30 FCR
Spirit -> 25-35 FCR
Magefist -> 20 FCR
2 * Nagel -> 40-60 MF
Goldwrap - MF öv -> 30 MF
War Traveler, vagy valami MF cipő -> 30-50 MFEz 250-310 MF, érdemes 290-300-ig felhúzni, állítőlag, az az ideális, megvan a 105 FCR is, ami teleporthoz kell, llesz 7 allskilled, kb 4k dam szerintem, de pontosan nem emlékszem. Ezzel kellemesen és nyugodtan lehet MF-elni, szerintem (!!!!).
Ha nem vagy Bnet-es, akkor is ugyanezek, csak Spirit nélkül, mert az Ladder Only rúnaszó.
Statok ugye egyszerűek, DEX-re egy pont sem kell, STR-re annyi, hogy cuccokat elbírd, VITA-ra mehet az összes, NRG-re meg egy pont sem kell.
Skillezés végtelenül egyszerű:
1 pont első jeges armor
1 pont teleport
1 pont static field
1 pont warmth
MAX blizzard + synekA végére hagyhatod az Ice Boltot és a Masteryt. A Mastery ugye passzív skill, míg az IBo csak kis mértékben növeli a sebzésed.
-
mcsabee
senior tag
Na, újracsináltam LoD hc babám, atm lvl 45, és elkezdtem egy classic hc sorcot, lvl 18 atm. A classic sc babám pedgi 84-es!!
Jól haladunk, száll a dalunk!
Up a topicnak, senki sem diozik újabban? :-O
-
mcsabee
senior tag
Jogos, de én összeszoktam gányolni travit is sorccal
. Nem mindig sikerült igaz, néha belehalok, de azért nem lehetetlen. Meg mondjuk CL Rush szempontjából mindegy, hogy megölöm-e travit vagy sem, mivel act 3-ban kell ugye konvertálni. Ha meg Classicba gamel a tisztelt játékos, akkor hell travira könnyű partyt találni.
-
mcsabee
senior tag
Hát, a Classic az azt jelenti, hogy nem kiegészítős a kari. Mikor csinálsz új karit, Akkor a név mező alatt van három kapcsoló, Expansion, Hardcore, Ladder, ha kiveszed a pipát az Expansion elől, akkor csinálsz Classic karit.
Classicban nincs Assa és Dru, nincs Act V, nincsenek charmok, rúnák, rúnaszavak, nincsenek exceptional, elite és cast specific junikok, és kb a setek fele hiányzik, mivel csak normal itemekből van set is.Valamint a resist mínusz csak 50% hellen.
Nem tudom merre lehet találni értékelhető Classic buildet, de mondjuk egy sosot le tudok írni, ha érdekel
Szal fegyvernek Shard, amunak 2 soso skilles amu (nincs 3 skilles amu sem, és 2 skilles CSAK hell diánál esik), FHR, STR / DEX, Resist sapka, Twitchthroe armor, 3 pdiamonded large shield, vagy ward, frostburn kesztyu,2 * 10FCR stat + resi ring, fhr + stat + resi öv, fhr, resi cipő :-). Ezzel hell act 4-ig lehet húzni norm act 1-ről ^^. Orb vagy Blizz ízlés kérdése.
/e: Mondtam már, hogy jön az 1.13-as patch ?_?
-
mcsabee
senior tag
Jön az 1.13-as patch!
-
mcsabee
senior tag
Akita, elmondom a tutit. CTA 5 | 45 Forum Gold, vagyis a te CTA 5-öd, 6-7 istet ér, a többi stat tök mindegy, csak a Battle Orders értéke számít. Eth Bugged Armor 4sox 1100+def | 10 Forum Gold, minimum egy istet ér, én is annyiért tudtam eladni egy 1140 defes eth bugged armort.
-
mcsabee
senior tag
Szal, pulért nem vettél volna 5 sock flailt, viszont egy ohm, mal, ist runat simán beledobtál volna egy rossz fegyverbe
.
Egyébként csak FEHÉR és SZÜRKE betűs tárgyakkal működnek a rúnaszavak, többivel nem. CTA-t érdemes eth flailba, vagy cs-be tenni, mert az style
.
/e: Egyébként hanyas lett a CTA?
-
mcsabee
senior tag
Hmm, low hammerre csak pár alap dolog kell.
Shako, pulba megvehető, nem drága.
2 pala skilles amu némi + addal, life, mana esetleg, pár pgemért kapható.
Wizzy, lemért adják.
Viper, imo lem-pul körül van.
Magefist pár pg.
Ringek mondjuk egyik raven, a másik meg valami resistes jóság.
Cipő egy waterwalk, lowos pulba van simán (55 life körül).
öv hát ez necces, nincs arachon kívül értelmes öv, talán valami resistes, fhr-es rare, ha találsz.
A pajzs necces, mindenképpen spirit, 35-40 allreset lehet venni pul környékén.Ezzel lesz 7 allskilled, tűrhető resistek, meglesz a 125 fcr is, gyorsan fogsz hammerozni. 7-8k damod is lesz kb.
-
mcsabee
senior tag
Én nem nagyon vágom az árakat, mivel ladder első hónapjában kiraktam az egyetlen enimet, amire szükségem volt, aztán ban óta meg csak classicozom, csak az alapján mondtam, amit hun-1-en láttam / hallottam :-).
Egyébként 3 ist sem sok egy enigmaért tudva, hogy mennyi jó tulajdonság van a kis disznón
.
-
mcsabee
senior tag
Milyen pala vagy? Ha hammer, akkor felejtsd el a leviathant, low hammernél viper a te barátod. Viszont javaslom, hogy ruházz be egy enigmara, 2-3 ist körül már megkahatod.
Akita:
Nem csak működhet, hanem működik is a nature peace, én akkor szoktam használni, mikor ladder elején 8 playeres gamében tolom nihit, nagyon hasznos tud lenni. De persze ha merccel tolod, akkor azokat felrobbanthatja, amiket a merced öl meg.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3921 üzenetére
Lehet hack-ek nélkül játszani, ban óta én sem haxolok. MH-t pedig reset óta nem használok. Viszont a Loader az annyira alap dolog lenne, de a Blizzard pont lekakilja, hogy a játékosok mit szeretnének... Én inkább őket bannolnám, mert nem képesek a hackeket teljesen megszüntetni, vagy egy részüket legálissá tenni. Egyébként a miért nem lehet ezek nélkül játszani kérdésre van egy egyszerű, viszont csöppet sem tolerálandó válasz: a játékosok legalább 50%-a használ valamiféle csalást, legyen az MH, Loader, Bot, Pick kit, akármi, te miért ne használhatnál? Egyébként, aki szerint a Loader csalás, azt leültetném a WoW elé, ahol kb macrobol meg lehet oldani a botozást és senkit sem tiltanak miatta.
-
mcsabee
senior tag
ED Armor = Enhanced Defense
ED Weapon = Enhanced DamageÉs aki azért nem vette meg az ETH Bugged armorod, mert no ED, az jó nagy láma, ugyanis az ED-es armort nem lehet buggolni!
A 40 ED jewel pedig azt jelenti, hogy van a jewelen 40 Enhanced Damage. Egyébként én bármikor adok 40 jewelért pult.
Loader: Olyan 3rd party program, amivel egyszerre több Diablot futtathatsz a gépeden mindenféle szarakodás nélkül (lást virtual box, vagy felhasználóváltás). Hasznos dolog.
-
mcsabee
senior tag
Zakával mindegy az fcr :-D úgyis kb nulla lesz a 2 soj miatt ^^. vagyis 60, ami pont semmire sem elég ;-).
Egyébként nem az fcr teszi a hammert, cl-ben egy olyan scepterért ölnének a hammerok :-D.
Mondjuk az övemért is komoly csata ment múltkor, 24 fhr, 15 str, 50 life 2 25+ resis ;-).
-
-
mcsabee
senior tag
Elviekben, hogyha adott fokozaton megcsináltad a questet, akkor onnan több lélekköved nem lehet. Viszont lehet normal soulstone van nálad. Ez onnan derül ki, hogy a neve csak az adott fokozaton aranysárga, minden egyéb nehézségen piros. Pl, helles soulstone normalon piros nevű. És ahogy én levettem a játék során, maximum 2 lélekkő lehet nálad. Néha annyi sem.
-
mcsabee
senior tag
Akita:
Az Open Wounds vajon ennyit számíthat Durielnél? Mondjuk rajtam mindig dracul van, de 75% CB-vel nem szokott gond lenni. Kicsit lassabb a vége, de nem életelunós. Egyébként én öltem már 8 playerben is mind a 3 bosst és tristet is smiterrel 75% CB-vel, szal nyugodtan mondhatom, hogy annál több nem kell (guillame + black). Egyébként ebből az írásból is látszik, hogy mennyire erős egy smiter überekre, mármint Akitájéból :-).
Egyébként Akita, a cube sockolás +50% defet ad, szal minimum 667 defes eth armor kell, hogy 1000 legyen a def, 733-as alap def az 1100-hoz, 800 az 1200-hoz, és 867 az 1300-hoz :-). Az 1300+-os már igen szép summát ér, ha véletlen olyan sikerülne, semmiképp se HR-ekért add el, mert sajnos a HR-ek 50%-a dupe, ahogy én megfigyeltem (vettem 10 HR-t és 5 poofolt, ennyi a tapasztalat ^^)
Egyébként wmarci sebessége nem mondhatónak rossznak, átlag 1 perc az UT, ha nem halsz meg közben.
-
mcsabee
senior tag
Játszik valaki classicban? Elkezdtem egy Classic babát, még csak 13-as a kicsike :-D.
-
mcsabee
senior tag
Jó kérdés, de szerintem ezek csalásnak minősülnek, mint minden 3rd party program. Sajnos a Blizzard rövid pórázon tartja a Diablo 2 játékosokat. Egyébként, ha percre kész infokat akarsz, akkor látogass el irc-re, a quakenet dc-s csatornájára, fejből nem vágom a címet, de utánanézek, ha érdekel.
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3848 üzenetére
Szerintem nem a mérgük csinál ki. De ha mégis, akkor tegyél fel posion lenght reduced by cuccokat, és legyen 75% resisted poisonra.
Viszont, ha nem a mérgük csinál ki, akkor két dologra tudok gondolni. Egy: Nihi robbantja a hullákat (ez ellen lehet tenni, hogyha Nature Piece gyűrűt veszel fel), illetve a returnedek vernek szét, ők is szép nagyokat sebeznek.
-
mcsabee
senior tag
Maguk a kulcsos figurák nem fognak elárasztani jobbnál jobb itemekkel. Nekem Countessből értelmes cucc még nem esett, viszont Summoner 2 ladder alatt 2 zakat dobott ki, bár mondjuk ez is édeskevés. Ámde nihi, nála lehet egészen szép dolgokat találni, pl ott esett egy 44 allres sacred targe, de esett már um-mal rúna is, és megannyi jóság, aminek volt is értelme. Ja és azt se felejtsük el, hogy az ő kulcsa ér a legtöbbet. Egy darab dest kulcsért, két másikat is kaphatsz. Elvileg a kulcsok droprate-je 1:33, de ez igencsak képlékeny, volt olyan, mikor 2 napig egy sem esett...
Az expes kérdésedre válaszolván, Nihi 98-as karakternek igencsak szép mennyiséget ad belőle egy olyan játékban, ami fullon van (8 player van bent). Egyébként biztos hallottad már az UT Leveling fogalmát. Ott jól jön az exp nagyjából lvl 92-ig (utána már nem érdemes csinálni). Ha kéred, erről is írok egy kis összefoglalót
.
-
mcsabee
senior tag
Pontosan mire is vagy kíváncsi? Azért elkezdem :-).
Über Tristam az 1.10-es patch újítása volt. Maga a helyszín nem más, mint az, ahol a Diablo 1 játszódott, de mielőtt szemügyre vennéd, meg kell szabadítanod 3 gonoszt a szerveiktől. Hozzájuk 3 portálon jutsz le, amit te tudsz megnyitni. Ezt a 3 portált 3 darab kulcsokkal tudod megnyitni. A kulcsokat Countess (Terror), Summoner (Hate) és Nihlatak (Destruction) dobja. De mielőtt megnyitnál egy portált is, szedj össze belőlük hármat-hármat. Lépj be egy jelszóval védett szobába és készülj fel a harcra. Első lépésként vedd magadhoz a cube-t, tegyél bele mindegyik kulcsból egyet (1 Terror, 1 Hate, 1 Destruction) és transmutold össze őket. Ekkor kinyílik az első portált, ami vagy Lilithez vezet (irtózatos méreg sebzése van), vagy Izualhoz (itt sok Iron Maidenes knight van, segítség nélkül szinte lehetetlen), vagy Durielhez (mind közül a legkönnyebb, általában Lifetap nélkül is megölhető és kb a Portáltól 2 lépésre van). FONTOS: NE EGY HELYRE NYISD KI A 3 PORTÁLT !!! TEDD ŐKET KÜLÖN HELYEKRE A VÁROSON BELÜL!!! Hogyha megölted mind a hármójukat, akkor van 3 darab szerved, amiket, ha beteszel a Cubeba és transmutolod, akkor megnyilik az Über Tristamba vezető út. Ide akár egy smiterrel is lejöhetsz, hisz nem lesz nehéz. DE ITT IS ÁLL A FENTEBBI MEGJEGYZÉS, MISZERINT NYISD JÓL LÁTHATÓ KÜLÖN HELYRE, NE EGY MÁSIK PORTÁLRA!!!!!. Ahogy bementél a portálba, elindulsz a képernyő teteje felé, majd végig is jössz a szélén bal oldali irányba. Elvileg ott kell állj a bal felső sarokban. Ekkor jöhet a mókás része. Kicsit lejjebb jössz a térkép szélén, anélkül, hogy bármelyik romházat megközelítenéd, és megállsz valahol középen. Ekkor befutsz az egyik romos épület sarkához, majd vissza, és ha szerencséd van, Mephisto meglát téged és kirhoan utánad. Ekkor elcastolod rá a Lifetapet és őrült módon ütni kezded. Ha meghalt, nem foglalkozol a csontvázakkal, hanem a térkép bal oldalán tovább haladsz lefelé, majd az alján is nagyjából az első romos házzal egy vonalban. Megint berohansz és próbálod kicsalni Baalt. Csak a ház sarkáig futsz, majd vissza, ha nem jön, akkor kicsit bentebb futsz és rögtön vissza. Ha megölted, jön Diablo. Ő a legkönnyebb mind közül. Ha végeztél vele is, felkapod a Torchot és ahol bejöttél, ott távozol (piros portál). FONTOS!!! ÉRDEMES TORCH NÉLKÜL LEJÖNNI, HOGYHA KIDBTA DIABLO, AKKOR EGYBŐL GRABBOLHASD ÉS MEHESS FEL!!! Természetesen az dobja a torchot, akit utoljára ölsz meg. Ennyi lenne a történet :-). De ezt így elmesélni nehéz, át kell élni, hogy rájöjj, hogy milyen easy
.
/e: wmarci, egyébként Closed Bneten tolod????
-
mcsabee
senior tag
Hu hallod, nem kispályázol :-D. De az a helyzet, hogy ezeknek semmi értelme :-). Leírtál egy PvP smiter buildet :-D. Ha mindenképpen különcködni akarsz, akkor CoA, Mara, Last Wish, CoH, Exile, Dracul, Raven, Dwarf, Goblin Toe, Arach + anni + torch + 86 fhr charmokból. Hogyha van lóvéd rá, akkor tegyél ki neki egy Enit is, hogy egyedül csaphasd majd a szerveket. Szal Eni fel, leteléz lilithez, izuhoz, durihoz, aztán TP és eni le, coh fel, aztán vissza és öl. Én ilyen buildet még nem próbáltam, nem garantálom, hogy precastolt lifetap nélkül simán, minden halás nélkül letolod lilithet :-). Meg ugye izunál ott van az IM!!! De hogyha segítséggel tolod az organokat, akkor eni nem kell, viszont akkor 6 hr-es last wish sem kell és sok hr-es exile sem kell ^^. De ahogy érzed, ha kész, postolj majd képet a sebzésről, resistekről meg a karidról full cuccokban :-D.
-
mcsabee
senior tag
ITT találhatsz egy általam készített Smiter leírást, skillekkel illetve cuccokkal.
(#3789) AtHoS:
A Treachery sem rossz, de nem ajánlanám mégsem, ebben a ladderben kipróbáltam és volt, hogy 10 percig álltam Act 5 elején az egyik tűzben, mire bekapcsolt az a fránya Fade... Én a fix allreses cuccok híve vagyok, lásd: Smoke +50% allres, CoH +65% allres, esetleg Lionheart +30% allres, vagy ha minden kötél szakad, akkor Duress, amin 45% cold + 15% többi resi van.
Sőt, bár most nem tudom mennyi egy, de ha van keret, akkor 15% allres GC-kel is lehet operálni, ugyanis a Smiter inventoryját fullra lehet pakolni charmokkal, mert semmit sem teszünk oda, a Cube-n és a szerveken kívül :-).
-
mcsabee
senior tag
(#3781) wmarci:
PSN nec csak low lvl dulere jó, PvM-re egyenesen pocsék
.
(#3782) icons:
Nézegesd Anya termékeit a Gamble pont alatt, onnan nagyon sok jó amu és gyűrű hullhlat
.
(#3784) Akita:
Arreat Summiton ez is fent van.
Items -> The Horadric Cube (ez felül található).
Egyébként így lehet:
"1 Tal Rune + 1 Thul Rune + 1 Perfect Topaz + Normal Body Armor = Socketed Body Armor of same type"
Természetesen a Cubeba kell rakni a cuccosokat. "The item gets 1-4 sockets, randomly", vagyis akár 1 socketes is lehet, de 4 is. Csak 'fehér betűs' armornál műkődik.
Hogyha egy etheral (javíthatatlan) 0 lyukas, ED és egyéb módosítók nélküli armort próbálsz így lyukasztani, az bugged lesz. Példa: Van egy alap 500 defes armorod, mivel az eth, ezért kap +50% Defenset, de mivel cubeban lyukasztod, ezért bugged lesz, és megint megkapja az 50%-ot, vagyis pontosan 1000 defre módosul a védelmi értéke :-). Ezzel jót lehet kaszálni, mert pl 1200 def körüli eth 4 sock armorok jó pénzért elmennek, nem is beszélve az 1300+ defes armorokról, amik több hr-t érnek most is (pontos árat nem tudok ^^). -
mcsabee
senior tag
[I]"2009-01-20 12:46:04
bolcsodalDefiance helyett inkább Conviction-re gondoltam...
Multiban csak hasznosabb egy kicsit. De lehet igazad van és valóban csak azt érdemes a sinergy miatt...
"[/I]
Convi multiban hasznos, DE egy Smiterrel jó esetben nem multizol
. UT-re nem kell más melléd, a kulcsokhoz meg Hammer ajánlott, akinek semmit sem segít a convi aura
.
Akita:
Lehet olyan páncélt TALÁLNI! Most így hirtelen nem tudom, de szerintem Cubeban is lehet lyukasztani asszem, hogy 2 sockos legyen.
Gloom egyébként nem jó, mert van rajta egy átok, amire x% esély van, és ha az armor elsüti, akkor lemegy a life tap, ami pl Lilithnél: egyenes út a halálhoz. Azt majd ha lesz kedvem kiveszem a Smiter buildemből. -
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3772 üzenetére
Nem pazarlás a defiance, mivel UT Smite palánál NEM TUDSZ másra tenni pontot
. Maxolt defianc-szal is kb lvl 80 kész van, nincs szükség további skillekre
.
"What is Magic Damage?
When we refer to magic damage to players, we are referring to elemental damage (Fire, Cold, Lightning). For example, the magic prefix on items that reduces magic damage reduces elemental damage. "ÉRDEKES!! A Magic Damage ugye az, amit a Hammer sebez, vagy a Boner nec, AS-en mégis az elementális sebzést tartják Magic sebzésnek, szal nem tudom, hogy a MDR pontosan mit csökkent
.
A sima DR maximum 50%-ig emelhető az 1.12-es patchben, de a pontos műkődése lövésem sincs hogy megy. Szerintem tuti nem veszi le a fizikai sebzés felét, mint ahogy semmi sem 1:1-ben működik diabloban
.
Mondjuk csont nélkül tévedhetek, de szerintem nem, az a baj, hogy ennyire már nem merültem bele a D2-be, sosomhoz nem nagyon volt szükség ilyesmire, meg a smiteremmhez sem.
-
mcsabee
senior tag
Dusk bőven elég, de én nem a Duresst javasolnám inkább, hanem a Smoke-ot. Mass allresist van rajta (50%), amit többet ér a szerintem a Duress bármelyik statjánál, és elvileg van 68% CB-d, ami ugyan kevésnek hangzik, de szerintem pont elég. Vagy ha nem is akarod a Duress helyett a fentebb említett armort használni, akkor is mindenképpen rakj ki egyet szerintem ( NEF - LUM, egy két socketes armorba), mert szinte semmibe sem kerül, és érdemes kipróbálni
.
Soso is kibírja, hogyha ütik vágják, csak kell 75% allres + bo :-). Én rengetegszer teléztem throne-ba, kismillió baalrunba, sajátomban, máséban. De aztán meguntam
.
Egyébként, ebben az összekuszálódott piaci helyzetben, képesek egy akármilyen random itemért pult kérni... Reset után 1 hónappal az occu már free stuff, most pulba adják, röhej... Érdemes kitartónak lenni, előbb-utóbb hozzájuthatsz a kívánt tárgyhoz alacsonyabb áron, csak most mindenki nagyot akar szakítani...
.
-
mcsabee
senior tag
Egészen biztosan számít a fegyver sebessége. Sőt, ütéskor nem a pajzsod a kopik, hanem a fegyvered ("Using Smite will reduce the durability of your weapon NOT shield"). Vsizont maxolt Fana aura mellett és flaillal a kézben túl sok értelme nincs egyéb IAS cuccokat felhalmozni, annyi pont elég lesz :-).
Bone nec nem egy tipikus PvM karakter, bár lehet vele ide-oda mászkálni, azért nem ajánlanám mf-re például, oda inkább egy szép csonti + revive hadsereggel rendelkező summon nec a jobb választás. Ellenben PvP-re a bone nec hibátlan, sokat funoltam vele előző ladderben. Ha ügyes vagy, legyőzhetetlen.
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3754 üzenetére
Már nem, nagyjából másfél hónapja nem játszom. Blizzerem full eq-ban, lvl 93-on álldogál egymagába. Nem is tervezem a visszatérést, mert nincs rá időm sajnos. Ha lesz ladder reset nyáron, akkor újra belevetem magam, de addig biztos nem. Vagyis hát nagy a valószínűsége
. És te? Tolod még?
Jah és fxck ban !!!!!!!!!!!!
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3750 üzenetére
A smiter az cél karakter, a PvM részét sosem fogod élvezni, mert gyenge. Vagy duelre vagy uberre készítik. Ebből kifolyólag a szintezése sem szórakoztató, mert egyedül semmit sem tudsz megölni, mindenképpen húzás kell, valamint baalrunokban is teljesen haszontalan.
/e:
(#3751) Akita
Akkor ez esetben örülök, hogy ránk találtál :-). -
mcsabee
senior tag
válasz
sirdond #3744 üzenetére
Így van, embere válogatja, de zaka helyett ezért írtam 40+ allres elite palashieldet, az relatív olcsó, és ha teletömködi a parasztja pdiamonddal még ráadásul millió allresit is ad. Viszont nagyon-nagyon rossz esetben van csak vége a precastolt life tapnek, mert a marrowwalkon lvl 12-es (így 42.4 mp-ig tart), míg mondjuk egy wandra vagy daggerre, csak lvl 6 spawnolhat (28 mp-ig tart), ergo van +14 mp-ünk, hogy leüssük mephit, vagy pedig 42.4 mp-ünk arra, hogy a draculson található 10-es szintű life tap 'elcastolódjon' (ami 37.6 mp-ig tart). Én azért szeretem a marrowwalkot, mert akkor pakolászás nélkül lehet CTA-t váltóra tenni, és mint fentebb írtam a 75% CB-vel sima ügy mefi is bármikor. Én sosem raktam a CB-n kívül deadly strikeot vagy open woundsot smiterre, de így visszagondolva nem is nagyon lett volna értelme, UT nagyjából 1, max másfél perc, ha csak CB-nk van, akkor is. Egy torchért simán megéri :-D. Jah és még azért is tartom jobb választásnak a marrowwalkot, mert alapból van rajta 17 dex, ami nem kicsi boost, a max block eléréséhez. De persze tényleg mki máshogy csinálja, és ez így is van jól, csak felvázoltam egy általam vizionált low smitert, 'így is lehet' alapon :-). Esetleg majd ha kész az a convi-uber pala, lökhetnél róla s/s-t, hogy lássam a statokat, érdekelne
.
-
mcsabee
senior tag
Convi aura felesleges, egy jól megépített smiternek nem jelenthet gondot uber mephi sem. Persze kellenek charmok invbe, amiből egy kis extra light resi jön, de azon kívül semmire sincs szüksége egy smiternek, se élet, se mana, se semmi, torch sem kell, csak egy anni. Convi aura egyébként tényleg úgy működik ahogy fentebb AtHoS leírta, vagyis, ha egyel nagyobb a convi aurád mint mefié (jelen esetben 21), akkor a tied érvényesül.
Szerintem egy hétköznapi smiter, megfelelő mennyiségű light resivel simán veri mephit:
Guillaume's Face - umed
Black Weapon
Herald Of Zakarum (ummed vagy pdiamonded)vagy 4 pdiamonded 40+ allresis elite pala shield
Smoke Armor
Thundergod's Vigor
Marrowwalk
Dracul's Grasp - lehetőleg 15 str-es, más nem is fontos erről a kesztyűről
Dwarf Star
Raven Frost
The Cat's Eye vagy Highlord's Wrath15 sisak + 72 zaka vagy 115-120 pala shield, 50 smoke, 35 LR highlord + 30 anya = zaka nélkül 200 allres, ami hellen számolva 100, erről lejön a 125, amit mefi aurája lezabál, ergó -25 light resin állunk, ezt kell 75%-ra felvinni charmokkal, vagyis 100 light resit kell keríteni. Fogunk 3 darab 30% light res GC-t, berakjuk invbe, és máris +65% Light resünk van. Ha elite pala shieldünk van, akkor 240+ allresünk lesz összesen, vagyis hellen 140, erről mefi lezabát 125-öt, szóval még így is pluszban vagyunk, elég akár 2 darab 30% light res GC is. A zakán kívül mind-mind filléres dolog, gyakorlatilag pgemekből kirakható az egész, ha ügyesek vagyunk, de nem hinném, hogy 1-2 napi kitartó mfeléssel nem lehetne megoldani. Sőt, az annit bele sem számoltam még, ami ugye még 10-20 allres, ami szintén nem kevés. Megvan mindenünk ami kellhet überre, precastolható life tap, sok-sok light resist, naccsomó ias, bár erre kevésbé lesz szükségünk. Megfelelő mennyiségű CB (75%, több nem kell, mert egyszerűen nincs rá szükség, előző ladder végén teszteltem
). Sőt van light absorbunk, cold absorbunk, fire absorbunk is. LVL 80-ra kész vagyunk vele. Nem egy nagy dolog, de szerintem ennél drágábbat akkor éri meg csinálni, ha naponta többször is megyünk UT-zni, vagy ha gazdagok vagyunk
. Én személy szerint a CoH-ra esküszöm és a Zakára esküszöm, de embere válogatja ^^.
/e: Sőt, sisakba mehet ort rúna is akár, ami 30% Light resit ad, ergo charmokból 15%-al kevesebbet kell összeszedni
.
-
mcsabee
senior tag
Félreértettél, a leírásomba a Holy Shield miatt írtam 1 pontot a hammerre, mivel anélkül a pont nélkül, nem használhatod a HS-t. Attól függ milyen pajzsot használsz, zakaval azthiszem ÖSSZESEN 120 dex körül kell. Értelemszerűen, ha vannak dexet adó cuccok, akkor kevesebbet kell ráadni :-).
Azért állnak meg a palák a minion banda közepén, mert ad1: 75% allresistjük van, ad2: 75% blockuk. Mindemellet még egy hétköznapi hammer is simán sebez 10k-t, ami nem kevés :-). -
-
mcsabee
senior tag
válasz
bolcsodal #3717 üzenetére
Annit venni kell, és máris nem olyan ritka, bár most nagyon durván egekbe vannak az árak...
Jah és a szervek kiütése egyedül igencsak bosszús feladat, egy hammer segítsége a smiter mellé szinte elengedhetetlen. Nagyjbáól 5-10 perc az egész, ha van hammer, ha nincs, akkor akár fél óra is lehet, trist nélkül ofc.
-
mcsabee
senior tag
1. A 10/20/5-ös anni, az az Annihilus small charm bizony, 10 stat, 20 allres és 5% exp.
2. Nem kell magadnál hordani a cube-t. Azért kell neki hely, mert nem a stashben nyitod majd meg a portalt, hanem máshol, ergo ilyenkor magaddal kell vinned, így azért kell a hely, viszont én mindig magammal hordtam, mert jól nézett ki :-D. Én már jártam úgy, hogy tele volt charmmal a smiter, és kiraktam 4*2 str sc-t, és basztam visszarakni, mert figyelmetlen voltam (a cube miatt vettem ki, hogy megtudjam nyitni a portalt), és meghaltam... jött egy c/i, pár itemnek lőttek ^^.
Bolcsodal: Már megbocsáss, de elég nagy butaságot mondtál. Az Exile smiter csak pénzpocséklás. Én az Exile árából csinálok olyat smitert, ami simán 1 perc alatta leüti übertristet segítség nélkül. Exile csak akkor jó, hogyha verni akarjuk a nyálunkat, hogy nekünk erre futja, egyébként teljesen felesleges (bárki mondta azt neked, hogy must have cucc, az nagyon nem ért hozzá, vagy pedig itemshopol és neki mindegy).
Ja és a hibrid pala -> Zealot alapból nem egy erős kari, mondhatnám úgy is, hogy gyenge. És ebből csinálni egy hibrid smitert, hülyeség. Egy smiter annyira olcsó, hogy semmi értelme hibridelni, max akkor, hogyha egy MF hammert csinálunk meg úgy, hogy smiter is lehessen, akkor talán van értelme. -
mcsabee
senior tag
Nincs mit. Hell cs az pedig Hell fokozaton Chaos Sanctuaryt jelenti (tudod, ahol diablo van). Van pár kari, ami rövid időn belül tudja ölni, akár egy baalrun közben is (players 8-ban w2-3-ra végeznek vele - w: wave, azok a szörnyek, amiket baal dobál throneban, w1: fallenek, w2: az egyiptomi múmia szerűségek, w3: traviban található councilok, w4: a szárnyas démon izé-bizék, w5: listenék). Ilyen kari a hammer pala, boner nec, infintys light sorc (kézben tartva), zerk baba.
-
mcsabee
senior tag
Tristet sorccal lehetetlen megcsinálni, ahogy a szerveket is (de ahogy te írtad egy kis szerencsével durielt sikerülhet). Tristet smiterrel szokás ölni, egy lowabb bőven elég (INNEN tudsz ötletet meríteni). Én is sorccal tolom a gamet (blizz sorcom van), de van mellette hammer és smiter is (vagyis az most nincs, mert a bann miatt nem csináltam újra). Imo ez a két kari must have kategória, ezek nékül sok minden nehéz feladat elé állít, pl egy hell cs megölése. Hammerrel kb 1 perc, sorccal kicsit több (sokszor annyi).
-
mcsabee
senior tag
Ezek közül semmi sem eladható értelmes rúnáért. Pár pgemet mindegyik megér, de igazi értéke egyiknek sincs.
Kis Diablo, nagy Diablo
Kiesett-e már a Torchom
Ha kiesett ide véle
Hadd adjam el melegébeJajj de szép a blizzardocska
Meghal mind a kicsi monszta
Itt egy Assa, ott egy Pala
Jajj de szép a blizzardocska
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest