Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
sirdond
üzenetére
Így van, embere válogatja, de zaka helyett ezért írtam 40+ allres elite palashieldet, az relatív olcsó, és ha teletömködi a parasztja pdiamonddal még ráadásul millió allresit is ad. Viszont nagyon-nagyon rossz esetben van csak vége a precastolt life tapnek, mert a marrowwalkon lvl 12-es (így 42.4 mp-ig tart), míg mondjuk egy wandra vagy daggerre, csak lvl 6 spawnolhat (28 mp-ig tart), ergo van +14 mp-ünk, hogy leüssük mephit, vagy pedig 42.4 mp-ünk arra, hogy a draculson található 10-es szintű life tap 'elcastolódjon' (ami 37.6 mp-ig tart). Én azért szeretem a marrowwalkot, mert akkor pakolászás nélkül lehet CTA-t váltóra tenni, és mint fentebb írtam a 75% CB-vel sima ügy mefi is bármikor. Én sosem raktam a CB-n kívül deadly strikeot vagy open woundsot smiterre, de így visszagondolva nem is nagyon lett volna értelme, UT nagyjából 1, max másfél perc, ha csak CB-nk van, akkor is. Egy torchért simán megéri :-D. Jah és még azért is tartom jobb választásnak a marrowwalkot, mert alapból van rajta 17 dex, ami nem kicsi boost, a max block eléréséhez. De persze tényleg mki máshogy csinálja, és ez így is van jól, csak felvázoltam egy általam vizionált low smitert, 'így is lehet' alapon :-). Esetleg majd ha kész az a convi-uber pala, lökhetnél róla s/s-t, hogy lássam a statokat, érdekelne
.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Mini ITX félkonfig - DH77DF / i7-3770T / 8GB DDR3 / 120GB SSD
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.