- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
MutantZombie #14415 üzenetére
nemtom de kb 5 perce él a ptr, launcherből telepíthető, ki kell próbálni
sok mindent ki kéne amúgy, annyi újdonság van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14412 üzenetére
köszi, nem kukiméregetés miatt írtam a trade-ek számát, csak hogy értsük, hogy nekem nem kell magyarázni a listázott és az eladott cuccok árai közti különbséget. szóval én csak linkeltem valamit hogy mindenki láthassa mennyire ritka cucc ez, te meg leszóltad.
de most már látom a jsp-n is, bár kétlem hogy kicsivel 2 ber felett 15/30 jewellel lenne socketelve. ha igen, akkor azt meg kell venni, mert a traderie-n a valódi árak ezekre minimum 2x-esek. miközben persze minden mindig annyit ér, amennyit épp fizetnek érte, ha valakinek épp nagyon kell vmi, sokkal többet is kiad rá.
a vélemény szabad leírása teljesen alap, de a másikét is el kell fogadnunk. azt is ha valaki másképp játszik más cuccokkal, ha nem akar keresni még egy nagyon ritka itemen sem, vagy ha elvből épp másik platformon szeret trade-elni.
shotika:
wow jó sok kari, te tuti nem olyan vagy mint én hogy többet trade-elsz és agyalsz mint játszol. nekem a 92/92/87-es három karim alatt esett egy ohm, egy gul, egy cham meg egy ist és mákoltam egy lo-t publik game-ben más után, ennyi. ahogy írtad ennél te vagy 5x több rúnát pottyoltál. -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14408 üzenetére
nyilván a traderie nem etalon, de én onnan tudok linkelni mert ott vagyok regelve, 411 trade-nél járok jelenleg. jsp-n meg te, várom a linkeket screenshotokat, tényleg érdekelne miért megy a tőzsdén a 15/30 és egy kvázi perf andy (144ed a többi mellett KRÉZI!).
leszólni azt tudsz dolgokat, már bizonyítottad párszor, most pls mutass is valamit.
én meg szó nélkül csinálom majd este a "Legfölöslegesebb rw"-t
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14404 üzenetére
1000-nél biztos drágább, mondom, csak a jewel 2 ber bele.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14395 üzenetére
lol, szép lett volna ha előhúzol itt nekünk egy 15ias/30fire jewelt is
szerintem ez az andy-d vsz az egyik legjobb létező eth roll jelenleg a játékban, csak a bele való 15/30 kerül vagy 2 ber-be. még jobban belegondolva fél tucat ber-t is lehet adnának érte. én feltenném redditre, az árából bármilyen karit full felöltöztethetsz.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14388 üzenetére
szerintem magadból, meg a többség játékstílusából indulsz ki. nem baj, csak ha én nem mindent átugrálni, kulcs farmolni akarok meg embereket húzni (ami ugye a patch után egy fokkal nehezebb lesz, így drágul majd a rush service), hanem gyorsabban mérgezni és a summonokkal kapirgálni, akkor nekem az enigma ehhez a karihoz tényleg felesleges. mivel a másik fő karim fury druid kötelező fortival, és mellette csak gf barbom van még, azoknak se kell enigma. necronak tökéletesen elég swapon a naj staff ahhoz a kevés teleporthoz ami érdekel. gold-dal is bírnám, de nem is kell, mert most is alig használom a teleportot.
szóval vsz fogom a bramble-t, az fhr miatt felszabaduló sc helyeken elfér +1 skiller így a vipermagi +1 all poison részen ki is van egyensúlyozva, permanens teleport híján nem gond a kieső fcr meg a mana se, és köszi szépen elteszem a roll-tól függően 62,5-125% plusz posion sebzést. emellett a res-ekből is egyszerűbb visszaépíteni a hiányt úgy hogy van +100 poison és +30 fire az enigmához képest.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14385 üzenetére
legfeleslegesebbnek azért nem mondanám, csak drága. poison necro-nak damage-re nincs jobb, olyan ez neki mint a death web. drága de pótolhatatlan, túléléshez is többet ad mint a damage reduction mivel a halott mob nem sebez. nyilván mobilitásra enigma a jó, de a summon-okhoz a bramble aurája is nagyon üt, ráadásul a 2.4-ben azt elvileg buffolják (minden thorns flat dmg lesz, hogy ez mit jelent még kérdés. holnaptól él a ptr, ott kiderül, azt már megvárom vele).
szóval még nem döntöttem el, a 25-50% posion dmg varia miatt fázom tőle csak. nyilván ha esne egy ber vagy jah, akkor nehezebb kérdés lenne, de így hogy pont a felénél járok, az enigma max csak vágyálom. ezen a szinten összegrundolni még egyszer ennyit már nincs kanalam, mivel nekem nagyon régóta nem esett semmi rúna. egy pul volt a max tegnap, így ezt a sur+ohm-ot nagyon apránként trade-eltem össze, fal-lem-pul-um-mal-ist darabokból. már jócskán 400 adásvétel felett járok traderie-n... szóval ennyi erővel kirakhatom ezt most, aztán használom és ha akarok enigmát, eladhatom. vagy ha határ mákom van a rollal, akkor érhet enigmát simán a cucc, +40 poison felett már sima.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Franklin #14382 üzenetére
ezek a maxok:
+20 life, +10-20 To Attack Rating, +1-3 To Maximum Damagetehát 6-ra a perf life, 1-re a perf max dmg-től, ar maxos. ha úgy nézed, a 3 statból kettő kátharmad értéken, a harmadik meg perfekt.
mindenképpen vex+, de vsz még több pár ist-el. attól függ a vevő megvan-e. próbáld meg a 20 ar-esekre szűrni, én így néztem. ami sur meg ilyesmi, az a 19 life miatt ugrik, nagyon perf közeli. emellett a 2 max dmg vesz le neked sokat az értékből.
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
-
zsirfecske
addikt
200ed eth a csúcs, ahhoz képest ez nem rossz!
javelint nem durability-ben kell javítani, a repair a quantity-t adja vissza. eth cuccot viszont nem lehet repair-elni, de mivel ez replenishes quantity stat, kvázi olyan mint az eth sword indestructible rúnaszóval. csak itt elvileg kifogyhat, ha nagyon gyorsan dobálod. de nincs javelin tapasztalatom, nemtom ehhez mennyire kell vadul dobálkozni.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14357 üzenetére
két külön dolog van, balansz és új, ladder kontent. ne keverjük, végig a balanszról beszélek, annak is lesznek hatásai, meg az új rúnaszavaknak is, de azoknak 4 hónapig csak a ladderre, a non-ladderre csak utána.
azt, hogy szerintem hogy lesz, letudom írni, azt hogy a blizzard mit csinál, csak ő tudja. de az hogy késleltették a laddert, hogy kijavítsanak minden bugot mire indul, inkább arra enged következtetni, hogy nem egyszerre tolják be a laddert és a balanszot, ptr ide vagy oda. de ha nem így lesz, akkor biztos érdekes első ladder vár ránk, kizárt hogy rögtön eltalálták volna ennyi változtatással mindenben a tökéletes egyensúlyt. gondolom a ptr után is lesz még módosítás, de sztem utána, a ladder előtt is még.
abban viszont tuti igazad van, hogy az embereknek már nagyon kell az új cucc, így vele a ladder is. meglátjuk hogy rangsorolnak a dev-ek, mi fontosabb, a már most végletekig tökéletesített élmény, vagy a sebesség és majd menet közben javítgatnak. utóbbi azért veszélyes, ha az első ladder gebaszos lesz, sokan végleg leléphetnek.
-
zsirfecske
addikt
illetve MrLlamaSC videója alapján lehet mégis assa-t fogok nyomni ladderen, és a blade skilleket elnézve nem kick vagy trapsin-t... blade fury/sentinel és shield olyan damage buffot kap, amit talán egyik másik skill sem. tetszik amúgyis ez a vonal, egy bérgyilkos igenis pengézzen! dio 3-ban is tök jó volt anno, meg a claw automod skillek miatt lesz op fehér/blue item, amire lehet majd vadászni.
-
zsirfecske
addikt
azta, csak most vettem észre, hogy a patch notes-ban bejelentettek egy újabb rw-t, automod skilles staffokkal elég király lehet, nem kell többet 156 str a spirit monarch-hoz:
Obsession
Staff
Zod + Ist + Lem + Lum + Io + NefIndestructible
24% Chance to cast level 10 Weaken when struck
+4 To All Skills
+65% Faster Cast Rate
+60% Faster Hit Recovery
Knockback
+10 To Vitality
+10 To Energy
Increase Maximum Life 15-25% (varies)
Regenerate Mana 15-30% (varies)
All Resistances +60-70 (varies)
75% Extra Gold from Monsters
30% Better Chance of Getting Magic Items -
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14342 üzenetére
mit nem hoznak át? szerintem a 2.4 ptr után jön egy kis 2.4 stabil időszak és csak utána indul a ladder. én biztos így csinálnám, hogy lehessen non ladderben kipróbálni, karikat tesztelni és csak utána indulni élesben.
ebben az átmeneti időszakban pedig az árak biztos nagyon mozognak, persze a ladder előtt mindenképp csökken már minden, utána meg zuhan gondolom.
fire immune tapasztalatom nincs, de posion esetén necroval érzékelem a bajt, kb az immunok felét lehet megtörni lower resist-el is, de nála még ugye a többire a summon-ok is ott vannak.
ncc1701:
ez érdekes, korábban fal/lem körül csinálták nekem, most lem/pul. épp nyomtam kettőt lem-ért a 15ed és a 10ed dusk shroud miatt, erre esett egy harmadik, 8ed-smegint otthagyták publikban földön. de ezt már lyuk nélkül kéne eladni, csak úgy nem viszik.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14338 üzenetére
a 2.4 egy balance patch, független a laddertől... ha feltápolják a fire sorc-ot, onnantól hogy kijön a patch, felmegy a jó fire cuccok ára. néztem ormus-t max fire dmg és mondjuk inferno skillel, meg 20-as eschuta's-t, bagóért lehetett volna venni és várni. de úgy döntöttem nem tökölök ezzel, sorcit úgysem indítok, sőt új karit is majd csak fun-ból a ladderen, hogy kipróbáljam. ranger pala trollkodásból egyelőre a terv vagy bowazon, esetleg valami dobálós cucc.
-
zsirfecske
addikt
Traderie Diablo 2 - Resurrected kereskedőoldal használataA Diablo II-ben a tárgyak nem köthetők az egyes játékosokhoz, szabadon oda lehet adni őket másoknak és korlátozások nélkül kereskedhetünk velük. Így a játékos az általa leginkább áhított tárgyakhoz előbb is hozzájuthat minthogy megtalálná őket a játékban, ami nagyban növeli a haladási sebességet és a farmolás hatékonyságát.
Sokan vannak úgy vele, hogy szeretik maguknak kiütni mindazt, amire éppen szükségük van. Akik viszont nem ódzkodnak egy kis trading-től, azoknak a Tradeire egy nagyon hatékony eszköz lehet a tárgyak cseréjére és a karakterek tápolására. Az oldal használatához az alábbi rövid leírás nyújt segítséget.A Traderie működése:
Az oldal használata értelemszerűen regisztrációhoz kötött. A regisztráció során néhány általános adat megadását követően pár dolgot még beállíthatunk az oldal működésre vonatkozóan. Az oldal alapvetően akkor listázza az általad eladni kívánt dolgokat, ha a felhasználó online (zöld) vagy busy (sárga) elérhetőségre van beállítva. Ha nem játszol, kikapcsolod a gépet, alszol stb. akkor célszerű offline (piros)-ra állítani jelenlétedet, mert ilyenkor a rendszer nem listázza a cuccaidat, így azokra ajánlatot sem tudnak tenni. Érdemes erre figyelni, mert ha nem sikerül az üzlet valami miatt (pl az egyik fél nem válaszol órákig), akkor azt jelenthetik, vagy szimplán csak kellemetlenséget okozhat a másik félnek. Elvileg már a regisztrációnál, de a beállításoknál utólag is megadható, hogy az oldal hangjelzéssel jelezze, ha valaki ajánlatot tesz egy általad hirdetett tárgyra. Ez jól jön, amikor éppen játékban vagy. Persze ehhez az oldalnak egy böngészőben futnia kell közben (de a Discord integrációnak köszönhetően telefonos app is értesíthet a bejövő eseményekről!). Ha sokat trade-elsz, ajánlott már rögtön a lobby-ban létrehozni a játékot (névvel, jelszóval), hogy ha valaki csatlakozna, akkor elegendő legyen behívnod őt és ne kelljen kilépned az aktuális körből. Nem árt azonban tudni, hogy a legtöbb ember level 1 mule karaktereken tárolja a cuccait, így azok csak normál játékhoz fognak tudni csatlakozni. Emiatt nagyban megkönnyíted a trade menetét, ha szintkorlátozás nélküli normal game-ekben kereskedsz, és ezekre a beállításokra mindig figyelsz.A keresés működése:
Ha el akarsz adni valamit, érdemes előtte rákeresni, hogy az mennyit is érhet. A tárgyak név szerint kereshetőek, de legtöbbször elég csak a név elejét beírni. A tárgy adatlapján az egyes tulajdonságokra soronként szűrhetünk, a „Min” értéket mindig meg kell adni, a "Max" viszont nem kötelező. Az egyedi (unique) tárgyak esetében csak a releváns, változó sorokat szokták a hirdetők megadni, mert a honlap oldalt amúgy is mindent kiír az adott tárgytípusról. A legördülő menükben a rengeteg variáció miatt könnyebb úgy megtalálni a kívánt tulajdonságot, ha elkezded beírni azt, amit keresel (pl all (res), vagy life). Célszerű keresésnél a megfelelő platformot (PC/switch/PS/xbox), softcore-hardcore, ladder-nonladder feltételekre odafigyelni. A régiók a játékban (EU, US, ASIA) átjárhatók(!), csak ahhoz teljesen ki kell lépni, és a battle.net launcherben az adott régiót kiválasztva a játékba újra belépni. Sokan szeretik ezt a macerát úgy elkerülni, hogy listázzák a profiljukban a Battletag-jüket, és arra kérnek hogy inkább vegyétek fel egymást ismerősnek, mert úgy régióváltás nélkül lehet régiók közt egymás játékaiba átugrani. Régióváltáskor minden átmegy a játékossal (stash, karakterek), nem kell aggódni miatta, a rendszer mindent real-time szinkronizál.
Az oldalon a kereskedelem alapját a rúnák képezik, így abban érdemes ajánlatot tenni, de megadhatsz általad kívánt tárgyat is ellenértékként, illetve gyakori a kulcsok és gem-ek cserealapként való használata is. Lehetőség van beépített alkudozásra, azaz mikor ajánlatot (offer) kapsz egy vevőtől, arra te is adhatsz válaszajánlatot (counteroffer), de rögtön el is fogadhatod, vagy el is utasíthatod azt. Az alkudozási fázisban már az ajánlattevőnek tudsz üzenni (message), viszont amíg ő nem tett ajánlatot, a chat-elést kérni/jóváhagyni kell.Tárgyak felvitele:
Ha kereséssel meghatároztad az eladni kívánt tárgy értékét, vagy ha már tudod mennyit akarsz érte kapni, akkor az „Add listing” opcióval azonnal feltöltheted. Ez elég értelemszerű, legördülőmenüs módszerrel van megoldva, lehetőséged van fix árat meghatározni, ár nélkül várni ajánlatokat, vagy irányárral, alacsonyabb vagy eltérő ajánlatokat is várva feltölteni a cuccokat. Amint egy tárgy listázásra került, látható a saját eladó tárgyaid közt (Listings), és 24 óra elteltével frissítheted a listázást (Relist). Sajnos árat módosítani a listázott tételeken egyelőre nem lehet, és megjegyzéseket sem írhatsz hozzá. Mivel néhány class specifikus tárgy karakter skill tulajdonságait sajnos egyelőre nem tudod kiválasztani (Pala scepterek, Assa claw-ok, Druid pelt-ek, Barb helm-ek stb.), néha kreatívan kell őket listázni vagy azok tudta nélkül, chatben beszélni róla az érdeklődővel. Kerülőutas megoldásként sokan a profiljuk kitölthető szöveges mezőjébe írják be az éppen eladó ilyen tárgyak extra jellemzőit (pl.: Ormus +3 Teleport).
Az adás-vétel:
Ha megvesznek tőled vagy te veszel meg valamit, bejön egy chat oldal, ahol viszonylag egyszerű kommunikációval (gyengébb angolosok se rettenjenek el) megbeszélitek a játék nevét és jelszavát, ahol a trade-et nyélbe ütitek. Ez teljesen biztonságos, játék közben, célszerűen a beépített Trade ablakban zajlik. Általában Act 1-ben találkoztok, rád kattintanak vagy te kattintasz rájuk, és a Trade menüvel már elő is jön egy ablak. Beteszed amit kínálsz, vagy amivel fizetsz, a másik fél is így tesz, és ha meggyőződtetek arról, hogy minden cucc tulajdonsága rendben van, akkor pipáltok. Két zöld pipánál cserélődik automatikusan az összes betett tárgy. Ha valaki az egyik zöld pipa után belenyúl, vagy kivenne bármit, akkor azonnal pirosra vált a pipája, és nincs trade, tehát nincs átverésre lehetőség.
Ha megvan a deal, utána lehet értékelni az eladót és a vevőt is, ami nagyban segíti a rossz eladók kiszűrését, bár szerencsére nagyon ritka, hogy valakinek ne 5 csillagos értékelés járna.Jó csereberét és vidám játékot mindenkinek!
Az összefoglaló Cadal ötlete és munkája
(Alapja a korábbi rövid leírásom, a fentieket csak kiegészítettem és készre szerkesztettem) -
zsirfecske
addikt
válasz
pachito #14328 üzenetére
hát lesznek meta változások vsz, kíváncsian várom egy hozzáértő streamer meglátásait, nekem nem sok rálátásom van egyelőre ahhoz hogy ennyiből megítéljem. a karik felét nem is ismerem eléggé.
közben elkelt a 15ed dusk shroud 3 ist-ért, not great not terrible
szép lassan gyűlik a rúna, szép lassan mint anno ncc1701 csinálta, 7 ist, 1 gul, 1 vex, 1ohm ahol járok, azaz kb 19 ist. ebből még bramble se lesz egyhamar hr drop nélkül, nem hogy engima -
zsirfecske
addikt
válasz
pachito #14326 üzenetére
mit kell most venni olcsón aminek felmegy az ára fire sorcnál? hehe
druidnál fury-t ar-ben tápolták, a spirit buff meg csak +25% dr? többet vártam, de jobb mint a semmi, kutyák és grizzly azért erősebb lett.
necro fura, nem nagy változás, barb szintén, bár war cry-t is megbuffolták nem is picit.
szerk.
ja és a merc-eket nem is néztem még, bár ott se nyúlta annyira bele, max a barbárnál.és hoppá a meglepi, ez az igazi csicsó buff:
Insight - Now can also be used with Bows and Crossbows -
zsirfecske
addikt
1 tucat 8p baal run alatt 4 fehér armort tettem el úgy hogy senki nem mozdult rá: 3x archon plate (415, 427 és 518 def) és 10ed dusk shroud (518 def). talán um+ist érték együtt ha mákkal socketelem/larzukolom.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Bobrooney #14319 üzenetére
ezzel mindenki így van, emlékszem a socket nélküli eth armorokat és fegyvereket az elején eldobtam. a superior fehéreket se nézegettem, pedig minden nap van valami, tegnap pl egy 15 ed great poleaxe esett. ok, az csak egy rúnaszóra jó (silence), de ahhoz eléggé
a magic jewelek (lásd ezt), charmok és gyűrűk még op-bb kategória, a rare csizmák és kesztyűk szintén, lásd redditen egy csákó wishlistjét amin tegnap kiakadtam:
-
zsirfecske
addikt
válasz
#21346560 #14317 üzenetére
mondanám hogy értelek, de nem. mindegy, legyen fölötte, az időbélyeg se számít a hsz-en ami szerint sorbarendez a fórum, fentről lefelé
de hogy on is legyek:
#14306 hsz-emben a törött archon 441 def lett sajna csak javítva, de 3 socket legalább. 2x lem-ért elvitték. bezzeg ha esik egy ko public runban, rohan rá mindenki, de még a ral-ra is, ezt meg eldobják. mondjuk sokat foglal az tény, lehet nem mindenkinek éri meg eltenni. de én szeretem ezeket rollolgatni, móka.amúgy esett tegnap 8p bocin egy Sur, valaki felkapta, a dmg dealer csákó ki is akadt hogy elhalászták előle. nem én voltam, engem is bánt. nyilván mivel arra hajtok, csak ilyenek lesznek, aztán majd kapom a ber/jah-ot a pofimba
-
-
zsirfecske
addikt
fú nem a te szinted számít hanem a szörny szintje ami dobta, az meg egyenlő az area levellel (spéci lények magasabbak kicsit). de most ehhez már késő van, amúgy meg erre ne pazarolj larzukot, van két 4 lyukas superior cs-em is eladó fal rúnáért listázva, egy larzuk quest sokszorosát éri mint amiért én ezt a kész cuccot adnám.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14293 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14304 üzenetére
bocs de ez vagy nem érthető, vagy részben nem igaz.
leírtam már itt én is sokszor, itt egy keresés rá.
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
gubisadam #14297 üzenetére
én vágom
a max dmg kvázi olyan mintha fegyveren lenne, a charm-okon lévő értéket az enhanced dmg skillek/itemek mind erősítik. viszont ami igazán ritka, az ez a roll, ahol attack rating és max dmg van egyszerre és mellette life. a legritkább és legkeresettebb kombó melee kariknak. pl enyémen a Sharp prefix +49-76 To Attack Rating, +7-10 Maximum Damage közt, a legjobb Vita suffix meg +36-45 Life közt lehet (de az csak ilvl 91 charmokon, amit összesen 3 boss dobhat a játékban, enyémen is csak a kissebb, Sustenance +21-35 Life verziója van).
szóval ne dobd el, egy +3 max dmg, 20+ ar, 15+ life small charm akár több hr-t is érhet.
a vicc pedig ez, 5 percen belül esik is a másik low level, max res törött shield:
Cadal:
azigen, grat! nyilván elsőre sur-ért tettem fel -
zsirfecske
addikt
unid anni rizikós, én anno bevállaltam és mákom volt.
sur körül megy most az igaz, de nagyon be lehet szopizni vele. én amúgy most idegből sur-t hajtok bramble-höz, ezért vsz előbb fog ber esni
mondjuk kiegyeznék egy enigmával is egyefene. vicc de nekem hr nem esik, ohm a game elején és cham, asszem ennyi volt összesen.
szóval nem érdemes kapkodni talán vele, az tuti hogy Lo-ra ne cseréld 1-1-ben, van közte egy vex-ohm különbség legalább!
ha megjavítom, lehet 2 vagy 3 socket (rhyme vagy ancient's, mindkettő elég táp res-re), vagy érdemes spirit-et csinálni belőle? larzuk tud olyat cracked itemre is, nem?
-
zsirfecske
addikt
válasz
vgergo #14291 üzenetére
zsír, szeretem a játékot játszókat, akik nem potyáznak
próbálkozz act1 pit-ben! pár kört mész, simán adhat. ha esik mondjuk egy dusk shroud lyuk nélkül, kockában socketeld. mondjuk a 2 socket esélye csak 1/6-od és sokba kerül, ha esetleg cracked/crude/damaged változatot találsz és megjavítod másik cube recepttel, ott már kicsit jobb, 1/3 esélyed lesz rá. de bármi is van, ha nem 1 lyukas lesz, tedd el, később még jó lehet vagy nagyobb def esetén trade-elheted is.
most találtam amúgy egy 465 def-es majdnem perf normal dusk shroud-ot, gondoltam rád, de 4 socketes lett
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14285 üzenetére
flickering flame érdekes. budget travincal run vadállat is lehetne a nagy res-ek miatt (+106 fire és +13 to max fire res), ha nem vex lenne az ára. addigra már minek. bár a +max res elég ütős, gf barbon ugye már most 30 fire absorb és 85% fire res van, ezzel simán elérhető a 95% cap és még a csicsó is kap +8% maxot. ha lenne valami cucc, amivel fire spellt tudna a barb, akkor a +3 miatt simán lehetne nyomni vele
.
amúgy a half freeze és a -50 poison length is rohadt jó rajta.
de asszem fire druid, vagy pala/sorci fogja használni, ez talán nem merc sapi lesz végül, ha csak nem buffolják agyon tényleg a caster csicsókat.a plague is móka, poison necro kicsiben, summon nélkül és csapkodva. végre egy jó 3 socket sword rúnaszó és végre a cham-nak jó felhasználás. a -76 posion duration egész partinak szintén hasznos aura rajta. valami posion alapú karival (melee necro, assa?) bazi gyors fegyverrel vad.
-
zsirfecske
addikt
homunculus-al tolom 10k poison nova dmg-el offhand MF nélkül, és nem szenvedek hell-en.
ha azt erre a splendorra cserélem, akkor csak a block kuka, a mana regen csökken picit, a res-t kell megoldani máshogy, meg persze -1 a summon ágra, -3 a curse ágra, viszont cserébe van +10 fcr, +20 mf, +2 a poison novára. szerintem tudna gyorsítani a tempón, nem gondolom hogy ettől rögtön nm-re kéne visszarepülni.
de akkor berakom stash-be, elfér, max mf buildhez jól jöhet. amúgy sztem mf swap-ra is jobb mint egy béna unique shield, vagy egy rhyme, bár utóbbi is tehető bele bármikor.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14271 üzenetére
nekem 1 esett valaha és tényleg sz*r, azt hittem hogy hú de ritka, hú de jó, lesz ebből minden nekem, aztán 3 ist. köszi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
aerosmith #14269 üzenetére
offként jöttél vele, szóval részemről elfér itt, bár már betette a kolléga 3-mal a hsz-ed felett. ez van, szopó lesz, ps tulajok megszívták, sok minden ami eddig volt, az most xbox/pc exkluzív lesz. nyilván, hisz ezért csinálják, minél nagyobb szeletet akarnak a tortából, ha már manapság a játékbizniszben van az egyik legtöbb pénz kb a tech szektorban.
hogy számunkra mit jelent, arról szerintem on topic is beszélhetünk, de vsz inkább a diablo 4 fogja effektíve érezni a hatását. ha a részvényesek (=profit) azt akarják hogy x legyen a játékosoknak tetsző y helyett, akkor x lesz. ez a mai világ sajna. olyan "kis" játékfejlesztőkre volna szükség, mint anno a blizzard north, de amint valami sikeres lesz, felszívja valami nagy cég begye és b*szhatjuk
-
zsirfecske
addikt
összesen 6 darabot cube-oztam össze zod-dá mire kijött a nekem tetsző botd roll
3-4 ist volt az ára (emelkedett idővel), szóval eddig ahhoz képest, hogy a második legritkább drop, olcsó volt. nem véletlen, hiszen egyetlen rúnaszó használta. na de majd ladder-en, vagy utána 4 hónappal később non-ladderben is már biztos drágább lesz
-
zsirfecske
addikt
na kész vagyok a p&b skillerekkel, 5 db ilyen ad +30 dex-et (um-ist között volt darabja):
10-11K poison nova dmg, az jó. meg van mellé ez a +4 str (7 db pameth-ért vettem tegnap), ami azért vicces, mert vele együtt megvan a 67 str, azaz pont 10 híja van a dusk shroud-nak:
viszont nincs bramble/enigma hozzá
de épp 10 feles stat pontom van level 90-en, szóval reálisan 2 szintlépéssel még tudnék +10 str és +10 dex-et is feltenni. a max block még messze, 48%-on van most így 136 dex mellett, de ugye ha szintet lépek csökken kicsit.
ti mire tennétek, dex-be most, aztán ha jön a mikulás, grind a +10 str-ért, ugye?
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14259 üzenetére
de komoly, mindent bekebelez minden, így múlnak el a jó dolgok lassan
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14257 üzenetére
jó ez, nagyon kevés sapi rw van, bármi elkél.
ahogy írják az ereje attól attól függ, hogy a piercing milyen %, azért nem mindegy hogy 25 vagy 100.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14253 üzenetére
na el is adtam 2 ist-ért, akkor megérte a pameth-et a socketelés. amúgy durva de a perf amethyst ára az egekben, pul-ért tegnap 5-öt tudtam venni és az még nagyon jó ár...
sto1911:
köszi a videót! -
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14252 üzenetére
és rá is noymtam 3 socket is lett, kérdés még mindig, hogy ér-e bármit?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14246 üzenetére
50-50? hol élek én? 4/6-od lesz az
Coyot:
sokat kell ölni és mindent csekkolni ami lehet értékes. ehhez nem árt a magas szint és jó cuccok, hogy haladjon. -
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14241 üzenetére
fehéreket 0 mf fury druiddal toltam főleg sokat, posion necro azért ahhoz képest pvm-ben versenyautó. vicces tényleg hogy az op farkassal kb ugyanannyi az effektív travincal idő, mert ha kicsit is szét vannak szórva a council member-ök, már nem tudok többet ütni egyszerre és lassabb.
necro-n azért van mf (shako és gheeds, meg a cipőn is +20), de ennyi nem fáj
insight van egyelőre csicsón, bár azt akár iron golem is adhatná, meg igazából SOJ-al nélküle sem olyan vészes, 650 körüli mana egész jó regennel, amin még a Bramble is dobna.
wm2:
még egyszer átgondolva biztosan nem kell nekem az enigma, nem stílusom és amúgy is túl kommersz. redditen egyik hozzászóló írta rám, mikor említettem hogy paladint sose csinálnék mert mindenki azt tol, hogy "nocsak, egy igazi d2 hipszterrel van dolgunk". ez tetszett, mert valahol igaz -
zsirfecske
addikt
50-es jelenleg 8x Ber AP-ben, 48-as Jah + Sur + 3x Ber DS-ban
kevés van belőle, ezért is tetszik, bár az igaz hogy 40-es van anyagárban AP-ben épp hirdetve, azzal kiegyeznék. csak épp minimál str-ben nyomom, 77-ig akartam csak menni, azért a DS. mondjuk ezen nem múlna persze.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14236 üzenetére
az én tempóm bármi van csiga, nem tudok nem megállni minden második fehér loot-nál
viszont ha azt nézem, hogy most vipermagit használok, ahhoz képest -1 all skills, -34 light, -4 fire res, -34 cold res, +66 poison res, -30 fcr a mérleg. fcr-ben 1 frame bukó, de ha nem kell őrült teleport, akkor a poison nova megvan nélküle, cserébe kapok 4 frame fhr buffot, legjobb esetben +50% poison skill damage-t (+40% meglévőre az jelentős), thorns aurát, mana turbózást és regent, +13 life after killt. nem olyan rossz az, ha azt nézem hogy egy sur+ohm az kb 26 ist, a ber+jah meg vagy 70
szóval félmegoldásnak nem nevezném, de tény hogy nem full meta és drága, ahogy elsőre én is írtam. inkább olcsóbb endgame, kezdem látni az előnyeit és ez talán még elérhető cél lehet.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14234 üzenetére
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14232 üzenetére
lehet, bár épp most vettem hozzá egy tökéletes base-t:
lem-et kért érte az eladó, ő tudja. perfekt def, a legkisebb str req-es 4 socket elite armor. és a legjobb, hogy bramble-el 767 lenne a def rajta, ami olyan szép szimmetrikus számaz engimához félretett cumóm sajnos csak ilyen gyatra:
ne haragudjatok, hogy ilyen charsifood vackokkal rontom itt a színvonalat, de épp ez volt olcsó(durva de um/mal/ist+ körül mennek ezek 465-467 def közt, beteg)
-
zsirfecske
addikt
válasz
B. Tamas #14230 üzenetére
ugyan, a megartott cuccaim 98%-a gagyi, csak egy bizonyos (nem túl magas) szint felett nem tudom kidobni őket. kis gyűjtögető vagyok, majd csak jó lesz az valakinek
mondjuk sok kicsi sokra megy, ebből meg az ügyesebb trade-ekből azért felépült 2 majdnem teljesen fullos kari, csak a nekróból van vissza még egy pici. asszem a bramble-ig mégis csak el akarok jutni vele így, az "csak" sur+ohm és summonhoz hasznos az aura is rajta. vagy ha nagyon megszalad, jöhet egy enigma is, bár egyelőre tök jól elvagyok a naj staff teleportjával is. csak shortcut-okra használom, amúgy szeretek sétálni. a poison necro ereje pont ez, hogy gyorsan tud mindent egyszerre, az utolsó kis szirszar mobot is leölni. vele nem arról szól a játék, hogy átugrom 3 sec alatt a pályát és a végén lecsapok valamit, aztán újrakezdem, hanem full kreténben végig lehet menni mindenen. és ez tetszik, így a legnagyobb az esély a jó cuccokra is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
B. Tamas #14228 üzenetére
ez nem verseny
amúgy meg egy sima 240 def mage plate-et adtam, ebből pont kettő is volt. így is maradt még 5 darab csak a 3 socketes mage plate-ekből
az elite típusokkal együtt 40 db base armor-om van épp fenn traderie-n, meg egy max-os 107 def-es light plate. ha már főleg rw base-eket gyűjtök, ez alap, és szívesen adok ha valakinek épp ilyesmi kell.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14221 üzenetére
én is gondolkoztam ezen, van egy low lawbringerem felesben, meg egy low level-re való eth insight (ettől fasza áttetsző is lenne). de asszem inkább marad valami olcsó unique egyelőre, pl Windhammer, The Minotaur vagy IK maul.
amúgy nemtom hogy mi az összefüggés, pl item dmg is átmegy vagy csak a statok? tehát mindegy a fegyver sebzése, minősége stb, és csak a magic property számít, illetve 2 kezes fegyóknál tényleg nem emgy át minden?
szilvásbukta:
ez mindig ilyen, ami nagyon kell, azt nem ad. -
zsirfecske
addikt
válasz
szilvásbukta #14216 üzenetére
az igen, érdekes kari lehet. én minden war sceptert fel szoktam kapni és socketelem ha érdemes, mert a 4os-t nagyon viszik, már adtam el párat pul körül, jobb pala skillekkel um/ist-ért is.
de most épp nincs sajna belőle
-
zsirfecske
addikt
válasz
#21346560 #14210 üzenetére
adok neked szívesen egy nem eth-et, bár csak 101%-eds. szólj ha kell.
ncc1701:
Szépen alakul ez a botd eth ogre maul project.
hehe, te nem hiszel nekem, mondjuk megértemde most kívétlesen a fury druidot tényleg nem matatom tovább. neki a legnagyobb a d2 penise, még nem láttam nagyobb max dmg-t fegyveren a játékban! szóval az marad, nem érdekel az ogre maul!
ahogy vsz a soj is marad egyelőre a karin, poison necro-nak úgyis minden guide azt írja, sőt, mindjárt kettőt!
-
zsirfecske
addikt
na hát ez durva. necro-nak gondoltam, hogy gamble-özök valami dex/light res/posion res gyűrűt, erre 2+ milla után (60. gyűrű kb) beadta ezt:
gamble.. esélye kb semmihasználjam, vagy eladjam? anni-ból 1 van de azt cserélgetem, jó úgy, lehet hasznosabb nekem a res meg a dex mint ez, bár a summon és a curse ágat is szépen megtolja. hmm, megint nagy felelősség van vele
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lokids #14195 üzenetére
frw és durva res-ek kvázi mindenre (poison is 25% ha úgy nézzük), ami értelenszerűen a str/dex mellett a legkeresettebb stat az mf mellett.
de akkor ennyi erővel a fent már mutatott, 5 ral(!)-ért vett alábbi cipőm se gyenge:
illetve ellenpélda a legújabb trade ist-ért a poison necro-mnak:
ezen semmi res nincs (majd megoldom gyűrűből a posion-t ami hiányzik), viszont minden más fontos stat megvan ami mf-en kívül nekem kellhet. +2 all evidens, 10 fcr a breakpoint-hoz pont elég, a 43 mana is jól jön, illetve a nekem useless str helyett dex, amire kicsit ráálltam mostanában. már 46% az effektív block chance homunculus-al úgy hogy egyetlen pontot se tettem dexterity-re. általában a poison nova miatt egy helyben állok, olyankor jó ha 2-ből 1x nem ütnek meg.
-
zsirfecske
addikt
mondjuk a naj lev 11 teleportja 14 manával elég jó, ha csak kerülőutak levágására használja az ember, vagy arcane típusú helyeken, akkor full élhető a gold költsége is. simán lehet, hogy valakinek jobb egy másik armor a karira, csak a teleport miatt nem éri meg (tudom, többi stat is jó, de mondjuk fcr/allres hiányos kariknak vagy a +dmg/+skill dmg hiánya más páncélokhoz képest nem biztos hogy mindig megéri a mobilitást).
mindenesetre jó hajtani rá, az tuti
-
zsirfecske
addikt
válasz
tibcsi0407 #14180 üzenetére
jogos, váltok is rá köszi.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14169 üzenetére
recpect, de most sto1911 segített ki és lett belőle ez:
nájsz, a második legjobbam egy +39 life-os után, ezzel 4k hp fölé ment végre a fury druid, asszem kész vagyok.sőt, annyira kész vagyok (agyilag), hogy miután eladtam az enigmára félretett archon plate-et, összeszedtem a 3 lehetséges endgame non-superior perf közeli armor base-t is a posion necro-hoz:
szóval ti mibe raknátok enigmát caster karinak? költsük el előre a lottó 5-öst fejben. a legfontosabb természetesen a kinézet, ahogy itt ez a reddit user is fejtegeti
legjobban a wyrmhide néz ki sztem (=vipermagi), vagy esetleg csupaszságra a dusk shroud, csak macera lehet a 20 dura. alacsony str req és a def hasztalansága miatt nobrainer lenne a mage plate, csak hát nem annyira szép. atyagatya, micsoda problémák, asszem pihentetni kéne már kicsit a játékot nekem is
-
-
zsirfecske
addikt
asszem eljött az idő, hogy megszabaduljak a 2 def híján perf normal ap-mtől:
enigmára tettem el, de most kellene pár ist. ber/jah úgyse lesz sose egyben, vagy majd max rakom mage plate-be
ha valakit érdekel, szóljon, vagy túsznak odaadom az itt kunyizott ist+2pul-ért cserébe átmenetileg.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14155 üzenetére
csicsóért nem fogok ilyet tartani (fury druid-on a cta nem dob sokat ugye, el is adtam a low enyim azonnal), akkor már inkább mang song-ot teszem be stash-be transform után és megyek a helyén a lawbringerrel. sokszor amúgyis is gáz a csicsóra várni mire megszúrkálja a sok immunt, még ha nem is hal le épp. idegesítően buta néha az ai. meg ugye lawbringer az aura is, undead-ek ellen zero effort.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14152 üzenetére
a csicskán 850 base def-es eth forti van dmg-re socketelt eth reaper-rel és dmg-re socketelt full ll/dmg red statos non-eth vamp gaze-el, mégis lecsuklik néha még travin is. szóval olyankor jól jönne, hogy magában meg tudja oldani a kutyus.
no meg nekem a lawbringer a kedvenc mid level rw-m, jobb mint egy low level spirit, elképesztő mennyire hasznos statjai vannak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14148 üzenetére
str nem számít, van
meg szépen skálázza a flat dmg-t, szóval nekem jobb is volt hogy rákényszerített, hogy menjek el 194-ig (botd nélkül, 120 hard point), amúgy vita-ra raktam volna ami meg lássuk be felesleges, így is 4k a life. nekem ez a sweet spot.
bár igaz, hogy kellett gyurmázni miatta, mert nem nyomtam respecet még, végül large charm is ad +5 str-t és szinteket is léptem amit beletoltam, meg a mang song-ban még mindig ott a fal. bár azt ki kéne kapni és mehetne ko a helyére, mert így meg a perf 15 ed-s lawbringert nem tudom hordani a botd +30 all attrib nélkül swapon:
de olyan szépbár csak 80 dex-nél járok botd nélkül 20 dex-es ravenfrost-tal is, inkább dex-re rakok ha még lesz szintlépésem valaha 92 felett. az pontonként 5 attack ratinget ad, tehát még hasznos is volna.
ja és redditen trade-eltem egy ilyet:
a csóka csak price check-et kért, elsőre ist-et írtam neki rá, mások meg um-ot, valaki meg hogy el ne adja um-ért mert sokkal többet ér. nem akartam lehúzni, de napok után se vette meg tőle senki, így egy skullder's-ért (fal+2ko-ért vettem csak emiatt) meg egy 4os monarch-ért odaadta volna, de nem volt pofám hozzá ezért adtam neki 33-as spirit monarch + 33-as spirit broad sword-ot is. neki ezek kellettek épp nagyon, szóval ő is jól járt. nekem meg ez +1 ss-t jelent, a meglévő 7 frw/alja maxdmg/alja ar gc-m helyére tökéletes. -
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14144 üzenetére
utólag lehet hogy Ogre Mault választanék amúgy, az simán van 15ED-ben jóval olcsóbban mint amibe a Thunder Maul-om fájt, és a gyorsabb csapkodás kisebb, de konzisztensebb dmg-el vsz tényleg faja. bevallom elsiklottam felette mikor alapot keresgéltem. de így legalább nagy eséllyel enyém a legnagyobb max weapon dmg evör a játékban, az is valami. mert hogy a TM ugye sz*r, abba senki nem rollol 400ED-t perf base-be
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14142 üzenetére
na jó, kiszámoltam a szinte nem létezően perf és full jewelelt Tomb Reaver max áltag weapon DPS-ét: 3426, azaz pont 10%-ot verne az én mennydörgős fütyülőm 415ED elméleti perf változatára másodpercenkénti sebzésben. a max weapon dmg viszont csak 1035 lenne rajta, csicskaa
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14141 üzenetére
köszi, akkor hivatalos hogy okés
közben redditen lezajlott a nagy Thunder Maul vs Great Poleaxe vs Archon Staff vs Ogre Maul EBotD vs 3os Eth Tomb Reaver csata, volt minden.
tartom magam hozzá hogy max weapon dmg-ben nincs nagyobb ennél a játékban (és fury farkasra DPS-ben sem?*). így számolgattam az amúgy majd 1 frame-el gyorsabb és szép konzisztens dmg-t adó Ogre Maul-al szemben:
Just found an eth non-superior Ogre Maul so I checked it: its base dmg is 115-159. Did a little calculation, used my almost perf 412ED roll for both.
Weapon damage:
OM: 588-814 (~701 Avg)
TM: 250-1382 (~816 Avg)
TM wins by 16,5%Attack speed (WW, Fury):
OM: 5.8 frames (4.31 attacks per second)
TM: 6.6 frames (3.78 attacks per second)
OM wins by 14%So the highest Avg DPS still can be done with TM (by not much though: 3084 vs 3021 pure weapon dmg). Still OM should be far more consistent in actual dmg dealing. And ofc things that benefit IAS (procs, CB etc) work better with OM. Archon and GP both lose to them in this regard.
*na jó, egy tucatnyi ber-t érő perf közeli 3os eth Tomb Reaver 2x40/15 jewellel és 1 zod-dal lehet hogy DPS-ben veri, de azt már kiszámolni sem tudnám, nem hogy szerezni belőle...
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14126 üzenetére
esik mint minden más, kis eséllyel unique jewel-ként. amúgy a rossz rollok bagóért vannak mint írtam.
proci985:
Skeleton Mastery 20? gondolom jól megtápolja a csontik sebzését, meg nem halnak le annyit, de a poison nova synergy dmg azért hiányozna. CE-re is csak 1 pontot tettem eddig, jelenleg nem is használom, 1P bocin nem kell, mondjuk 6-8P-n már biztos OP.wm2:
add el és majd ladderen neked lehet a legjobb anti meta karid, drágán nem jó, de vicces -
zsirfecske
addikt
válasz
proci985 #14122 üzenetére
de jó hogy írtad ezeket, köszi
épp most nézegettem, és pislogok, hogy a gear-ből jövő -60% poison res mellé betolom a -61% lower res-t (1 hard point, lev16) és a poison immune Griswold Tristram-ban még mindig sebezhetetlen. marad a corpse explosion rá, de az meg lassú/macera.
durva de a Fury Druiddal egy sima decrepify bármi immunitást elintéz (az ugye phys immune-t felez), ezzel szemben pont a poisonállóság megtörésére nincs fegyver a nekrónál? jó ez gondolom by design, hogy ne legyen túl op.
a tanulság ugyanaz számomra is, mellé kell tenni a summont és kész, van 29 szabad skill pontom level 87-en, az pont elég a summon ágra (20 raise skeleton és 1-1 minden másra fire golemet kivéve), és még marad is egy a bone armorra, amit eddig kihagytam (gondolom érdemes).
bizony, a bramble offolása nobrainer, simán nem éri meg, ezt már írtam én is. nem kell a dmg, a facet-ekből is azért vettem -5/3 esetleg 4-est mert felesleges pár plusz százalékért annyit költeni, úgy gondoltam a res csökkentés többet ér.
és biza, nem immune-ok ellen vsz igaz is, bár annak utána kéne néznem, hogy milyen poison res-ekről beszélünk amiket meg kell törni. esetleg a facetelt -45 és -55 death web között pont ez a nagy különbség, ami miatt utóbbi botrányosan drága? mivel a lower res felső korlátos (-62% lev 19 és 20-on is, felette gondolom max 1-1-et nőhet), a többi 3 lyukasztható cuccból jövő max -15%-kal együtt a maxos web már sebezhetővé tesz kvázi mindent?
szerk.
közben rákerestem, ezek alapján jóval bonyibb a szitu és meglepő módon megint kiderült, hogy még van mit tanulnom a játékrólröviden: immunitás ellen 20%-os hatékonysággal megy a lower res, azaz élből max -13%-ot vesz csak le, és a facetek/itemek nem működnek csak megtört immunitás esetén. bummer
de legalább nem kell maxos death web-et hajtani, az csak a (már) nem immunisok ellen jó a plusz dmg miatt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14113 üzenetére
lol, most vettem egy 34/13-ast pont pul-ért, mindjárt lyukasztom is. elkezdtem összerakni a reális árú poison necro-t, ahhoz kellett, megy bele a facet.
az egész onnan indult, hogy csíptem egy ilyet az eth armorok árából (2vex+2ist):
ugye ez legalja roll, de szerintem még így is bomba jó 10 ist-ért. legalább ki tudom próbálni a build-et, arach, shako, homunculus, trang kesztyű már úgyis van.cipőből meg bármi jó, sandstorm-om hiába lenne, a magas str req miatt kihagyom (eth nem éri meg és még úgyis túl sok a str, full vita-ra megyek). vettem egy ilyet 5 ral-ért, jó lesz:
maradtak a poison facet-ek, level-up-osból bagóért vettem 4-et is, amiből három -5/3-as (1/2xfal nevetséges áron), egy pedig az alábbi képen lévő (pul):
lyukasztok mindjárt death web-et is, abba lehet inkább -4/5 death facet kell, úgy szép -45/5 lesz a szumma rajta és a death miatt talán nem lesz charsi a válasz esetleges eladáskor
kíváncsi vagyok mit tud majd hell-en ez a setup, jó kis rohanós poison némi summonnal kényelmes lenne. fcr 80 (viper, trang, arach és egy 10fcr gyűrű, mellette random raven), fhr marad a béka segge alatt 10-en.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14096 üzenetére
hopp, elütés, nyilván 25k ar.
ncc1701:
köszi. amúgy meg ja, felvetetted, megtetszett mert brutál és jól néz ki, bepróbáltam, siker, boldogság. ennyi elég is hozzá.hammer persze hogy megcsinálja, az mindent megcsinál, csííít
Vismajor01:
grief zealer, na az a másik csííít -
zsirfecske
addikt
köszi szépen
itt egy travi video vele, akit érdekel full buffolva 21k max fury dmg és 35k attack rating
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest