- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
-
válasz
Helmoras #16343 üzenetére
Egyébként a rollra hatással van az mf, így mivel magasabb mp-n kapod a +mfet, így elviekben "minőségibb" sárgák fognak neked esni. Viszont ahogy Sirandrish is írta nem mind1, hogy 1 óra alatt hány mobot ölsz, sokkal ideálisabb (legendary találás szempontjából) alacsony mp-n haladni ahol egy pack is 1-2 hit...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Helmoras #16340 üzenetére
"Ez azért így ebben a formában nem igaz, mivel mp8-on jóval nagyobb az item dropp darabszáma igy ott nagyobb eséllyel eshet ugyanannyi megölt mob után."
Hja..MPL1-n vagy 0.0003% esélyed míg MPL8-n 0.0004%
Nem pontosan ennyi de kb ilyen "mennyiségű" különbségekről beszélhetünk..A másik amit te is írtál hogy mondjuk míg MPL8on leversz 20 elitet addig MPL1-en leversz 70et..
Ami azért nem mindegy..De én még mindig azt mondom hogy mindenki farmoljon ott ahol akar..
Ha valakinek kell a magas MPL a lelki nyugalma végett akkor hajrá -
Sárpac
nagyúr
válasz
Helmoras #16132 üzenetére
"Sajnos tényleg botrányos hogy csalnak de nem lehet tenni ellene semmit részünkről kár rágódni ezen."
Nem bántásként írom, de szerintem ez tipikus magyar mentalitást tükröz!A gatyás craftos féláras dupeos csítert is sikerült likvidálni igaz 4 levelembe került, de már nincs többé!
Én ehhez tartom magam az életben is:
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." -
törölt tag
-
Cadal
őstag
válasz
Helmoras #12342 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam, valóban a monk körül található mobokra hat (és nem a monkra), de az nem csak a monk ütéseinél érvényesül? Valóban mindenki aki a partyban van és olyan mobot üt amely alatt ott a pirosas aura az annyival (24/48%) többet sebez rajta?? Én azt hittem, hogy ez csak a monkra vonatkozik.
"bónusz dmg-et kapnak" gondolom, hogy örülnek a mobok ennek a bónusznak..
-
Gorneck
legenda
-
-
válasz
Helmoras #10088 üzenetére
Én úgy tudom, hogy azután is befolyásolja a rollt, hogy eldőlt pl. az, hogy rare lesz.
"If a rare item drops, Magic Find increases the chances for it to spawn with more modifiers, giving it a better chance at higher stats."
Forrás:[link]"The game randomly "rolls" on each property in the chart to determine which affixes your item will get. Your magic find score is applied as a bonus to these rolls."
Forrás:[link](#10089) Sirandrish: nyilvánvalóan a magasabb MF mellett szarabb a drop.
Egyébként le is van írva. -
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Helmoras #9543 üzenetére
Nem monk vagyok, szóval az egymás healelgetése kimarad
Sirandrish: Hát vagy 2 hónapot nem játszottam(kicsit befásultam, nem szórakoztatott a game, így szüneteltettem), így szépen elszaladt mellettem mindenki, mind gear-ben, mind goldban. Ahogy látom, itt már nem sokan vannak olyanok, mint én, hogy 2-3 milla goldból gazdálkodnak
. Váltottam a DT-buildről is(de lehet hogy mászok vissza, ez még nem dőlt el), és kicsit elszoktam a dolgoktól. Akkor sem voltam olyan kemény, csak nem volt mp. Most hogy van, azért megmutatja a játék a foga fehérjét. Alap mp-n nincs probléma, de annak már nem látom értelmét. Föl kéne rakni újra a ts-t is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Helmoras #9549 üzenetére
Továbbra is tartom..
Fasza cucc a fury...ahogy az IK armor is..de ha nincs rá 4-600M goldom akkor nem fogok azon sírni hogy de miért kerül annyiba mikor annyiből 10 karaktert felöltöztetek...ilyen egyszerű a történet..
LS mehet off-handbe is tudtommal és akkor még a fury is megmarad..szerk: a Gorni féle dologra gondolsz?
Ő nem veszi magára...ismer..tudja hogy poén..nap mint nap dumálunk és gamelünk együtt
Egyébként ő terjesztette el magáról...ő Kicsinégernek hívja magát -
Sirandrish
legenda
válasz
Helmoras #9547 üzenetére
Ez ilyen kis vicces stílus
Mióta van az hogy egy Monk csak furyval tud megmozdulni?
Mióta van az hogy egy monk nem tud off handbe szerezni LS-t?Az internet megint megfialt valami "sztárt" aztán azt kell követni mert különben uninstallálódik a D3
oszt kijaza pepi amúgymeg?
Nordic Veled mi lett amúgy? Anno mikor még TS-re is jártál akkor azért kemény legény voltál..
A kihagyás betett? Sajna azok a gearek amik régen kircsik voltak, ma már semmit sem érnek -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Helmoras #9541 üzenetére
Nekem még a dps-em is szar...goldom meg nincs, hogy fejlessze, szóval maradok mp3-on, feljebb nincs értelme. Mp4-et megnéztem, a3 eleje még ment is, de amint kimentem a várból, pillanatok alatt leszedtek a ranged karik. És sajnos úgy 80k a dps-em, hogy semmilyen védekező passzív nincs berakva. Ha "védekezem" persze megy mp4-is, csak akkor meg megőszülök, mire leütök egy elitet...
-
válasz
Helmoras #9533 üzenetére
Nem fér bele, az 109.
Btw, nekem a fórumon azt tanácsolták, hogy ne verjek el 300-500 millát OP lifesteales furyra.
Te mit gondolsz, melyik slotra lehet még tenni a fegyveren kívül LS-t?Eddig elköltöttem 500 milla körül de még mindig összecsuknak MP9-en mert nincs LS.
Persze ez csak aprópénz, mert a 13 slotból 4 még csak ideiglenes és/vagy MF. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Helmoras #8872 üzenetére
Refisekkel hogy állsz?És a molten?
Nekem megoldotta a helyzetet a több LoH.Most 1234 LoHm van.Ez elég mpl5re.Mpl6ra is ok, de oda kevés a 115k unbuffed dps.Pontosabban a mpl5 szintű haladáshoz kevés.Az eliteknek rengeteg HPja van.
Aranyközépút az mpl5?(#8871) Sirandrish
De.Csak most alszok rá hármat, de úgy is te győzöl mindig...
...ööööö megkapta már -
Coyot
őstag
válasz
Helmoras #8679 üzenetére
Sorozatban kapom a grand viziereket (3db), ageless mighty belt (4db), sultános kétkezes (2db), nemtommilyen wizardsapka (5db), stromshield (3db) és csak ezek ismétlődnek. Van még néhány semmitérő legend de azokból még csak egy-egy darab
Sosem volt még legend alapanyagom, már van ~30 , meg amiket még nem zúztam be
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Helmoras #7420 üzenetére
Szívesen!
A többi Sweeping runára is hat.
Fejlesztettem a Monkomat, Natalya set + a rare gyűrű dobott rajtam sebzést rendesen.101k alapsebzés minden külső segítség nélkül.
B.net ill. fénykép.Szólóban:
Alap sebzés 101K. De viszem magammal a Bowos segítőt (3%chct ad) + játék alatt állandóan fent tartott skillekkel (Breath of Heaven+mantra) 150K, a mantra nyomogatásával 3 másodpercig 178K.Erre jön a Sweeping Wind tornádói, amit ha megfelelő időben izzítom be (BoH+vakító skill után) akkor egy tornádó kb 3X a buffolt sebzés 20%át kb 93Kt sebez....nos, elite harc közben a 46% chc miatt minimum 15-20 tornádót kreálok, lehet számolniEszméletlen nagy dmgt oszt le a csajszi.
Partyban nincs nálam a segítő, így -3% chc, ami kb -4Kt jelent.
Továbbiakban ha előrébb akarok jutni, nagyon drága mulatság lesz.
A bowos fickót mindenkinek ajánlom, mert ad 3% chct, és ha veszel neki egy Windforce bowot 45% feletti knockback statost, akkor a multi shot skilljével igen sűrűn hátralöki az ellenfeleket.Igen, még az eliteket is megszakítja
Eszméletlen hasznos dolog.
-
válasz
Helmoras #7442 üzenetére
Nem. Az legyen az "aktív fegyver" amivel a következő ütést be fogja vinni.
Az AS-ből látod, hogy melyik az. Ha akár shift+klikkel ütsz akkor vált és tudsz választani.(#7443) abéla: Egyáltalán nem akartam már "AH-zni", de amikor turkálom magamnak a cuccokat néha belefutok ilyenbe.
A "pár milliós" itemek nálam se nagyon mozdulnak. Ugye a kereslet erősen eltolódott 20-50m+ környékére. -
válasz
Helmoras #7294 üzenetére
Minden skillem több mint 8%+dmg kivéve a Serenity, de azt alacsony MP-n cserélem Sudden Assault-ra.
(#7296) persil: Oké, de ez saját buff. Kilép a TP-n és ennyi a dmg amit kioszt.
Az "alap dps" mellett lehet egy halom passzív védelmi skill is, amivel ütheti naphosszat a mobokat.(#7310) Cadal: Én ezt igazából még nem tudtam eldönteni. Ha megtanulsz élni vele sztem hasznos.
(kivéve a molten, fast, egyébként is elfutkosó mobokat)
De a Firechain mobokat széthajkurássza, az discoból(arcane) jó kidobó létére elkergeti a csúnyákat és a tűz/méreg tócsában sem kell állni. -
válasz
Helmoras #7268 üzenetére
Én a Combination Strike + Fleet Footed összeállításra esküszöm.
(#7284) ProEvoFan: Annyi res kell amennyit csak összebírsz szedni.
Nyilván vannak helyek ahol meg kell alkudni(boszorkányóra, stb.) de alapvetően sztem inkább res legyen mint HP, mert vastagabb tank mellé kevesebb loh/ls kell ami meg mocsokdrága. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Helmoras #7268 üzenetére
ooops....igen nem 12% hanem 24%
Viszont a Resolve nem jobb mint a The Guardian's Path, vagy a Seize the Initiative-nél.Kitapasztaltuk már, Dadan01nek és több monknak is ez a tapasztalata.
A Seize the Initiative elhagyásánál -1300 armort vesztenék.A resolve ugye csökkenti 20%al a bekapott sebzést, de az 1300 armor sokkal többet ér!
A life regen passzív meg nem sokat ér a linkelt build passzív triónál.(#7263) Drizzt
Nos.Akkora all res nem kell a Monknak.FELESLEGES!Nekem 680 van jelenleg.
Dps build szólóban ezt hozza ki a gearemből:
Breath of Heaven skill-Blazing Wrath rúna+ Mantra of Conviction-Overawe rúna + bowos segítő = 146.5K alap dmg akiket éppen ütök...ha nyomkodom a mantrát, akkor 175.3K alap sebzés.
Erre jön még a Sweeping Wind skill
Szerinted? -
BaLee
addikt
válasz
Helmoras #6026 üzenetére
Szerintem csak a ring receptet lehet megvenni ha majd a főbossokból kiesett mindhárom hozzávaló.
DH-val nincs túl jó tapasztalatom.
MP LVL4-en 5 perc után meguntam egy pack lövöldözését (mert sosem fogyott el az életük én viszont rohangálhattam, hogy ne haljak) és inkább kiléptem. MP LVL2-n act1ben egy mortaros group 2x olyan gyorsan ölt meg mint patch előtt egy ugyanilyen act3ban, mondom wtf akkor most? -
-
mikromanus
veterán
válasz
Helmoras #5235 üzenetére
Akkor lépj be az eu.battle.net-ről és ellenőrizzed! Ha nincs felvéve/aktiválva akkor tedd meg!
Ha valami fura dolog miatt bejutsz és csinálsz egy karit, akkor a karaktermásolásnál azért figyelj a régióra. Nem lenne jó amerikai szerverről venni a hőseidet ha ott nincs egy sem -
-
Rayner
őstag
válasz
Helmoras #5230 üzenetére
Valamelyik nap mentem rajta én is, érezhetően jobb a drop minősége már mpl1-en is.
esett egy olyan amulet ami 600 óra alatt a közelben sem volt eddig (act1-en act3as statokkal) meg a sima rare dropp is mintha jobban balanszolva lenne. úgyértem hogy (írták is kék posztban) hogy sokkal jobban simulak a kasztokhoz a cuccok.
viszont mpl1 és mpl5 között szinte semmilyen különbség nincs az itemek minőségében (gondolom pár százalékkal jobb talán) de annyit nem ér meg ahogy néztem. mp1en mentem 1 órát 30 db 63 item mp5ön is egy órát ott 10 db 63as item (ugye lassabb a haladás) szóval ahogy néztem lvl1-2-n éri meg a legjobban farmolni a többi csak péniszméregetés. AH értékben pedig a 30 db magasan verte a 10 db-ot, vagyis a 30 db igaz 100k-tól 3M-ig terjedt összesen 17M volt az AH ára a 10 dbnak pedig 3M.
jelzem ez 1-1 óra teszt volt mpl1 és mpl5.
ezenkvül esett act1ben perfect star reci ami eddig asszem csak act3ban esett.
legend/set persze 0 de hát ez az accomnak köszönhető.
Később csinálok pár tesztet act2-3ban is mert ez most csak act1 volt.
Ja és paragon szint is mpl1-en a gyorsabb.
karim amivel a tesztet csináltam -
-
-
-
Edge
veterán
-
buherka
addikt
válasz
Helmoras #4774 üzenetére
Van kétkezes xbow-om szép nagy chd-al és lyukas is, meg egy rakás chc-es cumóm...
Kipróbáltam azt a gear-t is. Igaz nagyot sebez a történet, de mocsok lassú az egész.Sok DH-s azon versenyez hogy minél nagyobb DPS-t kaparjanak össze, de maikor meglátok ilyen 20-25K életet meg 100 allrest-t, na arra nem mondok inkább semmit.
Persze a 100millás Manti ott virít a kezében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest