- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
"de azért egy 10%AS, 80-90chd-s, socketes, 6-7 twister-bónuszos 930-950-es dps-ses Slorak, 170-180 int-tel, azért már nem olyan horror áron fut."
Annyit mondjuk pontosítanom kell, hogy most tényleg fogalmam sincs, hogy mennyi lehet, főleg 1.0.7 után.
Szóval lehet már csökkent annyit.
NA DE. 950 dps. Ez a fő probléma, hogy mindenképp top dps példányról kéne beszélnünk, hogy szóba jöhessen.
Amúgy szeretem azt a pálcát, sokáig volt is csak, amin top dps van, 90+ crit dmg-dzsel, az túl drága.(volt)"szerk: "rendes farmolós gear-eden" nékem olyan nincs"
Ezt úgy értem, hogy nem fostos skysplitterrel, amivel a kari össz dps-e 40k(ilyenek voltak az első 10-ben a listán akkor). Meg látszott, hogy csak a lifereg-re szűrtek és a legnagyobb értékkel megáldott cumót vették meg, tök mindegy milyen volt. Én meg a rendes cuccomban, amivel öltem, a normál dps-em mellett.
Csak egy idő után(ez olyan 160k körül lehetett) már nem nagyon tudtam tartani a lifereg-et ÉS a dps-t növelni. Úgy meg a legésszerűbb volt a reget elhagyni.(allres mégis csak fontosabb, a hp-m meg már akkor is kriminálisan alacsony volt) -
persil
nagyúr
A slorak's legnagyobb problémája, hogy fos a sebzése. 1000 a plafon és, ha 1000 dps mellé akarsz még socket-et is, meg magas crit dmg-et(ami alapból van rajta), akkor kb 69x kerül annyiba, mint egy ennél jobb rare.
Az a 7+ twister bónusz meg csak 8 lehet, mivel ez a max.Szóval jónak jó, de amikor igazán jó lenne, akkor pénzed nincs rá, amikor meg ki tudod fizetni, akkor szimplán vehetsz jobb fegyvert. +10% atk speed, meg twister bónusz ide, vagy oda.
Mondjuk csak a fagyasztás hatékonyságát szem előtt tartva igazad lehet, de dps-t is a képletbe vonva nem opció az a pálca.
"A LifeReg viszont, sztem még a LS-nél is rosszabb alternatíva..."
Majd, ha teszel magadra 3 ezret, a rendes farmolós gear-eden, akkor gondold át ezt újra.Amúgy persze, hogy jobb a loh/lifesteal és a loh-ból még könnyebb/olcsóbb is összeszedni a hatékony mennyiséget, ez csak az én heppem volt, de ettől még nagy királyság, hidd el.
-
quex
tag
Aki nem akarja megérteni, ebből sem fogja megérteni. Aki érteni akarja, enélkül is érti.
Nekem valószínűleg ez volt az utolsó mikrotranzakciós játék, amivel valaha még játszani fogok. Ha ezután csak ilyenek lesznek, akkor inkább lemondok a számítógépes játékokról. Olyan ez, mint a cheat kód használata. Megöli a játékot. Csak itt a csaláshoz nem egy kódot kell bepötyögni, hanem pénzért lehet hozzá jutni. Nem tudsz játszani? Vegyél pénzért egy jó item-et! Nem akarsz venni? A többiek vesznek, és mivel ez egy társas játék, hátrányban leszel velük szemben. Az esélyek nem egyenlőek. Egy játékban! Pedig a legjobb az volt a játékokban, hogy elrugaszkodhatott a valóságtól és egy mesevilágba kerülhetett, ahol csak saját képességeire támaszkodhatott. Na, ennek vége. Most nem rugaszkodhat el, mert a játékban való döntései kihatnak a való életre. (Még vásárolni sem kell hozzá, elég hacsak arra gondoltok, hány ember gondolkozhatott azon, hogy a talált tárgyért kapot pénzt kivegye, vagy a karakterét fejlessze.)
Nincs itt kit hibáztatni. Közösen rontják el az emberek. A játékgyártás üzlet lett, a profitot pedig ezzel a módszerrel kiválóan lehet növelni. Vannak, akik egy havi minimálbért fizetnek ki 1 db item-ért! Akinek el tudják drágábban adni a játékot, annak eladják drágábban a mikortranzakciók segítségével. És törekednek arra, hogy vásárlási kényszert érezzen az ember. Az a játékos, aki meg naphosszat AH-zik (megveszi az olcsót, kiteszi drágán), csak segíti ezt a folyamatot. Ami szintén érthető, ha már pénzt lehet belőle szerezni, arra meg mindenkinek szüksége van, miért legyen saját maga ellensége? Aki megveszi, az is bűnös. Szóval a játékélményt tönkre teszi a pénz és az emberi tarmészet.
Azért régebben egyszerűbb volt a helyzet. Nem voltak ekkora elvárások a játékokkal szemben, és sokan készítettek játékot egy-egy jó ötletre alapozva. Csak pár programozó összedugta a fejét, és kihívásból ment a programozás. Az elismerésért, nem a pénzért. És lettek köztük nagyon jók. De az elvárások idővel annyira megváltoztak, hogy egy amatör csoport már nem tud elegendő energiát ebbe befektetni, hogy versenyképes maradjon. A játékprogram-gyártáshoz sok idő, pénz kell, ahhoz sok bevétel, és a játékélmény háttérbe szorult, a lényeg, hogy az emberek fizessenek. Minél többet. -
simsi
csendes tag
[moderálva]
Te találsz egy pox gyűrűt amit a reális 200milliós ár helyett induló biddel rakod be 20.000 goldért, ezt Andris meglátja és jelezvén, hogy érdekli megadja a 20.000 goldot. Licitből hátra van 4 óra így arra még senki nem kezd el licitálni hacsak nem érkezik meg közben pl Gorneck aki szintén tudja, hogy Andrishnak ilyen kell és ő is megbideli 50.000 golddal. Persze aljas hátsó szándékkel, hogy a kutyának csináljon majd nyáron eledelt belőle, miután végzett a terasszal. A többi játékos meg nem is nézi mert, nincs kedve várni mondván, hogy neki most van rá szűksége és vesz egy másikat.
Jönnek "haverjaim" azok akik tudják vagy kiszámolják, hogy ez pont a szerver stop alatt jár le. Haver1 ad érte 10milliót így ővé a nyertes licit ~30.000 golddal, érkezik haver2 aki 5 milliót ajánl és közli vele a rendszer, hogy nem nyertél így az aktuális ár 5millió. Jön az utolsó 1 perc haver2 tesz rá 20 milliót övé a nyertes licit ~12millióval. Haver1 kivár utolsó percig, hogy visszaszerezze és ad 20met, kevés, ad 30met. És legvégül befútok és teszek rá 50milliót az utolsó 5 másodpercben. Terméket másnap megnyerem ha szerencsém van és indítás után nem találnak rá azok akik elsőkként érkeznek. Beteszem 80.000.000 buyouttal mivel nem vagyok mohó vagy kapzsi ahogy neked tetszik.
Kivel csesztem ki? Gornival, mivel ha a cimboráimmal nem kezdjük el a licitet zárás előtt akkor ő vitte volna 25.000 goldért.Nem lenne gondja kutyakajára és lenne terasz is.Illetve Andrissal mert neki lett volna ajándék, aki másnap linkelte volna a wizárdját ide topikba, hogy 100m alatt van a költség persze ezt meg ezt kaptam és mp8 simán megy. Te meg nem értenéd mivel szerinted 200m csak a gyűrű ami rajta van. Így akinek igazán lázadnia kéne az a Gorni és az Andrish, mert az övék lett volna. Te meg térden csúszva könyörögnél nekik, hogy adják vissza mert nem korrekt módon szerezték. Ők lennének a fórumon hibáztatott személyek nem pedig én. Ennek ellenére még is én vagyok az inkorrekt meg aki átver másokat? Inkább tényleg örülnöd kéne, hogy a 25k helyett ~25m lett bevételed. Ha már lustaságból nem voltál képes normális árat megadni, az induló árral meg olyan összeget kell megadni amennyiért odaadnád. Te megkaptad azt az összeget amit meghatároztál és ahhoz képest még jóval többet is. De ha neked ebből az jön át, hogy mi csaló banda vagyunk, mert bidelünk akkor inkább szerintem másik játékkal kéne játszanod: mondjuk ez, még segítene számolni is
sodoku.
Semmit nem csaltam, csiteltem, dupe-ltam és más "simlis" módszereket sem használok mint feltételezel. Megtanultam kasztoknak mire szűksége és tudom fejből minek mennyi az ára de akkor már ez is simlisség? Ülök az ah előtt napi 5-10 órát és folyamatos frissítve nézem a frissen betett termékeket. Havi ~300.000 keresek ez akkora csalás neked? Egyszerűen szar volt a droppom ezért kezdtem ahzni, hogy tudjak jobb itemeket venni. Sokan ezt tették, én egyszerűen nem hagytam abba. Mivel időm és munkám engedi ezért nyereséget termelek vele, illetve játszom mikor csak lehet.A blizzárd 1.6-tól, lementi az ah configot és betölti indulás előtt. Így ahol járt a licited onnan folytatódik. Persze jöhetsz azzal, hogy akkor mégis miért vitték el olcsóbban. A válasz egyszerű, mivel mindig idő előtt indulnak újra a szerverek és akik észreveszik, hogy megy a szerver, már is AH-ban kezdenek és a lejáró bides cuccokra repülnek egyből. Akkor ők is biztosan csalnak, mert nincs jobb dolguk mint az induló szerverre várni. Vagy csak egyszerűen nem ért annyit a terméked, mint te azt megálmodtad.
A vásárlásaim 99.8% részét meg rendes időben vettem meg ahban az olyanoktól akik találnak valami színes izét megnézi az első statot meg a dps-t vagy armort az a skill meg ami van pluszban vagy nem is kereshető vagy fingja sincs ezért teszi be számomra kedvező áron. Amiből én meg galád és undorító módon nyerészkedem. Lehet ezért utálni, de azon nem változtat, hogy irigy vagy és engem hibáztatsz olyanért amit meg el sem követtem ellened. Mivel mint írtam 900m alatt nem bidelek stoppolás előtt, rengeteg bot van ami erre van programozva így esélyem se lenne elhozni 1milliárdos itemet 100millióért. Ha szólna pl lakisoft, hogy neki kell egy mempó 6%chcval és jó lenne 100-150 millióval olcsóbban azt még talán le lehet hiénázni.
Mivel a legtöbb happybot 30-40% os árrésre van beállítva csak olyan terméket lehet ilyenkor elhozni amit saját célra használsz fel, értékesíteni meg nincs értelme mivel levonás után pont ott leszel ahol kezdted. De neked csak az számít, hogy én csalók és álszent vagyok, mert szólok ha találok egy hibát amire figyelni kell. Neked csak a sértettséged számít, hogy egyszer valaki elvitt tőled egy szart amit nem áraztál be rendesen lustaságból. Akik meg véletlenül nem tartanak ez miatt csalónak, azokat meg biztos megvettem és lefizettem és csak neked lehet igazad.
Számomra ez amit csinálsz az óvodára hasonlít, amikor megnéztél egy bruce lee filmet. Aztán megkértél valakit, hogy vágjon gyomron mert te olyan kemény vagy, hogy nem fáj. Aztán sírva rohantál az óvónénihez, hogy a 4 éves sárika megvert és bibis lettél!A termékek ára meg folyamatosan fog emelkedni, vagy mit gondoltatok, hogy a sok felszedett arany mire lesz jó? Mire kijön a kiegészítő a termékek ára már lehet 5 vagy 10 milliárd is, akkor mit fogtok csinálni?
Az akkori új itemeket meg mikor beteszitek majd 5 milliárdért és ezáltal majd ti is növelni fogjátok az item árakat akkor ki lesz a hibás? Én azt hittem 99 milliárdnál megáll majd a számláló, de ismerek olyat akinek már van annyi.Nem titkolom, hogy AHból egészen jól keresek, de nem csalok! Részemről befejeztem!
[ Módosította: radi8tor ]
-
Gyuri27
félisten
Erről a blizz tehet. Server leálláskor az aukciókat fel kell függeszteni és inditáskor ott folytatni, ahol abba maradt. Ennyi a titok.
Előzőekhez. Aki egy farmert, botolót, buggert nevezzük egyszerüen csíternek a barátjának nevez. Esetleg havernak, spannak stb-stb. Az szintén nem jobb mint maga a csíter. Ez csak egy játék. Aki itt nem tud korrekt, kultúrált lenni az a való életben sem az.
-
törölt tag
Akkor csak 1 kérdés:
Az eladó írja be a Bid árat vagy nincs állítási lehetősége és automatikusan kerül be az item egy nevetséges árra?
Best Buy topicban is voltak jó vételek mert a nagy ünnepi akciókban 1-2 áruház igencsak elárazta a játékokat. Mégse a vevőket kell hibáztatni hanem azt aki azért az árért felelős, az ELADÓ! -
Rayner
őstag
Ebben azért a másik félnek is van hibája... mert ugye minden szerdán leállás van... aki 1mrd-os fegyót tesz be bidre/nevetséges áron/, hogy pont akkor járjon le az meg is érdemli... (ez olyan mintha vki elejtene egy 20-ast és nem venném fel, ha nincs a közelében senki) egyébként én sem tartom fairnek de ez van mióta világ a világ
-
simsi
csendes tag
600 forinttal nem veszek meg senkit, és nem is akarok. Most kb. meghívtam egy pofa sörre mint egy barátot.
Ha már együtt játszunk és tényleg tudom, hogy ilyet keres akkor talán megengedhetem, hogy megvegyem neki. És ha jól tudom nem csak tőlem kapott így ajándékba itemeket, azért hogy ha együtt játszanak akkor jobban haladjanak. Akkor biztos ők is megvették az andrist kilóra mint a marhát. Már csak az a kérdés kinek mennyi hányada van az Andrisból? -
lakisoft
veterán
neked igazából örülnöd kéne, hogy az általad betett termékre még az ilyen AHtraderek mint a simsi és "haverjai" az utolsó pillanatban tettek bidet és nem az általad meghatározott induló bidet megadó játékosé lett, hanem a figyelmesebb traderek kicsit fentebb vitték az árat miközben egymás fölé bideltek. Persze erről az egészről csak simsi tehet, és véletlenül sem annak kéne örülni, hogy az általad véleményezett pálfordulatnak köszönhetően jótét lélekként segít, hogy ne bukjál nagyobb összeget vagy bannoljanak.
-
Sirandrish
legenda
Olvass vissza az előző topikban néhány szösszenetet..
Elmondtam a véleményem a csalókról..De hogy jön ide Killerjohn meg Simsi védelme?
Nem védem őket...mindkettővel beszélek majd nap mint nap, és egyikőjükkel sincs semmi bajom.Meg amúgy magyarázd már el nekem hogy abban mi a csalás és "irgumburgum" hogy valaki egyszerűen BID-el egy cucc-ra?
Mert Simsi ennyit csinál..
Jókor BID-el? Ezért el kell ítélni? Kétlem!
Kit lop meg ezzel? Téged? Engem? SENKIT!!! Akkor miért kell sz*rral dobálni? Mert kihasznál valamit amivel pénzt keres? Nem bugot használ ki, és nem is csal..BID-el...ez bűn? -
törölt tag
engem jobban zavar az, hogy a farmerek miatt annyira olcsó minden, hogy gyakorlatilag lvl 50 felett élvezhetetlenül könnyű a játék, 500k-ból úgy felöltöztem, hogy inferno eleje is viccesen könnyű (itt tartok most).
gyak unalomba fulladt az egész, 1000 dps-es egykezes cuccokat veszek bagóért, pont ma vettem egy echoing fury-t egész jó statokkal 80k-ért...úgyhogy a balanszra is oda kéne figyelnie a blizz-nek, a dio2-ben vért pisáltam hell-en, és ugyanezt vártam volna ebben a játékban is, ehelyett végigszambázok infernón
-
simsi
csendes tag
Igazán nem értelek, én sem venném meg azokat a cuccokat mint ahogy írtam is. Hiába keresnék akár 200met vele nem éri meg számomra.
Szatesz gatyája 12 emberen van. Itt is lassan eléri az 1 hónap a listázást. Meglátjuk mi lesz vele.
Szerver leálláskor 900m alatti termékekre nem bidelek csak a milliárdos itemkre utazom. Azokat meg leginkább csak rendelésre, mivel egy 6% chc mempót is nehezebb eladni még 100mel a többihez képest mivel kevesebb a nagy mennyiségű golddal rendelkező gamer, mint a közepes. Az ilyen termékeket van hogy hetekig kell árulni. Lásd Samy ICE climberse amit egy milliárd alatt vettem meg és 2 milliárdért adtam el. Neki kellett a gold nekem meg volt. Összességében többet kerestem volna az 1 hónap alatt ha a goldot más termékbe fektetem. Biztos ő is haragudni fog rám mert el tudtam adni jobb áron.
Átlagosan napi 100-200 itemet veszek 20-50m között amit 30% haszonnal teszek vissza és 6 accounttal árulok. Így megvan a napi ~200-300m haszon függően attól mennyi időt AHzom. De gondolom te is vettél már olyan cuccot amit eláraztak. Ott nem sajnáltad az eladót, hogy mekkora madár volt? Neked akkor mennyire van vastag bőr a képeden, hogy engem kóstolgatsz mikor te is szívatsz meg másokat? Csak azért, mert veled ez történt már intoleránsnak kell velem lenned? Csak gratulálni tudok! És hogy a haverjaim lennének azt kétlem, de innen a fórumról is ismerek olyat aki már előttem is így vásárolt.800mért vettem egy ruhát elszámoltam a dolgot és 1200m helyett 120mért tettem vissza. Elvitték, benéztem. Most akkor én is kezdjem utálni azokat akik így vásárolnak?
Ha meg király arc akarok lenni mondjam el a tuti módszerem? Baromira nem akarok az lenni. Te is tudod mik azok a cuccok amiket érdemes megvenni te is vagy bárki más szánja rá az időt is keresgéljen napi 4-5 órát az AHban és neki is lesz lehetősége elérni a milliárdos szintet ha az a cél. Persze csak akkor ha megtudja állni, hogy ne költse el a saját gearjére ami úgy is pár hét múlva az ilyen dupe-olt itemek miatt értékét fogja majd veszíteni. De mint ahogy írtad ehhez biztos tehetség kell ami neked nincs ezért akarod, hogy leírjak pár dolgot, hogy többet is tudj mint, hogy szeded a lootot!
Ismerek olyan embereket akiknek RMAHban vásárolt terméke eltűnt a karakteréről. Illetve olyat is akit bannoltak a dupe-olt termékek miatt pedig csak jóhiszeműen megvette.
Nem kell nekem hinni vegyétek vigyétek, mert a blizzárd a ti gondolataitok szerint nem tesz semmit, meg úgy sem tenné meg mivel fél a pertől. -
xavix13
őstag
Am jól érzem hogy egy cm wiznek nem is a molten, refi, meg az ilyenek a legszívatósabb affixek hanem a nightmaris, vortex, frozen? Szóval ami megakasztja a folyamatos fagyasztást...
Rohadt idegesítő amikor befearel az elit és elfutok a világvégére, majd az első szembejövök lángcsóva kinyír mert cd-n van a diamond, vagy ha nincs is cd-n, akkor is át kell futni a sok trutyin, ami pillanatok alatt lekapja rólam. -
abéla
senior tag
Mivel Simsi gondolom nem nyilatkozik ezügyben, akkor leírom én, mi is a módszere/ük:
a szerverleállások (patch/ szerdai hajnali karbantartás/ah szarakodás/etc) ideje alatt, az erre az időintervallumban véget érő árverésekre (nyilván ezt kifigyeli/kiszámolja szépen az idő-szűrővel), még a leállás előtt néhány pillanattal tesz egy nevetséges ajánlatot, majd a szerencsétlen áldozat másnap azt látja -aki jó eséllyel nem is tudott a szerverleállásról- hogy a pl 2milliárdot érő cucca elment 300milláért, és viszontlátja ah-ban 1,5mlrd-ért, simsi és az ebben utazó haverjainak köszönhetően.Hát tényleg, micsoda egy tehetséget/rátermettséget igénylő lehetőség... hahh, leginkább vastag bőrt az arcon.
Szóval, amikor is nagyobb eséllyel vannak szerverleállások (patch/ünnepek/nagyobb leterheltség/szerdai karbantartás) ne rakjatok be semmit bid-re, mert a "csak a lehtőséget kihasználó kereskedők" által meg lesztek szívatva.
Persze a random szerverleállások esetén még mindig megvan a kockázat, így sztem semmit nem kell bid-re rakni, max annyiért, amiért nem éri meg a seftesnek átverni téged (annyiért meg minek).
Ja és ugye ez nem csalás, legalábbis a játék szanályzata szerint és persze a másiknak okozott kárt a - egy alapvetően technikai "exploit"-ot kihasználó- "élelmes" emberkék megmagyarázhatják, de ez a lényegen nem sokat változtat. -
persil
nagyúr
"van / lehet ennek vlmi alapja?"
Nincs, nem is volt, urban legend.
Csak a szerencséden(meg a blizzardon) múlik a craft eredménye, sem a valornak, meg a monster power-nek nincs hozzá semmi köze."persze a mintavétel annyira kicsi, hogy lehet csak én is hinni akarok az egészben"
Sárpacék esetében is erről van. És igen, 200-300 craft is borzasztóan kicsi mintavétel -
abéla
senior tag
szval item-érték infláció / gold defláció akart az a végén lenni
más: craftolásnál Sárpac nyomatta ezt az "5 NV-vel jobb a roll" tézist, van / lehet ennek vlmi alapja? (ha kérhetném, hogy vlmi kézzelfogható statisztika/tapasztalat legyen a vélemények hátterében, ne a hit, meg a meggyőződés, netán a fentebb említett gém-társ ellen érzett ellenszenv, köszi
)
Csak azért kérdezem, mert mpl10, 5 nv-nél láthatóan jobb rollok jöttek ki, persze a mintavétel annyira kicsi, hogy lehet csak én is hinni akarok az egészben
.
De hátha valakinek birtokában van vlmi tuti teszt/info ezzel kapcsolatban. -
Myki19
aktív tag
Nincs ezzel semmi gond,még nem igazán látom át igazán ennek az anyagi részét.Mivel a blizz-t nyilván a nyereség motiválja elsődlegesen,nálam másodlagos szempont,de a lényeg,ha megöli az ah-t az neki nem érdeke sőt a nyeresége legfőképp onnan származik.Kereskedésben meg lényegében annyi változott,hogy átkell állni főként azokra a holmikra,amiket nem lehet craftolni.Természetesen én is craftoltam nem is keveset,kisebb nagyobb sikerrel.
-
Myki19
aktív tag
"Azt hiszem, kijelenthetjük, a sok száz millás VW/TalR amu/trifact-kesztyű-lufi kipukkadt"
Nem gondolom!Kevés olyan szerencsés lesz aki elkészít egy gyűrűt kevesebből minthogy megvenné.tegnap is sikerült eladnom egy amut 50eu-ért vagy is remélem jól emlékszem,hogy 50 mert már nem küld levelet a blizz,és azon csak CC meg CHD- volt. -
-
ProEvoFan
nagyúr
+1 Jól beszélsz kolléga.
Blizzardon múlik minden.Jön a kiegészítő, megemeli 70re a max szintet, ezáltal jönnek a 70es itemek is, így a régiek kuka.És most jön a lényeg; nullázni kell mindenkinek az aranykészletét (ezt nem meri megtenni), botolokra jobban odafigyelni, AHban be kell vezetni az eladási plafont.A kezem meg belelóg a bilibe.(#18908) mikromanus
Ez is igaz. -
persil
nagyúr
"Az meg külön vicces, hogy az -esetleg- pénzt beletoló játékos nagyobb megvetésnek örvend (ld. Persil és handlar esete), mint a játékot a fentebb leírt eszközökkel elsz*ró botter, csaló, ügyeskedő."
Lehet én értelek félre,de én nem öltem pénzt a játékba.
Kiszedni szeretnék, de extrém szerencsétlen vagyok
Mondjuk nem mintha lenne jelentősége, aki tud és ezért rak bele pénzt, az tegye bátran, aki meg nem tud, az farmoljon ezerrel, szóval tőlem minden ok.. -
Assdak
őstag
Ezt kicsit túl-játszod.
Ha maradt volna az árfolyam 0.1-en, akkor kb. halálodig farmolhattál volna egy normálisabb itemért, olyan árak lettek volna.
Nem is értem azokat, akik a botosokat,exploitereket, nolifereket szidják. Zárjátok ki az egész AH-t a játékotokból, és meg van oldva a probléma. Senki nem kötelez arra, hogy AH-bol öltözködj. Az, hogy ha esetleg más kihasználja a lehetőségeket arra, hogy minimális erőfeszítéssel, egy kis plusz pénzt szerezzen, szerintem egyáltalán nem probléma, sőt... -
mikromanus
veterán
Vagy időt fektetsz be, vagy pénzt. Nem kell plusz erőforrást bevonnod a malacperselyből a játszhatósághoz. Kb Mp3-4-ig minden kaszttal önerőből össze lehet hozni egy használható karaktert minden plusz ojró bevonás nélkül. Az Mp0-1 meg tuti. Ez a szint még közepes cuccokkal is teljesíthető. Azok meg párezres, max 1-2 milliós tételek. Persze kis AH üzletelés és némi ismeret arról mi értékes, az hasznos lehet és gyorsítja a haladást.
-
törölt tag
A gond ott van, hogy egy játékban amit szórakoztatásra találtak ki elvesztette az értelmét mikor valós pénzt lehetett kivenni belőle úgy, hogy nincs megfelelő bot/patkányok elleni védelem.
Ennél a rendszernél még az is többet ért volna ha csak a Blizz shop-ban lehetett volna elkölteni bármire és semmi lóvé kivétel. Legalább mindenkinek lenne SC2+WoW -
abéla
senior tag
Még annyit ehhez, hogy mielőtt a dps gain-értékeket néznénk, a kavics-nélküli weapon állapottal kalkuláljunk (emeraldnál tehát a wepon chd értékekből -100(200), rubynal ugyanígy, csak -dmg) és újból calculate (hacsak, az armoryban nem unsocketed állapot van rögzítve).
Egyébként nekem a ruby így még rosszabb: 10k helyett 14k mínusz, az emeraldhoz képest. -
czpitti
senior tag
mp10 fagyis wizzel uncsi.Ha viszont összeverődünk ami általában két barbi,egy monk,és egy wiz akkor igenis nagyon jó a game.Nagyon sokáig tart az ölés,és van halál is rendesen de hétvégenként lemegy egy-egy kör hogy ne unjuk meg dio-t.Jah aki aszondja mp10 runner és men mint állat meg halad csillióval az biza nem mond igazat.Ezt szerettem volna hozzáfűzni
-
_ocsisajt
őstag
o" elvileg mp10-et farmol
-
-
mikromanus
veterán
Ennyi alap DPS-sel a barbi sokkal "melósabb" karakter MP10-en. Ez kb letolt gatyával szaladgál a szörnyek közt és 0 védelmi skillje van. Nem érzem azért annyira gyengusnak a wizardot, mint amit valamelyik társunk emlegetett. Mondjuk fagymentesen stresszesebb lehet az élet
+azért a "kényelmi skillek" elhagyása látszik itt-ott az eliteknél (akad némi elhullási tényező). Valamit valamiért. Ha lesz türelmem, akkor feltupírozom a varázslólnykát én is. Egész jó lehetőségek vannak benne. -
sunnymarcell
aktív tag
Gondolkodtam, hogy az én számítógépemmel van valami, de aztán rájöttem hogy te nyomsz le folyamatosan 4-5 gombot
Amúgy csak nekem szarakszik a játék folyamatosan? Van mikor randomra kidob a játék közepén "You have been removed from the game" felirattal, van mikor órákig nem elérhető az AH, meg van amikor egyszerűen befagy az egész a karakter választó képernyőn, semmit nem tudok csinálni, csak alt+f4.
Ja meg a szokásos kedvencem "There was an error (Error 3005)"
-
persil
nagyúr
Én is meteorral csinálom, viszont nem twisterezek, hanem spectral-ozok. Így 1 ellenfelet nem tudok fagyva tartani, ezért a karakter félkarú óriás, partyban überre nem hatékony. Bár mentünk már mp7-8on is és nem volt nagy panasz, de én érzem, hogy 1 ellenfél ellen szar a fagyasztási arányom.
Előnye viszont, hogy mindezt 0 apoc-cal csinálom és nem is kell több.A meteor jobb gombomon van, amolyan dps kiegészítésképp. Ha nem azonnal egymás után lövöm őket, akkor 4-et el tudok durrantani, ami kb egy harc, szóval mire a következő bandához érek már lőhetem megint. 500-900k critek vannak vele, szóval, amire használom, arra tökéletes így.
-
jjc
aktív tag
én már párszor nekiugrottam a poe-nak, de pár szint után mindig rájöttem, h unom. csapkodok-csapkodok és egy idő után a monszták eldőlnek, mint a rohadt nád. nincs olyan god érzésem, mint diabloban. ráadásul türelmem sincs memorizálni azt a sok orbot, tekercset meg fityfaszt, amiket a mobok köpködnek ki magukból eldőlés közben. kicsit több türelemmel biztos jobban élvezném, de jelenleg ez most meghaladja a képességeimet.
-
persil
nagyúr
Én legelőször akkor próbáltam, amikor a diablo 3 még hírben sem volt. A closed bétában vettem részt, szóval elfogultságról szó sincs.
Az a játék egyszerűen rossz, alacsony minőségű, alapvető hibáktól hemzseg.
A diablo 3-mal egy lapon sem lehet említeni, de csak ki kell próbálni és azonnal megérti/meglátja mindenki, hogy mire gondolok. -
mikromanus
veterán
Eleinte rutinosan kitéregettem minden "jégbigyó" elől, később meg bekapcsoltam a yetit. A Yeti hatása alatt semmi tudatmódosító hatás sem érvényesül ( stun, fagyi, lassítás, para).
A zenéről: kb mindegy mit raksz alá. Jelezni jelzik, hogy gyanus, de egyszer se kattintottam eddig a figyelmeztetés nyugtázására, vagy a rinyára, hogy ez rám nem vonatkozik. Kb mindegy mit raksz alá. A Far Cry 3 alatt az alap soundtrackra is mindig jelzi, hogy jogvédett tartalom. Ezután a jogvédelmet szerintem a hajukra kenhetik. Mármint, hogy játékra nem jelez jogvédelmet (alapból jelezhetne), de hogy a félig-meddig monoton gépi zene határos gagyi miatt figyelmeztetnek, ami alapból is benne van az már picit gáz... Ha figyelmeztetnek, hogy a jogtulajdonos rossz néven veszi, akkor max törlöm. Vagy utalják a forgalom után járó bevételt az előadónak! Nekem úgy sincs pénz belőle
-
killerjohn
addikt
ja, azokkal nem is számoltam, mert cmww/archon buildben tolom és jelenleg se nova se chain reaction nincs berakva, csak familiar, diamond skin, archon, storm armor, wicked wind és magic weapon, és amikor a "CC" oldalam kell, akkor az archon helyére megy a nova...
de teljesen igazad van, a chain reaction brutál sebzést ad ezek mellé -
Sirandrish
legenda
A Barbár ruha nélkül is farmolja MPL10et..ráadásul gyorsabban mint bármi más mert van egy skillje amit még a városban el tud nyomni...az leidéz egy MegaHyperBrutalAtomBombát (barbárok csak MH-BABnak hívják) ami egy 12M yardos 25MRD-s AOE sebzést eredményez így ACT3 1 hitel megoldható..
Annyi a gáz hogy a "porszívó" skill ami begyűjti az itemeket, az csak 3M yardra hat, így azt 4 helyről kell elnyomni... -
DIMITRIUS
tag
Hát látod itt a hiba át kellett volna formálniuk a droppot mp lvl központúra így aki képes magasabb mp lvl-en gyakni a szörnyeket ha nem is sokkal de picit nagyobb eséllyel hulljon valami értelmes cumó. Mert milyen már, hogy "mp1-2 milliárdos geares emberkék farmolnak az itemekért mert jobb mint magas mp lvl-en" ProEvoFan*
(#17355) mikromanus Nem nagyon akarok ezzel vitába szállni hogy hol lassabb hol gyorsabb de köszi, hofgy ilyen hülyeségekkel illetsz mert van amit nem is állítottam de szerinted még is.
És megint ez a lekezelő bunkó stílus ami illeti ezt a fórumot pár igen nagypofájú emberke miatt.
Kérdezem én honnan a frászból tudod hogy van e másik karakterem nem csak a wiz? egyedül monkom nincs mert az egyáltalán nem izgat és ismerem valamilyen szinten mindegyik kasztot és bizton állíthatom lassabb mindegyiknél a WIZ! mp10 speedfarm lásd AVOIDLOL twich-en... őtud viszonylag tempósan haladni ahhoz képest hogy mp10.
Nagyon kérlek ne légy legközelebb bunko mert zavarnak az ilyen lenéző én központú unintelligens fazonok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest