- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
#13110016 #51786 üzenetére
Az adventure módban nem az alap történetet viszed végig, hanem szabadon garázdálkodhatsz bárhol. A monster sűrűséget kicsit túlhúzták, így mindenütt jó a hent. Vannak Bountyk minden acton. Szám szerint 5-5. Ezek amolyan kisebb feladatok az adott mapon. A WP-n keresztül, vagy a mapról teleportálva (M betű, majd wp kiválasztás) lehet odajutni. Emiatt némelyik WP-t át is mozgatták. A feladatok különbözőek lehetnek. Általában van egy alap feladat és egy főcél. Az alap például az, hog ymenj el egy adott helyre, vagy hogy gyilkolj le egy adott számú ellent. A fő cél mondjuk a célpont kiiktatása. EZ lehet act boss, vagy egyedi elit is. A bounty teljesítéséhez mindkét cél elérése szükséges. A jutalmad egy extra adag xp mennyiség, némi gold, 1-2 blood shard és alkalmanként egy kis fragment.
Adott acton az összes (5) bounty teljesítésével extra ajándékot kapsz (xp, gold és egy horadric cache. Utóbbi egy kis dobozka, amit ha kibontasz, akkor egy rakat cucc potyog ki belőle. EZ lehet anyag, drágakő, rare és legendary item is. A legend és set ritka)
Ha fragmentekből összejön 5, akkor megnyithatod a riftet. Ez a városban/faluban található és egy obelisk. Ha megnyitod, akkor kinyílik egy portál és mehetsz hentelni az extra terepre. Ez a meglévő mapok közül bármelyik lehet, bármilyen napszakban és bármilyen monster jöhet. Alaphelyzetben halomra kell ölni az ellent. HA megvan a 100%, akkor megjelenik a "Boss" (Rift guardian). Ha lenyomod, akkor kapsz egy rakat cuccot tőle. + sok-sok blood shardot. A bountykra csak 1-2 darabot kapsz, riftre simán 50-60-at is.
A blood shard mennyisége a gold mellett jelenik meg az inventorydnál. Jelenleg arra használható, hogy az egyik NPC-nél (Kadala?) lehet vele gamblezni. 5-10-15-20 blood shardból azonosítatlanul vásárolhatsz egy-egy vért vagy ékszer darabot (vagy fegyvert). Ez véletlenszerű mi lesz. Lehet magic, rare és nagy ritkán legend vagy set is. A "torment" szintű legendary és set itemek nem eshetnek gambleval.
Ha lenyomtad a rift guardiant, akkor a portál melletti fószerral beszélve (aki nagyon hasonlít alaricra Act 1-ből. Kis színes villanykörte alak
) kapsz egy nagy rakat extra XP-t és a portál lezárul.
(#51783) sith7
Az az "üveg" a demonic essence kieges megfelelője. Lvl 61-től az is kell az okításhoz, crafthoz és az enchanthoz többnyire. Elitek terrorizálásával és kegyetlen legyilkolásával "találhatsz". Eég ritka. Szerintem T1-en olyan 3-4 elitből egy ad. Manókból átlag minden második. -
Gorneck
legenda
válasz
#13110016 #51785 üzenetére
Má mé lenne táp? 45 emberből tegnap 40 azzal tolta...
Igazából csak lusták...
Amúgy igen...szokásos balanszt sikerült összehoznia a blizznek...vagyis nem nagyon van a karik közt balansz.
Pl a wizre fossa a jobbnál jobb fegyókat a játék míg se Monknak, se WDnek nem találtam értelmes fegyót...bezzeg wizre 4et is.
OH-k szintén...a klánunk 3 wize 1-2 nap alatt olyan 1H+OH párost rakott össze, hogy csak lestem. Kíváncsi vok Monk/WD párosra mikor fognak hasonlók esni...Amúgy a WD teljesen oké...nemtom mi a bajod vele...még mindig kegyetlen dmg-et tud leadni.
Remélem este ki is próbálhatom a kicsikém ismét 2H felállásba...
-
válasz
#13110016 #51781 üzenetére
Vettem ki két nap szabit, ma még ráérek.
A párom is elég jól tolerálja a dolgot, szóval azt hiszem kivételes helyzetben vagyok.
Edit: csak nem tudom mit toljak, kene a DB, de tormenten rohadt lassan haladok, kéne a főboss kill is, de még eljutni se jutok el odáig ilyen gearben.
-
mcsabee
senior tag
válasz
#13110016 #51563 üzenetére
Nem tudom, hogy D3-ba miképp fog működni, de D2-ben az nyerte meg az adott ladder szezont, aki leghamarabb elérte a 99-es szintet. Bizonyos időközként a karakterek átkerülnek non-ladderbe, hogy aztán új szezon induljon. Ha úgy tetszik, ez a Diablo PVM bajnoksága.
Lesznek majd ladder only cuccok, amiket csak ott lehet megszerezni.
Én már beleuntam a játékba, ezen ez a kevéske új tartalom sem tud segíteni, de ha bizonyos időközönként (mondjuk a D2-ben most fél év) mindent előröl kell kezdeni, az új kihívások elé állít, ami miatt megvenném a kiegészítőt is.
Persze ez csak én vagyok, sokan nem szeretik, mert ha ladderezni akarnak, akkor bizonyos időközönként újra kell kezdeni a játékot, a nulláról.
-
Bird
addikt
válasz
#13110016 #49594 üzenetére
Jogos kérdés, hogy miért kell ezért ennyire ujjongni/hypeolni. Úton útfélen hallani, így kellett volna az alapjátékot kiadni.... Az egy dolog, hogy a pecs óta a lvl60-as karik OP-k, de mi lesz 70től mankó (AH) nélkül ilyen fantörpikus drop mellett?
Lesz még itt nyavalygás meg sírás rívás kérem szépen...shotika:Ők játszanak a Ros demóval tovább az idők végezetéig vagy amíg meg nem unják (kb. 2 hét).
-
buherka
addikt
válasz
#13110016 #49516 üzenetére
Katasztrófának éppen nem nevezném a WD-t. Sőt nekem most az tetszik a legjobban.
Pár dolgot te rosszul csinálsz az tuti, mert nekem soha nem fogy ki a mana. Pedig néha tolom a denevérrel együtt a macit. T5...nevetve megy egyedül is.
Ami hibákat nálad láttam..
1. Rohadt sok az támadási sebességed...kezdésnek élből kivágnám azt 1.62-es bökőt a kezemből. 1.3-1.4-es bőszen elég. Tapasztalataim szerint 1.6-os as (összesen) ez amit max enged a WD hogy jól darálj. Ez felett már szopni fogsz mert elfogy a manád.
2. Inna gatya kuka az as miatt...helyette kraftolj nagy intes vitás 2 likas gatyót.
3. as-es rare gyűrű csere nagy int chd chc
4. Minek rakod be a Slam Dance-t ha fogy a mana...rakd be helyette Rain Dance-t
5. Spirit Barrage-ból rakjad be a The Spirit Is Willing-et, hogy az is kevesebb manát zabáljon
6. Spirit Walk-ból a Honored Guest-et használd mana töltésre.Ha még így se menne akkor van egy "ingyen" (a fenntartás ingyenes) manás denevér...ide akár 3-as as-el is tolhatod ha úgy tetszik.
Szépen berakod passzívnak a Pierce the Veil-t hogy dobjon 20% dps-t, aktív skill-nek meg berakod Firebats-ból a Vampire Bats-ot (Firebats no longer has a channeling cost.)...és tádááá...nem lefelé megy a manád hanem felfelé.
Ezzel a build-el még a Zuni szettet is kivághatod a fenébe -
Gyuri27
félisten
válasz
Nos. Baj a chest, baj a halef, baj a gatya. Minél kevesebb as (lehetőleg 0). A hournál most nincs jobb, de az as miatt azt is el kell felejteni. Legjobb fegyó a lándzsa (pittiiiiiiiiiiiiii) mace. Ezekből drága a jó. A balta viszont remek. Egy knife még elmegy, de már az is a politechnika kategória a mostani mana regennel.
-
Jazz
veterán
válasz
A hullahopp karikás star trek teleport effektes poison gyűrűs wd, megtámogatva poison dmg-es itemekkel durván tud bontani.
(#49517) Gorneck23:
Az is épp elég. Hatalmas segítség a partinak, ha van egy jó monk ami nem tud meghalni, mindent magára ránt, vigyáz a többiekre, infinity spirittel rendelkezik, tizedmásodpercenként beránt (és a koncentrált kupacokon iradatlan hatékonysággal végez munkát az orb) mindent tele palmol, és mindeközben folyamat spameli a +24% dmg overawe aurát az egész partinak. 3 jó wizával KD2-őn ez 2bill xp/h. A gyenge láncszem itt már a moovment speed.
Vagy a fentiek, vagy a dps. De ilyen szituációban értelmetlen a dps, hiszen bele sem tudna érni a mobokba. -
Fr3eWar
őstag
válasz
#13110016 #49339 üzenetére
Még elég kezdő vagyok, hogy csináljátok ezt a CoTA runt?
Tudom hol a barlang, odamegyek lecsapok mindenkit, és utána mi a teendő? Leave Game, hogy ismét legyen ott ütni valók, de van valami módszer, hogy gyorsan oda lehessen jutni, vagy csak simán "feleslegesen" sétálgattok míg oda nem juttok. Arra gondolok, hogy lehet-e valahogy portalt nyitni, és leave game után megmarad a portál és egyből a Crypt-be mentek? -
Edge
veterán
-
Edge
veterán
válasz
#13110016 #48512 üzenetére
De, vegyél fel.
Priti: én patch óta nem buktam dpst inkább szereztem, sztem rám emlékszel én postoltam itt elsőnek hogy elértem a 600kt aztán a 700kt ez patch előtt volt most a buffed dpsem 825k(emellé van 4300 armor 7-800 resi 68k hp), archonban a rekordom 4-5m között, de voodooval (sst is tettem be róla) 5.5m dps is megvolt.
-
abéla
senior tag
válasz
#13110016 #47903 üzenetére
Nekem reverz, felveszem adja a statot, de rosszul írja
.
Majd kisimul.más: Kivégzett cmww-nek ha hiányzik a freeze: próba ezzel , egész jó (kivéve ha Edge is ott van, mert nincs időm meteorozni se
) .
Kell hozzá a sok chc, meg apoc minél több (nálam ~60 és 29), így gyak folyamat meteor, néha kicsi primer, meg lassítás -icicle meg háttérben fagyaszt-, talán az AS csökkenést is elbírja, de 2,5 alatt kezd kicsit kevésbé folyékonnyá válni a téma, de legalább annál nagyobbat üt (ahogy Mikro is megmondta korábban).
LoH-ra gyakorlatilag T4-5 -től van igény néha, de ha kell, akkor nagyon (ehhez meg 1,5-2k LoH, 2,5+ AS nem árt), de a régi, állok a cuccba' és lesz*rom, a múlté, legalábbis wiznek.És a craft: /vállas, bracer/ hiró , vállasnál az említett bug 75 AR, 4% cost-redu az 58/6% helyett. Ezek kb 10-20-ból jöttek ki!
Jja meg érdemes néha a vergődő AH-ba is benézni: a rajtam lévő gatya kemény 5m volt.
Nincsennek kialakult árak, idióták sokszáz millákra raknak be -beidegződésből- sok mindent, de nem ritka a jó cucc (non- legacy Seven Sins vállasok, gatyák, fejesek), persze nagy csodát ne várjon senki, összeomlóban az egész.
Sztem látva hogy mi és mennyi hullik(craftról nem is beszélve), néhány millánál többet nem szabad már költeni semmire -de leginkább csak craftra-.
Kivéve, ha kupec vagy és rádrohadt pár milliárd G, akkor mellé vegyél még gemet meg recit -bár csak legacyt, ami viszont úgy néz ki, hogy non-legacy cuccot ad-.
A topáz fl.sq valami 18k körül jár, mindez úgy, hogy 2-3 hét és marquisek esnek...bár gondolom ez lett a konvertibilis valuta átmenetileg, mert lehet egymásnak adni-venni (ha jól tudom). De miért pont a topáz? Ennyi elkeseredett -és golddal kitömött- ész nélküli vagy RoS-t megvenni nem szándékozó wiza van?
-
Cadal
őstag
válasz
#13110016 #47781 üzenetére
Ne úgy fogd fel mintha szintet lépnél, mert egy-egy paragon ponttal csak nagyon kis lépcsőkben tudod fejleszteni a karakteredet. Én örülök neki, mert van egy DH-m ami régóta pihen, de ha most előveszem, ugyan annyi para pontot tudok rajta is szétosztani mint a többi jobban favorizált karakteremen. Szerintem ez sokat számít, mert színesebb lehet a játék, ha más karakterrel akarok menni, nem kell nélkülöznöm annak fejletlensége miatt.
#47774) Edge: Kipróbálom a prodigyt. Eddig az astral presence volt bent, de akkor leváltom. Két cuccomon is van még APOC azok is elég szépen töltik az arcanet. Ezért is jó a pierce a LB-on illetve jól jön amikor pörög az Orb és lövi a szilánkokat röpködnek a critek ugrál az arcane. Sokszor folyamatosan tudok castolni nagyobb tömegben. Act III keep/stonefort.. ideális hely a wizznek!
Parapontokból meg rámentem a resource csökkentésre + vállasban is az van. Nem sok, kb 15% eddig, de azért az is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest