- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
#57919488 #62727 üzenetére
Már most is az...
JSaN (#62726): Hogy mi? PTRen elenyésző a Monkkal játszók száma...GR-ben 3-4 fős partik DH+WDkből állnak...picit pár szintet görgetve már van Wizz és Barbi is...senki sem partyzik olyan karival ami gyenge...ennek megfelelően elvétve lehet látni Monkot...
-
-
JSaN
addikt
válasz
#57919488 #48423 üzenetére
A titan nem felejtodott el nincs kukazva, ujra kezdtek az alapoktol az egeszet, igy egy darabig nem hallunk rola semmit. Az a bizonyos tablazat mar par eve kint volt, a datum csuszasokat leszamitva nyagyjabol tartja magat, igen ott van egy D3x2. Na meg a ros crus end video se happy end a vege, SPOILER SAJAT FELELOSEGR NEZD MEG: [link]
-
Edge
veterán
válasz
#57919488 #45880 üzenetére
Egyáltalán nem lehetett tudni, megmondom miért: a bétában is lehetett enchelni. Persze egy bétát nem szabad készpénznek venni de ha ott vmi jelen van kezdetektől akkor hajlamos az ember azt hinni hogy az adott dolog.
Gorni+czpitti: egyetértek veletek, egyrészt a casualok miatt szopódunk olyanok miatt akik egy pelenkázás és porszívózás között napi 10p-et gamelnek de sírnak hogy nem esik semmi és még 1 eurot se költenének arra hogy jobban haladjanak mer a gyereknek nem lesz akkor zsíroskenyérre péz. másrészt a blizz kapja be jól ofc.
harmadrészt meg ettől még megveszem a ros-t, mert szeretem a gémet akármilyen is, ez helyzet.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
#57919488 #45578 üzenetére
SSD-n van a Diablo 3 és a PTR is és Rakkis Crossingon kívül 99%-ban röccenésmentes a játék (120 Hz-es monitor, vsync on). Rakkis Crossingon viszont menetenként lesz legalább 2 csata, ahol le fog menni az fps 10-20-re pár másodpercig. Ez az én gépemen 100%-ban reprodukálható hiba, mind az 1.08-as, mind a 2.0-ás kliensben.
(#45579) P00By: alapból a battle.net app letöltőkéje 100 kbyte/s-re van állítva, tegyél rá kakaót és lejön seperc alatt.
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
válasz
#57919488 #38271 üzenetére
egyebkent ezt tovabb gondolva lehet pont ez a blizz celja.
Miert jo neki, ha fent tartja az erdeklodest? penzes AH nelkul nincs bevetel, minel kevesebb ember annal kevesebb szerver...a kiegeszitot meg ugy is megveszi aki belerakott korabban 400-500-1000+ oratez csak egy elmelet.
(#38272) Pompi igen-igen ezt tapasztaltam is, hogy 2-3x annyi monster van adott teruleten. ha gondolod, es van kedved vegyel fel (sc2 TS-re is fel tudunk menni), mehetunk lvl0 v lvl1-en is. (lvl2t meg nem mertem egyedul bevallalni). Mikor Jasn feljutattot akkor lvl3-an rohantam utanna, de eleg durva volt a barbija, es kb csak kovettem (akkor lvl0 -n gyengebb voltam mint most lvl1-en). Altalaban SC2 nekem pioritast elvez, ha van fent ph!ajtas, de mostanaban visszaszoktam dio-ra is (a HC uj kihivas)
-
Wolverine
félisten
válasz
#57919488 #37555 üzenetére
Nagyjából igen, a WoW finanszírozta a D3-at és a SC2-t
#37557: a listád első 5 eleme még több farmolást jelent
#37562: több ezer főnyi support, plusz a fejlesztőcsapatok, az art team, a szerverek sávszélessége és folyamatos karbantartása... ez elviszi a 600 milliót is. Még úgy is, ha a supportot a WoW is támogatja a bevételével.
Plusz kihagytam a BlizzCont. Az anyagilag veszteséges minden egyes évben, amikor megtartják. -
kkf
aktív tag
válasz
#57919488 #37454 üzenetére
de nem tetszik érteni, hogy a sima játékeladás egy szignifikáns része a kínai bizniszmenek miatt jöhetett létre? megnéznék egy statisztikát az első 3 hónapos eladás vs. az azt követők. na, ide a rozsdás bökőt, hogy annak 95%-a botozás céllal lett vásárolva. ha nem lesz motiváció a botozásra, akkor még 10M-et sem fognak eladni a kiegből, nem 14-et, ergo öngólt lőnek. mondjuk ettől még nem fogom őket sajnálni, de ugye ott vannak még a tranzakciók az RMAH-n. 15%. ill. 1 EUR-os tranzakciós sáp. sztem itt bőven napi többezres nagyságrendű tranzakcióról beszélünk, szóval itt is iszonyat mennyiségű pénzek mozogtak eddig.
valami nem stimmel itt, mivel egy amerikai cég sosem mondana le önként a vadkapitalizmus nyújtotta lehetőségekről, kivéve persze, ha így akarnak vezekelni azért, hogy kb. ez az első játékuk, ami nem aratott osztatlan sikert a közvélemény számára, még ha a pénzügyi mutatói mást is mondanak. -
priti
addikt
válasz
#57919488 #37352 üzenetére
Ha ebből egy kukk is igaz lenne, akkor csak az RMAH-t zárnák be. A játékban nincs szükség annyi goldra a gyártáshoz. Egyszerűen lemennének a gold AH-s árak RMAH nélkül. Éppen most néztem végig, mert elvitték az amum és milliárd alatti item alig alig van, ami egyáltalán olyan, hogy cserélnék rá és ha cserélek akkor sincs semmi, csak farmolok ugyanúgy mp10-en a csapattal, ahogy eddig, semmi nem változik, mert lófing. Amelyik item +10k DPS az már 2 milliárd gold és azt a +10k DPS-t sehol nem érzem meg, háhht biztos nem, mert olyan 80-100k DPS többlet amikor a pályán felveszem a +att. speed buffot és meg se látszik, egy icipicit gyorsabban halnak a pici mobok, de eliteknél észre se venném, hogy rajtam van, ha egy bug miatt nem jelenne meg. Ha nem négyen henteljük egyszerre így is meg úgy is lassan hal. Ha meg védelemre költök és költöm a milliárdokat arra, hogy legyen ugyanez a DPS több allressel akkor meg bealszom ingém, mert ha egyszer nem halok semmitől akkor most mire figyeljek, meg minek teleportálgassak? Néha még így is unalmas az archon, csomószor annyira nincs para, hogy csak állok aztán nyomom a gombot az egéren egyfolytában.
De tényleg, mert amikor van még vari a csapatban és fagyaszt az irgalmatlan unalmas. Szúrjuk ott egyik mozdulatlan jégtömböt a másik után. Barbi elfutkároz, hogy jöjjön ránk akkor mindenki a csába, aztán meg így bekapunk több pakk elitet, tiszta káosz ha fagyis tesó elhullik elsőnek miután bekapta a pajzsos eliteket, barbi az ott pörög valahol Isten tudja hol, nem érek rá foglalkozni vele, monk elhullik másodiknak mert ráment az elire egy tenger mob között egy az egyben, hogy majd akkor ő egydül elintézi mert mi biztos nem merjük vagy nemtom mér', én ott teleportálgatok meg osztom őket archon-ban, de ha valami lefagyaszt akkor levernek, mert mindenütt ott vannak, ha nem akkor valszeg túlélem és ennyi, megvolt a napi para, de igazából hárman megyünk négy felé aztán valami lesz.
Ha meg nem vadulunk akkor meg dög unalom és tök nyolc, hogy hány kétmilliárdos itemet veszek még...
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #37352 üzenetére
Nem az AH miatt sírnak ha sírnak, hanem ami a gyatra szűrés miatt bekerülhet a csalóktól. Botolt itemek és goldszázmilliárdok. Az AH-val önmagával nem lenne gond. Persze ugyanolyan jó lehet nélküle is a játék. kivéve ha benthagyják érintetlenül az ingame tradet. Így kb marhaság. A "feketekereskedelem" eddig is ott ment, ezután is ott fog. Annyi lesz az egész, hogy nehezebb lesz megfelelő itemeket találni és itemeket beárazni így. Már a dropon felül. A nem account bound craft alapanyagok (meg a gold) ezután is ugyanúgy pörögni fognak. Bár nem ugyanúgy, mert nem lesz ami korlátozza az árakat, vagy amihez igazodjanak, így magasabb árak lehetnek.
Ingame trade (+esetleg RMAH) megszűntetés és only-AH mód is jobb lenne ennél a trade marad AH+RMAH megy módszernél.
edit:
(#37353) Pukii
becsszó én nem te vagyok, de sok átfedéssel egyszerre írtunk dolgokat -
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #37345 üzenetére
- A misclick (izé mystic) csak egy jellemzőt rollolhat újra. Az ára és a sikeres upgrade véletlenszerű. Lehet ugyanolyan is (egyik jellemző a listából az eredeti lesz). Ha szar az alap, akkor szar lesz enchantolva is. A vétel/csere fix eredményt hoz
- crafthoz és enchanthoz is kell alapanyag: Ezek egy része account bound, de elég könnyen kirunolható. A többi korlátozottan érhető el. Jelenleg aki DE-t farmol, az (állítása szerint) csak a runból nem szerez hozzá elég goldot és infernos craft alapanyagot. Ezekre simán lesz kereslet Ja, meg kavics is kell majd dögivel.
- ha saját itemet adnál el, akkor az kiegészíti az aranyszükségleteidet, vagy épp azt kapod ami épp neked kell és nem kell bezúznod az alapból hasznos itemet ha csak a "második legjobb". -
DjDanee87
addikt
válasz
#57919488 #37228 üzenetére
Én nem ellenkeznék.
(#37224) mcsabee: Nyilván senki sem tudja garantálni, hogy minden ki fog esni a patch után is. De a Gamescomon a prezentáció szerint 6x annyi legendary esik majd loot 2.0ban, mint most.
Ezért feltételezem, hogy valószínűleg lesz Immortal King chested, csak nem 200 strength 300 vitalityvel.Ráadásul a megnövelt drop rate mellett lesz smart loot és mystic is, hogy biztosan ne csak szar essen.
Gorneck23: Szerintem loot2.0 megjelenését tervezik márciusra, azért lőtték be így. Persze majd meglátjuk mi lesz
-
Agro
senior tag
válasz
#57919488 #36914 üzenetére
Ezzel 100%osan egyetertek. Ez nem feature. Crumbling vaultot is messzirol kerulom. Ha idore akarok valamivel jatszani akkor felrakok egy F1et vqgy valami fos autos jatekot. Inkabb egy vegtelen dungeont tudnek elvezni ahol minnel melyebbre mesz annal nehezebb ellenfelek jonnek es egyre tobben. Ha meghalsz visszamesz az elejere. Ha egy ilyet sikerul belevarazsolni akkor en merhetetlenul boldog lennek
-
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #36176 üzenetére
Jó, de te Mazsola vagy. MP5-7-ig simán esett minden kasztú karakteremre is bőven használható. Minden slotra. Más kérdés, hogy addigra már volt jobb vagy speckó buildeket nyomok, arra meg épp nem jó. De ha nincs AH, akkor annyi simán megy self foundban is. Csapatban MP8-ig is akár. Vagy tovább. Max nem annyira gyors mint a felső 0,01% items score-os itemekkel, de egy játéknál ez kb le van ejtve. Mivel van AH és nem vendornak megy minden klinőtt vagy más karakterre használható item, így könnyen elérhető a lustább, vagy kevesebbet játszó játékosoknak is minden Mp10 kompatibilis cucc is. A közepes mp5-7-esek meg ki is runolhatóak goldban mert iszonyat túlkínálat van. Ha ez a konzolos drop, akkor viszont jobb itemek esnek, mint a mostani legjobb itemek. Ezekkel most is faceroll MP10. Self foundban akkor konzolon kb bealvós lesz.
Önző self found módban (nincs cserebere csapattagok közt sem) is magasabban nyomultunk már 4 óra játék után csak a talált itemekben mint bevallásod te. Azt hiszem MP4-en fejeztük be az első napot, de lehet csak szenilis vagyok és feljebb merészkedtünk.
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #36173 üzenetére
NEm ésszerűbb, hanem kivették belőle a választás lehetőségét. Eddig is játszható volt ha nem is könnyen vagy nem hamar mp10. Konzolon az ilyen statokkal simán gagyi könnyű szint lesz. Nincs nehézség választás. Ugyan, játszhat rosszabb cuccban is? De ha van jobb, akkor minek? Nincs olyan szint amin érdemben küzdeni kell majd. Bár kontrollerrel lehet kell ennyi, mert rémálom a kezelés (?)
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #36170 üzenetére
EZ nem "értelmes", csak olyan mint az előző nagyobb legendary "patch". Túltápolnak mindent a meglévőből. Csak a konzolosoknál úgy látom ha ez lesz, akkor kieg nélkül is simán rollolhat lvl 60-ra olyan item, ami nem jöhet ki iLvl 63-ra sem. Ezek olyan iLvl 65-ösök. vagy kaptak kuruzslót (mystic vagy misclick vagy mit) ami max fölé nyomja a statokat és más jellemzőket? Mókás, de remélem kamu! Bár nekem mindegy. A konzolosoknak jó lesz az ilyen patch/alap tartalom is. Valami változatosabbat várnék azért PC-re. vagy simén csak olyat ami nem azzal akar "jó" lenni, hogy ugyanazt adja, csak többet mint addig az elméleti max volt adott szinten...
-
JSaN
addikt
válasz
#57919488 #35437 üzenetére
Van egy tippem mert crusader van, vagyis mert kozel harci. A konzolok miatt, a kozelharciakat konnyu iranyitani, a tavolsagiak meg nem. Amik voltak konzolos videok ott is a dh es wizz csak porgott meg lott a semmibe osszevissza. Barbar monk meg csak ut amere megy, wd meg valami hibrid.
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #35427 üzenetére
EZ nem MMO, hanem Hekk end-Nash
(Vagy Smash, slesh?. Eh, hagyjuk. Nem MMO. EZ a lényeg)edit: gond meg nem lesz, mert exp-ben nem nagyon fognak kölyökszöcske szinten (lvl60) runolni a népek. Max az elején, de ott sem közösködnek a classicosokkal, meert van egy szép új actjuk.
(#35429) Gyuri27
Nem csak flail használható és nem csak crusader pajzs. Ezt mondták valamelyik kérdezz-felelek dumában. Talán az athenesben. Lesz átfedés. Húzó karakter meg nem lesz. ELeinte semmiképp. Mindenki oldja meg normálisan. Az a jó és nem a noobrun. Növesszen mindenki gerincet! -
Sárpac
nagyúr
válasz
#57919488 #35407 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni? Új játékos meglátja milyen fasza a diablo exp megveszi, és elkezd játszani exp karakterrel, mert ő azzal akar nem a régivel. Na most ha közös az ah 10m goldból felhúzza a kariját toppra, de ha nem közös egészen más lesz a felállás kisebb itemek is értékesebbek lesznek egy bizonyos időre és ez a idő +pénzt hoz a blizznek.
(#35408) Rebourne : a gold sem lesz közös csakis úgy van értelme!
-
Jazz
veterán
válasz
#57919488 #35118 üzenetére
+lvl 10 es szerintem minden mostani cucc kuka. Nehogy mar az uj kiegben a regi cuccokban rohangaljanak akar mpl 0-an es farmoljanak.
Azokat az új cuccokat jó rollal ki is kell fogni. És ami jó item lesz, főleg hogy új és baromi ritka, annak ott is horribilis ára lesz. Nem fogják azonnal lenyomni az árakat. Ha csak nem olyan lesz a loot hogy potyognak majd a 2000 dsp-es fegyók pl. De nem hiszem.
(#35127) DjDanee87: Az se lenne baj ha törölnék végleg a paragon lvl-t, és 60-ról kezdi mindenki. Most nem egy nagy cucc elérni a 100-at. Meg legalább lesz mindenkinek lvl és para fejlődési "öröm".
-
Gyuri27
félisten
válasz
#57919488 #35144 üzenetére
Monk ráhuzza a wd-re majd archon és dh. Monk összehúz, fagyis wiz, batos wd és dh.
Sehogy nem jön a képbe a baba. Többen írták már itt ezt. Érdemes lenne elgondolkodni. Nem úgy van már mint régen.radi8tor1: háde? izé. Kiben merült fel, hogy lot2.0-val nem játszik? Kiben merült fel, hogy nem veszi meg a kieget?
-
Gyuri27
félisten
-
Zan
aktív tag
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #24424 üzenetére
És neked hány karaktered van amit bekötött szemmel és csak egérrel runoltatsz? Totál zavarosak az elvárásaid. Miért játszana bárki is úgy, hogy megnyomorítja a karakterét? Ha külön realm lenne ilyen játékmódra, vagy toplista, akkor lenen célja. Így csak max makacsságból, vagy virtusból játszana bárki is direkt gyengébb felszereléssel mint ami elérhető. Ha neked esne egy as-chc-chd-mainstat-allresist full maxpontos amulett, akkor azt inkább bezúznád, mert túl könnyű lenne a játék vele? Ugyanmá'!
Ez ugyanolyan irreális érv/elvárás.
-
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #24397 üzenetére
Nincs itt semmi védés. CSak egyszerűen hülyeségeket írsz. Nem AH-ra, vagy RMAH-ra épült. Erre volt igény már D2-ben is, így a bliz szépen kiszolgálta ezt az igényt. Tipikusan a játék eleje a legmegfelelőbb példa arra, hogy nem AH-ra van "építve". Semmi nem volt AH-ban, ami most már átlagosnak nevezhető. Van aki AH-zott, a kis mennyiségű itemeklből, de nem volt ez létszükséglet. Hell végén kezdtem el AH-ra nézegetni. Akkor is fegyverekért. Az inferno meg "kihívás mód-nak" készült elvileg. Oda már kellettek jobb itemek, vagy erős stressztűrő képesség, de persze idővel az is mehetett volna magatalálósan. Főként a sokadik nerf és x. droprate növelés után. Ezután nem hinném, hogy igazad lenne. Ha csak trabikat látsz, akkor az is jó lesz. Ha siméán szerezhetsz merdzsót is, akkor már fintorogsz a kis kétütemüre nézve. Azért még a trabival is eljutsz a városba, vagy a haverokhoz.
Ha indul a PTR, akkor esetleg indíts tiszta kezdő karaktert és szólj amikor nehéz már a játék. Ha infernó előtt sírásra görbül a szád, akkor a szememben sokat esett a megitélésed. Ha meg simán haladsz, akkor mindaz amin rugózól balgaság. (mielőtt megszólnál: a második karakteremet is sokáig magatalálósan vittem. Mondjuk ott a másik karival talált cuccok azért bejátszottak. Ott se volt gond. TEscos wizardot és barbit is csináltam. Sok patch-csel ezelőtt. Azok meg infernon nyomultak és 3 millió volt a költségkeret. Ez még az MP előtt volt, tehát MP1-2 közti nehézség simán vihető most is 3 millióból. Az meg nem összeg. Ha nincs AH, akkor a 3 milla nem ér semmit, csak az ami neked esik. Szerintem az is elég. Napi több legend esik. Már minimum 10 karaktert simán felöltöztethettem volna magatalálósan AH nélkül is)
-
JSaN
addikt
válasz
#57919488 #24395 üzenetére
Ez bulshit, nyilvan ami meg ah-ban uber cucok azt meg a blizz rakta be mert ugye a jatekosoknak nem esnek jo cuccok.
Teljessen jatszahto ah nelkul is, en azert is mentem at hc-ba mert mar untam hogy mindenhol (es itt is) a jatek masrol nem szol mint ah, hogy ki hany eurot vagy milliard goldokat tud kivenni.
HC-ban jol elvagyok a sajat talalt es craftolt cuccaimal, sokkal elvezetesebb a jatek. -
mikromanus
veterán
válasz
#57919488 #24395 üzenetére
Istenkém. Ugyanaz a gőzölgő lócitrom megint. Nem AH-ra "építették" a játékot. A játék AH nélkül is játszható és élvezhető. AH-val ugyan könnyebb, de az AH nem cél, hanem eszköz. Arra van, hogy amit találsz és neked nem kell, azt "átkonvertáld" neked megfelelő itemre (közvetítőeszköz a gold). Kicsi az esély, hogy a neked leginkább megfelelő item épp neked esik. Így talán megtalál az, ami neked kell. Ha nem lenne AH, akkor két dolog lehet:
- más úton cserélnének gazdát az itemek (ha van Trade ablak, vagy felvehető dobott item): tipikusan d2jsp megoldás a D2 LoD-ban. Igény volt rá, a játékban megfelelő keret nem, tehát picit önszerveződött a játékosközösség. Persze valaki meg hasznot húzott belőle, csak nem a Bliz
- nincs se trade, se semilyen item vagy goldátadási lehetőség: ez esetben mindenki magatalálós, egy rakat jó cucc megy vendornak, a karakterek meg rongyokban járnak. Játszható így is, csak nem annyira hatékony.Leszokhatnátok arról, hogy eregetitek itt a demagóg parasztvakító halandzsát, meg tologatjátok a f*stalicskát nagy lelkesedéssel.
edit: és mielőtt felkiálltasz a "neked legjobb item nem neked" résznél, hogy "Na ugye?!" megjegyezném, hogy nem is kell a neked legjobb item. ELég egy közepes, gyakran előforduló item is minden slotra amit sz@rért h*gyért, meg pár goldért meg lehet venni AH-ban. Eredetileg inferno nem casual aludvarunolós játékosoknak készült. Eredetileg az MP10 se azoknak van kitalálva. Mp0-3 közt meg minden kaszt minden buildje életképesre hozható kedvezőbb áron is. Ha nincs AH, akkor ez a build és játékstílus tömeg korlátozottabb.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#57919488 #23199 üzenetére
Értem de ha maga a játék nem szórakoztat, és nem élvezed akkor miért cél az hogy legyen egy jó karaktered?
killerjohn Erre nem tudok mit mondani..én is unom már a D3-at és nem is játszom vele.
Este jönnek a srácok, akkor felmegyek de akkor sem a játékért hanem mert jókat dumálunk meg poénkodunk közben TS-en, és az idő is jobban megy ha közben csinálunk is valamit.
Ha valaki az ereit vagdossa játék közben és mégis tolja, azt csak sajnálni tudom..egyszerűen érthetetlen számomra..Annyit hozzáteszek hogy én 1000-1100 óráig jól elvoltam a játékkal, és csak aztán lett uncsi számomra.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#57919488 #23196 üzenetére
Csak leköt a játék ha játszol vele nem?
Vagy utálod magad miközben játszol és csak azért tolod mert a fejedhez tartanak egy fegyvert hogy márpedig el kell hogy érd az 500K DPS-t? Kétlem!Sokan abbahagyták a játékot ahogy végigvitték infernon..de nekem ne magyarázza már meg senki hogy 1000órából 950et végig szenvedte és csak azért játszott hogy jobb karaktere legyen..
Mert ha így lenne akkor csak egy kérdésem lenne..minek?
Miért akar valaki egy amúgy számára unalmas játékba egy értelmes karaktert?
Pl nekem a Skyrim nem jött be és nem is küzdöttem több száz órán át egy jó karakterért..nem tetszett, nem játszottam..ennyi. -
F-ECT$
titán
válasz
#57919488 #22412 üzenetére
1vs1-re nincs balance, így a frost mage vs melee az esetek 90%-ban sima liba. De a frost mage-et meg a lock eszi/ette meg. A lockot meg a rugó, stb.
Az rmp is jó kombó, de nem minden szezont lehetett vele megnyerni.
D3-ban kevésbé kezelik szigorúan a clever use of game mechanics-ot, mint a wowban. Az elején volt 1-2 nagy nerf (pl az attack speed meg a force armor), de itt engedik, hogyha közel a végletekig stackelsz valamit, akkor triviálissá válik a játék. (A wow-ban elképzelhetetlen olyan karktert építeni, ami benne állhat minden trutyiban és nem hal meg, itt meg kellő res, armor, loh és ls -sel "bárki" meg tudja csinálni.)
Itt nincs tank és nincs healer, gondolom a cm wizt is azért engedik, hogy az überekhez ne kelljen mindenképp 2 barbár / monk.
-
F-ECT$
titán
válasz
#57919488 #22401 üzenetére
Nagyon sok minden ami ott elfogadott az itt nem és fordítva. Pl el tudnál képzelni egy cm wizt ott?
Eleve a legtöbb boss immunis mindenféle cc-re. Másrészt ha az adott karakter valamit túl jól tud stackelni (pl voltak 100% dodge chance-es rugók), akkor rögtön jött a nerf, stb.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
#57919488 #22115 üzenetére
A +sebzést mindenki megkapja(ha nem bugos), mert az a mobra vonatkozik, hogy többet sebződik. A +hatredet elvileg nem, bár azt csak utólag kérdeztem meg a másik DH-tól, majd letesztelem valakivel.
DPS calculatorral ki kell számolni, de Manticore-ba 2 socket esetén 1 ruby+1emerald a jó, és az is csak marquise rubyval (esetleg radiant star, de akkor kicsi a különbség, és lehet a 2 emerald javára)
Egyébként meg chc, chd, weapon damage (tehát dps/aps), ami számit, pontosan így: weapon dmg*(1+chc/100*chd/100) -nak kell minél nagyobbnak lennie (Ha sok ütés egy ellenfél, különben ruby lehet jobb, ha miatta 3 nem crit helyett 2 nem crit egy normál mob)
Ezért sem érdemes 1200++ alatti dps-el manti-t venni a magas dps, 1 socket helyett. -
mephi666
nagyúr
válasz
#57919488 #21987 üzenetére
publichoz kellő mennyiségű alkoholt javaslok, eddig minden esetben csak részegen mentem publicra és röhöghettem jókorákat a társaságon
sügér-game: hal-tak rendesen a csapattársak... mondjuk a feltámasztgatós acsimat legközelebb szerintem ott összeszedem, mert arra jó kb az egész...
21989: néhány alkalommal vetődtem csak publicra, láttam is ott érdekességeket... pl: összevissza öltözött lvl50 feletti karakterek: pl dh kék arcane resist+strength vállassal meg hasonlók... arról nem is beszélve, hogy kényelmesen beleálltak minden sz@rba, aztán bukfenceztek jobbra-balra... a molten robbanásába belefutásból pedig szerintem versenyt csináltak
...ezek után tényleg csak illumináltan mentem párszor bohóckodni publicra
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#57919488 #21265 üzenetére
legálisan ez valamennyire megoldható, pl eyefinityvel.
eyefinity problémája, hogy 48:9ben a két szélsó kijelző olyan felétől csak a hátteret rajzolja ki, de szörnyek, cuccok és minden nélkül ami a szerverről jön. meg gyakorlatilag használhatatlanná teszi az UI, szóval én egy kijelzőn játszok annak ellenére, hogy eyefinitym van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest