Aktív témák
-
Jazz
veterán
Az kevés. Szerintem az lesz mint ami egy-két más mmo-nál bevett szokás: elbontod a Grandfathert, abból kieshet valami, ami alapanyaga lehet az über grandfathernek. Bár így is a hierarchia csúcsán megmaradnának az itemek. Itt már tényleg csak egy megoldás lehetne, ha pl. meghalsz, random eltörhet egy itemet végérvényesen...
-
Scholes9
nagyúr
WoW kiegeket megjelenésük napján 00:00-tól lehetett tolni, itt is így lesz szerintem, tehát, aki bnetről veszi, az már 15-én 00-kor tolhatja, de én inkább alszom és reggel megjön a futár és akkor állok neki, WoW kiegeknél is így küldtem
Más: én direkt rákérdeztem, h a megjelenés napján, tehát 15-én még aznap kihozza-e a futár a játékot (konzolokszervize) és azt írták vissza, h igen
Kapnak 1 esélyt, most fognak "vizsgázni", csak azért írom ezt, mert már nem 1 nagy nevet vettem megjelenése napján (WoW: WotLK, SC2, MW3) a CD Galaxisnál és mind itt volt aznap, remélem az előbbi cégnél sem lesz másképp
-
Ilsyde
őstag
Ha nem kerulne másfélszer annyiba mint a bolti, akkor megvenném én is. Így viszont megvárom a postást.
Éjfélkor nekiesni a játéknák szerintem felesleges, úgy is csak néhány óráig bírod aztán délelott bealszol a fáradtságtól. Vagy otthagyod az egészet a francba mert nem bírsz rá koncentrálni. -
Fekete Fény
tag
Hogy én,hogy örűlnék A Starcraftnak de A diáblónak is.Bár nem ide vág de életem első stratégiai játéka az starcraft volt.Azóta se csináltak jobbat nála.És életem első szerepjátéka amivel nyomúltam az a diabló majd a Diabló 2.Ez a két gém a szivem csücske.Ám egyikből se jött ki ''még'' folytatás.Bár igazadlenne és kiadnák őket.Én biztos szerver lennék mert kerűljön akármennyibe(Kell akár kapásból 70k)megvenném mind kettőt.A starcrafthoz beüzemelném a 21'' mellé a 17''és hihetetlen élményem lesz.
Remélem a próféta szól belőled
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
szerintem itt nem az a kérdés hogy lesz e dio3, mert lesz, ez evidens.
a kérdés az, hogy mikor és mi lesz?
wow féle borzalom grafika, vagy igyekeznek ezt a mesés rajzolt cuccot átültetni full 3d-be valahogy és 20x akkorák lesznek a pályák, zsírúj brutális karakter rendszer lesz e és így tovább... -
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest