- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
emre33
addikt
válasz
Scholes9 #5393 üzenetére
FRAPS folyamatosan fut, Vertical sync game alatt nálam mindig be van kapcsolva.
50 fps alá nem nagyon bent be, 1920x1080 felbontás (Geforce 9800GTX)Diablo3 inkább CPU kell mint VGA
Ami fontos még, hogy FPS csökkentéssel nem csak a fogyasztást, hanem a gép hangját is (nem kicsit) lejjebb lehet vinni!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Scholes9 #5288 üzenetére
En collectorst akartam... de bevallom hogy ami a game korul mar megy az nagyon gaz! Honapokon at beta, 10peccs a betahoz... de egy etkezlab idopont nincs... halogatas az van, majd ekkor majd akkor! Egyedul a coop, es a miatt nem warezolom le mert eddig buszken mondom minden Blizz game itt van az archivumban!... Legalabb a beta lenne nyilt! Kezdem azt hinni hogy jo munkahoz ido kelll, a szarhoz meg meg tobb!
-
wikings2
őstag
válasz
Scholes9 #5276 üzenetére
Anno Lord of Destructionra mennyit vártunk, 1,5-2 év? Akkoriban látszott még hogy az igényes munkához türelem kell és nem voltak annyira pénzéhesek hogy 1 hónap múlván kidobjanak 2 costumet teljes áron kiegészítő néven.
Most is azért türelmetlenkednek rengetegen mert a dlc banzájhoz van mindenki hozzászokva. -
Ilsyde
őstag
válasz
Scholes9 #4182 üzenetére
En e-maileket kaptam hogy illegalis tevekenysegeket fedeztek fel a WoW accomon (egesz eletemben jatszhattam vele kb. egy hetet, az is akkor volt mikor kijott a Burning Crusade
) es le lesz zarva meg vilagvege meg minden.
A harmadik e-mail utan leszedtem az androidos telomra az authentikator szoftvert, beizzitottam es azota levelet nem kaptam. De Diablo 3 invite-ot sem
-
-conrad-
addikt
válasz
Scholes9 #4161 üzenetére
Az a baj a hardveressel, hogy ha lemerül/eltörik/lenyeled akkor ennyi, lehet írni a supportnak. A telefonosnak meg előnye, hogy van egy kódja amivel újrarakhatod a telefonra, így időtálló. Nem csak androidos telefonra lehet feltenni, felmegy régebbi készülékekre is.
(arra is ami nem támogatott, keress rá a FS!-on az "authenticator" szóra és ott lesz egy leírás. Feltettem már csomó telefonra, Samsung monte, régi SE készülékek, stb.) -
Bazzzs
senior tag
válasz
Scholes9 #3773 üzenetére
Előtte azért még olyan karácsony vagy január magasságában egy bétalehetőséget elfogadnék. Nem mintha nem bíznék a játék minőségében, csak szeretném már működés közben látni a gépemen
Mondjuk, ha ez a rész is olyan sokáig élvezetet fog nyújtani, mint a második, akkor pár hónapot már kibírok
Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest