- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Mukorka
addikt
válasz
freelanced #11264 üzenetére
A spray nyilazása elég mókás és változatos karakter is . Csapdák miatt értékes csapattárs lehet.
-
kexksz
addikt
válasz
freelanced #11264 üzenetére
Godlike DPS.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
freelanced #11224 üzenetére
Nálam naponta változik, jelen állás szerint male Witch Doctorral kezdek, de lehet, h változni fog
A szerverek miatt pedig nem kell parázni
-
Healbacsi
őstag
válasz
freelanced #11249 üzenetére
Sokan valogatnak, hogy mivel szeretnenek jatszani elso karikent, de sokszor magas szinten es nehezebb fokozaton derul majd ki igazan, hogy melyik class all kozel az adott jatekoshoz, igy jo paran lehet 2.-4. karakternel allapodnak meg. Ez sok vegigjatszast ad.
Nem beszelve azokrol a jatekosokrol, akik szeretik a kihivasokat, es hardcore karakterrel elegge jol el lehet lenni (ugye ezek azok akik ha meghalnak, akkor kesz vege, game over).
Az igazan jo cuccok majd inferno szinten fognak esni, ami igeretek szerint elegge vert izzados lesz, foleg az elejen, amig a karakterek gearje elegge fejletlen. Azt igertek, hogy a 4 actbol egy kozepes jatekos max act3 elejeig fog eljutni inferno szinten. Ha ez igaz, akkor mire valaki akar egyedul vagy csapatban nullara farmolja az inferno szintet az is rengeteg jatekorat emeszt fel, nem beszelve egy magas "magic find" stattal rendelkezo gear osszeallitasarol.Ha mindennek vege az en remenyeim szerint is jonnie kellene a pvp arenaknak, en is varom mar nagyon, haverokkal nem veletlen keszulunk infernot farnolni, hogy minel erosebb gearben tudjunk majd nekiallni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
freelanced #11245 üzenetére
Eddig oke, de pl 20 ora alatt vegigtolod normalban, aztan pihenteted a karakter addig amig ki nem jon a pvp es majd lvl 30-on fogsz pvp-zni?
Logikusan vegig kell tolni nightmare-n es hellen, no meg aztan ekkor csak egy lvl 60-as karid van fos gearben, fel is kell oltoztetni, vagy vehetsz magadnak geart penzert, hogy kesobb ne ussenek agyon arenaban.
Ezzel azert el lehet lenni az ev vegeig nem gondolod? -
válasz
freelanced #11229 üzenetére
A béta alatt gondolom az Open beta stress test hétvégére gondolsz. [link]
Lvl60 nem lesz meg 20-30 óra alatt. Az a baj, hogy a könnyelmű nyilatkozatok mind abból a tévhitből erednek, hogy a normal fokozat olyan nehéz lesz, mint a CB. Pedig ez is elhangzott már elég sokszor, hogy ez az Act I töredéke, amolyan tutorial szint. Arról már ne is beszéljünk, hogy maga a lvl60 az nem a játék vége, ez olyan, mintha wowban a frissen dingelt 85 karival közölnéd, hogy akkor most már kipörgetted a játékot és ennyi.
Cata start-tal sem volt szinte semmi gond, az elején volt kb ~ 1 óra, amíg a login serverek átengedték a tömeget, meg elvétve 1-2 world server down a nagyon népes realmeken, de semmi komoly.
Itt sem lesz semmi gond, kivéve, ha valaki személyes sértésnek veszi azt, hogy a szerverekre egyszerre rárohanó x millió ember közül nem őt fogja az első 10 percben beengedni a gép.
Más: Jewelry volt már a CBben is, csak elnéztem és nem találtam? Ez valahogy kimaradt, a BS megvolt/van. Ez is hasonló lesz, mint a BS? Goldért lehet felhúzi jobbnál jobb cuccokért?
-
Hanok
senior tag
válasz
freelanced #11233 üzenetére
Szerintem lvl60 is kétséges 20-30 óra alatt, átszaladni hell-ig meg nem hinném hogy olyan egyszerű lesz az elején mert alacsony szinten gear nélkül már nightmare szinten szétkap az első izmosabb group..Persze biztos lesznek hc-k mint wow-ban is....
-
DonMedve
addikt
válasz
Irigylem azt az embert aki 5kasztot 4 nehézségi fokozaton kicsutkáz év végéig.
Az a 20-30óra annyi,hogy végigrongyolsz mindenhol.Ha már magadon kívül fejleszted a kovácsot,meg az ékszerészt,meg ha jön a mystic,hááát...!
#11237 radi8tor1: Na igen,de én arra gondoltam,hogy van rá ideje!
-
RockHaRD
addikt
válasz
első végigvitelre csak 30. levelig enged. 30. leveltől kapod meg a nightmare nehézséget, azzal ráhúzhatsz még +20 szintet, ha az is megvan, akkor megkapod a hell nehézséget, amivel még 10 szintet kapsz, és ha ez megvan, akkor 60. leveltől játszhatsz inferno nehézségen, de az már tényleg rohadt nehéz lesz... (állítólag)
-
kexksz
addikt
válasz
Kétlem, hogy 20-30 óra alatt meglehet szerezni a full T16-ot.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Csakis a doki, nőben!
-
kexksz
addikt
válasz
DH-t vagy Monkot fogok kezdeni, még nem döntöttem el. Ezen kívül a Wizard tetszik, de annyit kell vele kiteolgatni, hogy elveszi tőle a kedvemet.
-
RockHaRD
addikt
válasz
ezzel nagyjából én is így vagyok, elsőnek mindenképpen wizard lesz (még azt nem döntöttem el, h fiu, v lány), aztán barbár... utána pedig az idézgetős tetszik a legjobban (mindig összekeverem, h az a demon hunter, v a witch doctor)
-
catroot
veterán
válasz
freelanced #11221 üzenetére
Előttem már válaszoltak a rendeléssel kapcsolatban.
Kasztról érdemben úgy tudok nyilatkozni, hogy számomra melyik a legérdekesebb, így sorrendben:
1, Barbár/Witch Doctor (még nem tudtam eldönteni)
2, Monk
3, Wizard
4, Demon Hunter -
RockHaRD
addikt
válasz
freelanced #11221 üzenetére
az elsőn kívül mind olyan kérdés, amit neked kell eldönteni, mivel mindenkinek más az izlése... kasztok terén is, meg a digitális vs fizikai vásárlás terén is...
sokan veszik a konzolok szervizébe, meg a progame-be, mert ott a legolcsóbb, többi helyen drágább. Van aki Angliából rendeli még olcsóbban, de nem tudni, h mikor jön meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest