- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
faranus
aktív tag
sziasztok mivel minden téma le van zárva csak ide tudok irni előre is bocsi ha ne jó helyen vagyok
3 man szeretnénk diablózni midenkinek fent van összedugtuk egymást a ruter segitségével
beléptem hostoltam az én ip alapján akartak belépni hozzám be is irták ami az én hostolt szerverem ip je volt kb 2 percig vártunk majd közölte hogy nem tud csatlakozni a szerverhez mi lehet a gond régen ment lehet hogy az új patch az oka??? -
szitt
csendes tag
megjelent az 1.13c patch
-
krisz200
csendes tag
na csöves allXD
ha él ez a fórum akk nekem patch hibám van(sztem)
felpeccseltem 1.07-ről 1.10-re és ha act 2-be akarok átmenni akk hiba van!
prüttyen a gép osz nem tölt tovább!!(úgy kell alt+f4-elni)
pls segítsetek! kösz -
Nem tudjátok, hogy honnan lehetne szerezni 1.10-et úgy, hogy ne csak erdeti játékon menjen?? Mer' nekem másolt, oszt'... :?
-
-
THX ALL!
Jó vadászatot! -
faster
nagyúr
-
-
faster
nagyúr
Jé, szenyortag lettem.
-
Keitaro
addikt
Nem az. Ráadásul ha felkullogsz BNetre akkor automatice frissít egyet a legujabbra,
-
Dehát az csak 4,9MB! Nem kicsi a mérete?
-
Amíg a garis ügyeimre vártam addig születésnapom alaklmából megvettem az eredeti D2+EXP et! Namost aztmonták ha felrakom akkor 1.7 lesz! Erre rögtön húzhatom is rá az 1.10-et?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest