Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hát a bebaxás megvolt, studio nem

Haveréknál pokereztünk, előtte nálunk piáztunk zenéltünk, amíg nem voltam teljesne kész 2x nyertem meglepő.
Utána go to házibuli...mindneki kész meg én is kijozanodtam a hidegtől meg az éjfél utáni nagy kajálástól.(töltöttkáposzta)..lájtolos nem sok pénzes szilveszter volt, de jó.Megtaláltam a super nintendo tápkábelét
..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
gyúrás megy de xarul, várható volt újévi kihagyás no koksz, sok pia...de jövő héttől jön a whey proff.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik nap csúnyán elvágtam 2 haveromat billiárdba kezdek belejönni mert mostanság sokat járunk, és nyertem játékgépen 2e.t.tök zsír erkölcsi győzelem.
Pótszilveszteren voltunk szombaton Sensation.ben....király a zene hely az emberek, társaság..szal minden...ütia dokkot..kár hogy messze van és nem mindne héten van ott ilyen fain buli.nem utoljára voltam ott.
..persze ide is bepiáztam...maradék tequila meg jéger pezsgő hatott
..de hazafele milyen hideg volt 
Végére hagytam a jót a lényeget...úgy érzem tényleg szerelmes vagyok..hihetetlen ez a 23 éves csajszi...imádom ő is engem..lexarjuk a többit jól érezzük magunkat egymással még ha susiba is talizunk....ez van valami csak lesz belőle...én jól érzem vele magam...jelenbe élek és optimista.ő is.
...sokkal hozzámvalóbb mint az elöző.
Aktív témák
- Diablo IV
- Arc Raiders
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)