- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Magisk
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Hát a bebaxás megvolt, studio nem

Haveréknál pokereztünk, előtte nálunk piáztunk zenéltünk, amíg nem voltam teljesne kész 2x nyertem meglepő.
Utána go to házibuli...mindneki kész meg én is kijozanodtam a hidegtől meg az éjfél utáni nagy kajálástól.(töltöttkáposzta)..lájtolos nem sok pénzes szilveszter volt, de jó.Megtaláltam a super nintendo tápkábelét
..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
gyúrás megy de xarul, várható volt újévi kihagyás no koksz, sok pia...de jövő héttől jön a whey proff.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egyik nap csúnyán elvágtam 2 haveromat billiárdba kezdek belejönni mert mostanság sokat járunk, és nyertem játékgépen 2e.t.tök zsír erkölcsi győzelem.
Pótszilveszteren voltunk szombaton Sensation.ben....király a zene hely az emberek, társaság..szal minden...ütia dokkot..kár hogy messze van és nem mindne héten van ott ilyen fain buli.nem utoljára voltam ott.
..persze ide is bepiáztam...maradék tequila meg jéger pezsgő hatott
..de hazafele milyen hideg volt 
Végére hagytam a jót a lényeget...úgy érzem tényleg szerelmes vagyok..hihetetlen ez a 23 éves csajszi...imádom ő is engem..lexarjuk a többit jól érezzük magunkat egymással még ha susiba is talizunk....ez van valami csak lesz belőle...én jól érzem vele magam...jelenbe élek és optimista.ő is.
...sokkal hozzámvalóbb mint az elöző.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali médialejátszót?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

..toloma street figter 2öt..meg megtaláltam emulátorba pc.re is de nintendon jobb...és nem akad nem kell bika gép...és kiélem magam 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)