Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
na lássuk
ujabb bizonyságát tettme mekkroa gyenge fos vok lelkileg..tegnap véletlen telepátia folytán ösezfutottam exxel sutdioba...persze megint engedtem, mondjuk ő kezdeménbyezte..szal megint ugy néz együtt elszünk valameddig csodás.hányok már magamtól.
...de lehet nem kéne egyszerűen csak szeretem mindennel együtt és kitartok mellette..paszs kiderüla jövőben minden.melo megyeget, edzés is, auto megvan, pénzem fogy mint a fos mostansá alig vok itthon billiárd sörözések bulik, szülinapok....stb.
szóval zajlik folyik az élet rendesen, kicsit kész vok már ettől a folyamatos éjszakázástól de jólesik, én ilyne vok akinek nem tetzsik nem keresia társaságom de sokan keresik őket elegek.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...de lehet nem kéne egyszerűen csak szeretem mindennel együtt és kitartok mellette..paszs kiderüla jövőben minden.