- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
Kíváncsi vagyok hogy mesélik össze őket: pl a fia nem törődött bele a halálába és felkutatja? ...vagy a méregkeverő pótanya kezdi keresni? ...mert Dexter valószínű azért lépett le messzire, hogy saját magától és az életmódjától megkímélje őket... ami nekem 99%, hogy teljesen új helyen, más alapszereplőkkel készül a folytatás (és ez furcsa is lesz, mert 8 évad alatt azért megszoktam nagyon)
-
PazsitZ
addikt
Szerintem a sráccal "türelmes" lesz. Ha ki is borul a bili, ami esélyes lesz, majd csak később szerintem.
Hannah ügy pedig túl sima, pl. nagyon könnyen rátalált.
Tuti, h a csaj még csavar ezen a dolgon és van valami terve, amibe Dex szépen belesétál egyelőre. Bár még nem jöttem rá, h mi lehet. -
feka007
veterán
Spoiler
Nekem másodszorra megnézve a 2. évad tetszett a legjobban, szerintem az volt a legeredetibb. 4. évad végén nem igazán tetszik, hogy meghal Rita, azt Dexi nagyon elcseszte
Egyébként rájöttem, hogy mi hiányzik legjobban ebből az utsó évadból. A 3. évad pl nem volt olyan komoly, de mégis az is teljesen jó volt nagyrészt a zene miatt. Itt most nincs semmilyen zenei aláfestés, ami nagyon zavaró nekem. Pl most legutóbbi részbe semmi sem volt, és így vhogy nincs meg a hangulat se
-
lorcsi
veterán
pont erről.. ultra gáz
imdb egyáltalán nem érdekel. ott sok jobb film is átlagosnak van titulálva a pontozás alapján.szpoljer
a vége előtt 3 résszel kiderül hogy a nagy, rettegett maffiavezér..klán tag stb..buzi...
na ne már..
nem tudtak nagyobb fordulatot kitalálni..
meg a puerto ricoi nőci kimegy az ex -de már nyugdíjazott- főnökéhez diskurálni, mer ő nyomozgat..
dexbe szerelmes a húga...WTF!?!?borzalmasan szar.
-
feka007
veterán
Sztem úgy értette az uccsót, hogy a legutóbbi.
Tényleg jó évad volt, de a vége az nekem se jött be annyira.. Bár az is igaz, hogy már nehéz volt mit kitalálni, mert a boss-ok elfogytak a végére egy asztalos befejezéshez, így meg vhogy nem lett nagy szám
De azért elég kerek a történet már, el is kezdem nézni az egészet majd másodszorra sztem -
Petya25
őstag
Dex kibérli persze álnéven, mikor a zsaruk kérdezik a tulajt, ja hát nem éppen egy nigger volt hanem egy szőkésbarna fehér, kicsit sem feltünő.
vagy
A zsaruk megkeresik a tulajt, ja a kulcsot ellopták tegnap, kicsit se feltünő.
vagy
új lakat/zár Dex saját kulccsal, de a tulaj tudja majd hogy tegnap még nem az a lakat lógott ott...
és így tovább...Ki mondta, hogy a fóliának le kellett volna bomlania?
(Egyébként nekem a szekrény mélyére berakott szatyor pár hónap alatt miszlikre bomlott.)
Annyit írtam, hogy a dátum ami rá van írva (esetleg nincs rajta, és akkor ez tényleg nem játszik) az nem stimmel majd egy 5 éve ott álló cuccal.Mindenképpen bukó, így nem lehet elintézni egy ilyet.
És még ezer dologba bele lehet kötni, csak nem érdemes túlragozni, mert elveszik a varázs,
Vagy 5 éves vagy, vagy nem látsz, vagy nem érted a világ összefüggéseit.
Nézz még pár CSI-t, meg Dr. Csontot, mert sok érdekes ötletet lehet ám ott látni.
Egy régebbi bejegyzésed, ami mindent elmond: [link] -
Lui04
aktív tag
Szerintem ezt csak most látjuk így (mármint hogy ő a lelki társa), később változni fog a helyzet. Ugye most is pedzegette már, mi van ha az emberi oldala nem fog tetszeni a csajnak. Emellett Hannah eddig minden férfit el tett láb alól, szóval szerintem később akár Dex ellen is fordulhat. Ráadásul illik rá a kód, ki kell nyírni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest