Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Arra célzok, hogy szükségtelen ilyen-olyan nyomást gyakorolni a játékosra, mert aki ezt a játékot szereti, az tuti nincs a technológiai fejlődés ellen. Kíváncsi volnék egy statisztikára arról, 100-ból hány játékos csatlakozna a templomosokhoz, az Illuminatihoz, az Omarhoz, stb. Kicsit úgy érzem, maga a játék a technológiai fejlődés, az augmentációk, az ember szintlépésének propagandája is, ugyanakkor pont a közönsége miatt olyan ez, mint kisgyereket arról győzködni, hogy a csoki tényleg finom.
A másik, amire céloztam, az meg a klasszikus értelemben vett emberség. Mintha a kategorikus imperatívusz, mintha Kant szelleme működne a játékban, és ezt akarnák a számba rágni azzal is, hogy az ellenfelem is szól, hogy én milyen ügyes voltam, mikor pl. a tudóst megmentettem sok civil feláldozása árán. ( Értsd: csinálj másik módszert, rossz voltál, hisz a gonosz elismerését kivívtad, illetve örül, amiért nem úgy cselekedtél, ahogyan te szerettél volna -vagyis jól.)
Amúgy imádom a játékot, de pont az ilyesmikért tartottam a Hitman: Absolutiont jobbnak a Deus Ex: HR-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Formula-1
- Mini PC
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest