- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adam hangját ua. adja, aki a HR-ben is. Számomra csalódás, de persze ettől még lehet jó a játék. Mint akiben benne szorult, mint aki ül a wc-n, nyom nagyokat, de nem jön semmi.
-
válasz
FoxiestFox #9 üzenetére
Se az első, se a második DX-ben nem éreztem azt a fajta nyomást, amit a harmadikban. Talán a fő bajom, hogy nem akarok világmegváltani, nem akarok mindig felelősségteljesen cselekedni, elvárásoknak megfelelni, stb. Kikapcsolódás legyen a játék. Ilyen szempontból nyilvánvaló, hogy a Hitman frissítőbb. Én csak egy nagyon összetett, szabad, szép világot szeretnék okosan akciózva bejárni rengeteg lehetőség mellett.
-
válasz
FoxiestFox #7 üzenetére
Arra célzok, hogy szükségtelen ilyen-olyan nyomást gyakorolni a játékosra, mert aki ezt a játékot szereti, az tuti nincs a technológiai fejlődés ellen. Kíváncsi volnék egy statisztikára arról, 100-ból hány játékos csatlakozna a templomosokhoz, az Illuminatihoz, az Omarhoz, stb. Kicsit úgy érzem, maga a játék a technológiai fejlődés, az augmentációk, az ember szintlépésének propagandája is, ugyanakkor pont a közönsége miatt olyan ez, mint kisgyereket arról győzködni, hogy a csoki tényleg finom.
A másik, amire céloztam, az meg a klasszikus értelemben vett emberség. Mintha a kategorikus imperatívusz, mintha Kant szelleme működne a játékban, és ezt akarnák a számba rágni azzal is, hogy az ellenfelem is szól, hogy én milyen ügyes voltam, mikor pl. a tudóst megmentettem sok civil feláldozása árán. ( Értsd: csinálj másik módszert, rossz voltál, hisz a gonosz elismerését kivívtad, illetve örül, amiért nem úgy cselekedtél, ahogyan te szerettél volna -vagyis jól.)
Amúgy imádom a játékot, de pont az ilyesmikért tartottam a Hitman: Absolutiont jobbnak a Deus Ex: HR-nél.
-
válasz
FoxiestFox #5 üzenetére
Nekem is új lapost kell majd vennem, de nagyon nem mindegy, mennyiért. Elvből se mennék 150k fölé, attól lefelé viszont vagy használt, vagy nagyon akciós / kevés garis / Win nélküli alternatívám lesz -még 2016-ban is.
Ajtórobbantás volt a Deus Ex 1-ben is, sokat használtam, ha jól emlékszem, ráadásul fizikailag is ez a helyes szerintem: ne már, hogy egy szimpla ajtó kibírjon egy rpg-lövedéket vagy mellette felrobbanó aknát. Ez is adna a játékmenethez.
Szerepjáték, ja, de gyakran túl szájbarágós, túl erkölcsi nézőpontot akar bemutatni. Ráadásul mintha valami olyat akarna erővel lenyomni a torkomon, amit én alapból szeretek és természetesnek veszek. Legalábbis én ezt éreztem a HR-ben. Ha meg csak így lehet megoldani, inkább hanyagoljuk... Olyan beszélgetéseknek örülnék, amiben nincs semmi erkölcsi jelleg, illetve nem akarják ráhúzni ezt a nézőpontot. A HR-ben az ellenfél figyelmeztet / gratulál, hogy milyen ügyes voltam, mert kinyírtam / feláldoztam XY-t kegyetlenül, és annyira látszik, hogy mit akarnak ezzel elérni, hogyan akarnak rám hatni. Ezt nem szeretem. Ha lenne mondjuk csajozós része, más lenne a szitu; pl. tudnám, hogy ha szépen beszélek Malikkal vagy Megannal, leveszik a bugyijukat. Úgyis egy PEGI 18, miért ne lehetne?!
-
válasz
FoxiestFox #2 üzenetére
Igényeim lennének bőven, de sajnos nem rajtam múlik...
1. Alacsony gépigény, mert notin szeretném nyomni.
2. Kevesebb ajtó hack, vagy legalább rombolhatóbb környezet, olyan, hogy szét lehessen lőni vagy robbantani egy ajtót / falat. Nem szerettem időnként ezzel pepecselni, a játékstílusom olyan gondolkodós, előre tervezős Rambo stílus.
3. Kevesebb párbeszéd.
4. Jobb AI. ( A Hitman: Absolution, ami Glacier 2-es, tehát eléggé rokona az új Deus Ex-nek, már egész jó, csak egy idő után túl kiismerhető. )
5. A régi Deus Ex 1 sebzésrendszere, felújítva. Legyen a kar meglövése után működésképtelen az ellenfelem keze, ha lábon lövöm, ne fusson utánam!
6. Szabadabb mozgás, nagyobb bejárható területek, hozzá jobb fizika.
7. Kicsi inventory, aminek a megnyitása ráadásul nem állítja meg az időt. A HR-ben már zavart, mennyire irreális Adam felszerelés-mennyisége.
8. Több augmentáció típus.
9. Aprólékosan megrajzolt környezet, számtalan tárgy, számtalan egyedi kütyü, extra. Ne legyen rengeteg ismétlődés, mint a HR-ben, ahol mindenki ugyanazt a 20 könyvet olvassa...
10. Legyen benne víz, lehessen úszni, legyenek benne fák, és zöld környezet. Galambok is, ld. Deus Ex 1. ( Ez félig már pipa, láttam képeken, hogy lesznek fák, és lesz kék ég is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest