Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Csak így a pálya széléről. Naés?
De ezt le is írtam, csak nem sikerült értelmezni mi?"Egyébként nekem mindegy mikor jelenik meg, nincs is ezzel bajom. Csak elfogadhatatlannak tartom ennek az érvnek az elfogadását."
Szerk.: És amit Cr33p kolléga ír az nagyon találó:
"Ha a pofátlanságnak van határa, azt az elmúlt pár évben az összes nagyobb kiadónak sikerült átlépnie."
És te ezt szó nélkül elfogadod. Ez a baj. Nem az, hogy csúszik a start.
-
Fitzgerald
veterán
Hát én remélem hogy holnap tényleg éjjel-nappal ott fog ülni a gárda és lesik minden nyavalyánkat.
Egy botrányos előrendelői kampány, szar optimalizálás, 30 eurós tartalom nélküli season pass, gyomorforgató mikrotranzakciók és 18 órával eltolt global Steames launch után (hogy még VPN-el se tudjál trükközni) ez a legkevesebb. Jah, és ugye eredetileg áprilisban jelent volna meg a játék, de eltolták azzal az indokkal, hogy inkább dolgoznak még rajta pár hónapot.
Ha a pofátlanságnak van határa, azt az elmúlt pár évben az összes nagyobb kiadónak sikerült átlépnie.
Úgyhogy igen, üljenek csak ott még a nap 25. órájában is a fejlesztők, aztán boxolják le a kiadóval. -
Soloen_One
újonc
Reszben egyetertek veled, hiszen a launch support az igazan halas dolog. Viszont masik oldalrol ha a PC dealy-t nem ma, hanem joval elobb jelentik be, az lett volna fair. En pl. szabit vettem ki pont ezert, mert nem tudok IRL annyit kockulni amennyit szeretnek ( melo stb stb)
Ne is emlitsuk a CE rendelesi gondokat,pre order content season pass stb. Bar meg mindig jobb mint a WOW WOD start, ahol a lag miatt egy hetig nem lehetett jatszani. Valahogy azt erzem a PC-s nepet nem tul halasan kezelik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest