Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #653 üzenetére
dehogynem, pofánnyomtam egy gyújtórakétával a GEP gunból
-hiszen a deus ex alapszabálya úgy hangzott, hogy mindig legyen nálad gep gun-. amíg volt az embernél poroltó (egy emelettel feljebb volt egy), addig günther sem volt veszélyes. a fema agentet a víz alatti bázison pedig shifterben elkábítani is sikerült, na az tényleg kemény volt. de azért nem ennyire.
másrészt meg Günther jóval később volt csak (mmint nem a first encounter, ahol tényleg sebezhetetlen volt, ld a "knife should be adequate" günther vs robot párharcot)
katt777: a lemezes verziót is aktiválni kell steamen. és a játék az első napon kapoott is egy patchet.
-
proci985
MODERÁTOR
na, most értettem meg, hogy miért is voltak sokan idegesek a bossharcokra.
három, azar három rakétával lőttem pofán, túlélte. rá még pár gránát, azt is. rá mesterlövészt még párat fejre, azt is. szóval, ez így mégis hogy, a hős behal három golyótól, az ellenfélbe meg több tárnyi kell? ne szórakozzunk már, első deus exnek is pont az volt a hatalmas újdonsága, hogy mindenkibe ugyan annyi kellett, nem pedig az, hogy felcserélték a szerepeket.
remélem az, aki szerint ez a konfiguráció jó fejlesztői döntés volt, most csuklik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #633 üzenetére
working girl
vagy akár a figyelem elterelő unikornis.
concussion akkor hat bossokra is?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #578 üzenetére
igen, az vicces volt. és tényleg csinálhattak volna egy olyan augot, ahol az ember kap egy rendes, retinába épített (tehát realisztikuson is működőképes) célkeresztet.
zsiga_667: ez mennyire biztos?
-
proci985
MODERÁTOR
patchet azért nem találsz, mert a játék steames, ergo ha bármi update van, akkor a steamen keresztül kéne települnie.
tehát, ha az ember a játékot megvette, akkor megy a patch (nem tudom, volt e már, pár percet nekem hétfőn szöszölt a játék telepítés után). mindenesetre nálam gond nélkül megy simán indítva, nem kell rendszergazdaként futtatni (international augmented editionom van, de elvileg sima sem térhet el semmiben ilyen téren).
azért meg talán nem az amd a hibás, mert a törést elszúrták. bolti verzióval érdekes módon még senkinek nem volt baja...
-
proci985
MODERÁTOR
hm, akkor nem csak én emlékszem
első misszió ok. eddig nulla halott, sok kábított. egyrészről kíváncsi vagyok, hogy beszélgetések során mik lennének alternatívák, másrészt meg marad az optimista hangvétel. amíg van lőszer a kábítóba, minden van, akár így is szólhatna a mottó. mondjuk lehet nem pacifista/kompletista végigjátszással kellett volna elsőre kezdeni (első deus exet is egyszer toltam végig úgy), de ez van. azért annak örülök, hogy relatíve egyszerű bujkálni (mint az első DXben, pl a metro2033hoz képest).
másik: 100órányi eredeti contenttel kapcsolatban: egy program (tehát nemcsak játék esetében) a fejlesztés folyamán a program elég sokat szokott változni. be és kikerülhet content, illetve előfordul, hogy egy már komplett pályarészt kivágnak, mert nem illik bele a koncepcióba. pl a fearnél az autós üldözést dobták ki, illetve a stalker széria is eredetileg sci-fi koncepcióban volt elképzelve, csak később változtatták a helyszínt csernobil környékére. illetve ott is elég sokmindent dobáltak ki a hosszú fejlesztési idő alatt (komplett pályák, járművek, scripting egy része).
valszeg amit kidobtak már nem kerül vissza, mert időhiány miatt nem készült el/nem illet bele a végső programba. emiatt kár siránkozni szerintem (bár persze, 100órásban lehet jobb lett volna, de mikor lenne 400 órám négy végigjátszásra?).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
czundermák #515 üzenetére
igen, és előtte az egyik arc amikor jobb kutatási felszerelést akar, akkor a Page industriestől akar rendelni
az az első rész Bob Pageének cége volt
de az elején a kód a liftbe 0451, az is ismerős lehet az elsőből.
-
proci985
MODERÁTOR
ó, bioshock2nél azért szebb, a metro2033 meg kb hasonlóan fut hasonlóan szépen. crysisnek emlékeim szerint szebbek voltak a textúrái, de kevésbé volt shaderintenzív. persze, van szebb, de anno a deus ex se volt a maga korának legszebb darabja... leszámítva persze a kilátást a szabadságszobor tetejéről, az epik volt.
optimalizációra meg.... valszeg ki lett adva, hogy 5570 ddr5 még bírja el
.
minősége viszont remek eddig. első deus ex szerintem utóbbi 20év legjobb fpse volt. bár valszeg nem üt akkorát, hiszem a deus ex a maga módján forradalmi volt, itt meg már az út járt.
-
proci985
MODERÁTOR
ó, 3870el AA ki, SSAO ki, filter trilinearre, felbontás le 720pre, és kb éppen megvan a 30fps (de felülről és eddig stabilan, szóval nem kell tovább butítani). ellenben szerintem szép, illetve ez a kártya kb ennyit tud.
viszont első két óra alapján nagyon bejön. fílingre tiszta első kettő.
grafikával kapcsolatban meg csak annyi, hogy eddig nagyon részletes a megvalósítás: a résztletes textúrák egy dolog, de a részletes enviroment szerintem egy textúraszint fölött már lényegesebb.
-
proci985
MODERÁTOR
na, meghozta a posta az enyémet is. Augmented Edition, digipakkos, szép, végre.
bónusz: ma diszkrét matematika előadás, családos előadó Deus EXel példázik. "családom van, bevezetőnél vagyok, de metacritic 91%, meg intro alapján hozza az elsők hangulatát".
ideje indítani
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #287 üzenetére
szerintem azért 40-60 óra alatt ki lehetet játszani az elsőt mindent felfedezve (beleértve a felhőkarcoló tetején a találkozót
). mmint ha az ember tud mindent, hogy hol van
. ehhez képest a 20óra szegényesebb, node ha tényleg élvezhető többször is...
BioNiCMaN: kész a new visions mod? akkor lehet én is nekiugrok megint
. egyébként ha már modok, nameless modot próbáld ki az elsőhöz: alapsztorija nagyon fura, viszont hozza az alapjáték hangulatát. kb mindent tud, amiért anno imádtam a Deus Exet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #200 üzenetére
ahogy néztem -videobol- rá lehet zoomolni, akkor irányzékkal lehet.
egyébként nehezebb fokozatokon ez megszokott, crysisben se volt, metro2033ban se volt (tetejében ott a shotgunra közelíteni se lehetett), stalker modokból is kivették. elsőre fura lesz, másodikra már az a fura, ha ráközelítés után sem irányzékkal kell célozni (fear).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BioNiCMaN #191 üzenetére
viszont ettől függetlenül tényleg gólyáznom és diszkréteznem kell csütörtökig. utálom, hogy pont félévkezdésre adják ki. bár inkább szeptember, mint mondjuk okt vége/jan vége (itt két lépcsőben vannak a vizsgák).
ja igen, nagyobb összehasonlító teszt. úgy néz ki inkább cpu limites, szóval van esélyem, hogy jól fusson.
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#65675776 #17 üzenetére
1.2. 113 mega, de _nagyon_ ajánlott felrakni. ati kártyákon anélkül szó szerint játszhatatlan. megodlja a laggolást meg még pár dolgot, azzal már egészen játszható (eltekintve a mikroméretű pályáktól, a hullámzó textúraminőségtől és a töltési időktől). még így se éri utól az elődöt, de legalább már nemis a konzolport orvosi lova.
-
proci985
MODERÁTOR
volt/van egy harmadik Deus Ex is, a Project Snowblind (working title: Deus Ex Clan Wars). Nagyon rövid volt sajnos, és a szerepjátékos aspektus teljesen elkorcsosult, de pár aspektusban nagyon is emlékeztet a Deus Exre. kb félúton van aközött és a Crysis között (a nanoruhánál hatalmas mosoly ült ki arcomra, avagy jé, ez szinte tökugyanaz
).
A legendssel nem sokat játszottam (első 4 TRt imádtam, de ezzel még joy + egér kombinációval se lehetett rendesen játszani az irányítás miatt), de a motorban elég sok tartalék van. Az U3 engine viszont szokás szerint remekül sikerült, nagyon jól néz ki és eszméletlenül gyors hatalmas poligonszám mellett is. ilyen tekintetben talán még a Stalker engineje hasonlóan életképes (ez utóbbiban AIre gyúrnak éppen, egész szép sikerekkel).
A vége érdekes lesz... sajnos a DX2 végeire annyira már nem emlékszem (elsőt vagy 5ször toltam végig, másodikat csak egyszer), bár a DX összes végét is sikerült belevinni a DX2be igazi végként. Megvan, a titkos endingtől lesz folytatva (avagy Manderley wcjében lehúzod az amerikai zászlót a klotyón
), avagy a night clubból indulunk
.
az utóbbi idők megmutatták, hogy nem csak hótegyszerű fpsekre van igény (ld a tavalyi nagy hármast: Bioshock, Crysis, Stalker), szóval remélhetőleg visszakapjuk a hatalmas pályákat, a brutál AIt (ld Stalker OL mod, Stalker: Clear Sky), az XPt, a változatos történetet, az augmentációkat, a realizmust. és a megválogatható eszközöket... avagy zárt ajtó? törjük fel, robbantsuk ki, keressük meg a kódját, nyírjuk ki az elektronikáját vagy csak simán kerüljük meg. mert ebben a mai napig nincs párja.
várom várom, nagyon várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest