Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sting2
üzenetére
A level dizájn is világosabb lett, és ha jól tudom akkor variáltak a HDR-el is. Simán lehet, hogy a LUT is frissült ( érzésre), hiszen pont ez a sztori vonala ugye, hogy Fény vs Fény.
oriic: kicsit bánom, hogy nem egyből Leg.-en kezdtem el, mert a classic egy olyan karinak ami mögött már van build nagyon könnyű szvsz, plusz nekem eleve Void karim volt ami kapot egy direkt buffot. Egy új karinak/játékosnak Jó a klasszik, pont olyan nehéz kb amilyen kell, hogy ne büntessen. A glaive fun eddig, mondjuk csak bolt és melee használtam, a védelem részéhez már túl álmos voltam
, az egzotik pewpew kicsit lassúnak tűnik, de elég keményet üt. Szerintem a többi jó, a Shadowkeepnél jobb, a többit majd munka után csekkolom 
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, az egzotik pewpew kicsit lassúnak tűnik, de elég keményet üt. Szerintem a többi jó, a Shadowkeepnél jobb, a többit majd munka után csekkolom