Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    Tőlem is néhány első benyomás.
    Első az egy piros pont, 7-kor elindult a játék, nem sokkal utána ültem le, csak nagyon rövid várakozás kellett amíg beenged, utána simán ment a játék, nem fagyott le, stb. Más battle.net-es játékoknál ez ügye nem így szokott menni, szóval nagy piros pont a bungie-nak ezen a téren.
    Ezután viszont jön a sok negatívum is. A játék semmit nem magyaráz kb. Elindítottam a játékot, rögtön arcomba dobja a kérdést, hogy válassz kasztot mindennemű plusz info nélkül. Oké, játszottam a bétával, így van némi fogalmam a dolgokról, de aki nem annak itt fogalma sem lesz mi merre. Ez az info hiány továbbgyűrűzik az egész játékon, pl azt se tudom, hogy melyik küldetések a kampány, talán a piros? Emellett a fegyvereknek vannak statjai + egy power level. Abszolút nem világos, hogy ezek hogy függnek össze. Azt gondolnám, hogy a magas stattal rendelkezőknek van nagy power levele, de abszolút nem így van. Találhatsz két látszólag ugyanolyan fegyvert, ugyanazokkal a statokkal, csak a power különbözik. Tudnám még ezt a részt boncolgatni, lehet idővel majd ezek világossá válnak, de én elvártam volna némi magyarázást a játék elején.PC-n ügye nem volt első rész, raádaásul a guide-ok nagy része a neten is a különbséget magyarázza az első és második rész között. Na ezekkel is ki van segítve az ember...
    A grafika szerintem rendben van, kicsit fura a stílus, de ezt tudtam előre. Zene nekem bejött, de azért az állam se esett le tőle.
    5. szintig mentem el, ennyi időm volt eddig. Folytatni fogom természetesen, meg néztem valamennyi streamet is ami csak megerősített az eddigi véleményemben. Nem rossz játék ez, de a hype azért eléggé túlzó volt szerintem. Legalábbis így elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák