Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
mivel nem találtam neki topikot, ezért itt kérdem: játszik valaki a harmadik részével, nyissunk neki topikot? Èn PS4-en tolom, és nagyon szeretem. De lassan elérek a végéhez.
-
Egon
nagyúr
Nosztalgiázni akartam kicsit az első résszel, de nem fut normálisan a gépemen, pedig XP-t használok (nagyon belassul (kb. 1 fps), már az első pálya végén). Valami tipp, vagy ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
tabrev
aktív tag
Na pár nappal később... lassan a végéhez közeledek. Ebben a játékban is elég 3 karakter, hogy az ember végigvigye. A legynagyobb ász - szerintem - a nő
az hogy "elvonza" akár 20-asával az embereket akik összeverekednek érte, majd a maradékot le lehet vele rúgni, hihetetlen
kár, hogy van egy két pali akikkel nem bír el. -
tabrev
aktív tag
Látom rendesen kihalt a topik... én meg pont most kezdtem el tolni a játékot
Tiszta Commandos, csak a belső nézet übereli. Nekem nagyon bejön - főleg, hogy elmegy a laptoppomon is. -
Manitou
veterán
Egy TNT vanata kártyán elfut a game?

-
Nah sikerült feltennem, de pontosan én se vágom mit is kell csinálni...
Van ehhez valami leírás, esetleg magyarosítás is jó lenne...
-
GoldenBear
csendes tag
nekem is a kedvenc játékom folytatása
mitkell csinálni az első pályán? -
Ha valaki nem megvette, hanem találta, az dobjon már rám egy privit...

Thx! -
bobace
addikt
válasz
littleNorbi
üzenetére
pont nincs rajta a screenshoton a jobb also sarok, ott lesz a váltás gomb
-
littleNorbi
aktív tag
hogy lehet ezt a nézetet beállítani, nálam a nézet ilyen: -
bobace
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én nem nagyon találkoztam vele, ilyen montázsos szarok vannak,de csak 1. pályát nyomtam
-
-
bobace
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És ha már ezt megmondja, akkor azt is elmondhatná hogy tudom ezekben az átvezetőkben a feliratot bekapcsolni,mert állitlag lehet de hol?
-
Aki már megvette és nyomja az pls mondja már meg,hogy a 2. részben is vannak-e a pályák között olyan jó minőségű (vagy jobb) átvezetők,mint az 1. részben?
-
Heavy D
csendes tag
Crack nincs valakinek esetleg?
-
bobace
addikt
Ez gáz... A kedvenc játékom folytatása már az első pályán kifog rajtam... Mit kell csinálni a púder lövészetél,mert nekem a cél csak emberekre áll rá...?
-
uratti
tag
én is tolom ezerrel
véletlen nem tudja valaki hogy fog-e megjelenni magyarosítás hozzá? -
Sensut
őstag
Nekem is nagyon teccik. Anno az első rész az egyik kedvencem volt, és félem hogy a Commandos módjára talán ez se lesz többé az igazi. De lám ugyanazt a feelinget hozza mind az elődje és az eddig sose látott engine is tökeletesen működik. Akár az egész játékot is végig lehet játszani FPS nézetben is (TAB). Az egykori kínai kiccsajt, Miát egy indián helyettesíti, a többiek mind együtt maradtak és, ha lehet még mókásabbak mint az első részben. A grafika szép mindkét nézetben és a motor is az egyik eddigi legdinamikusabb hajtómű. Soká tartott mire elkészült, de megérte kivárni ezt az időt. Egy nagy GRAT részemről a Spellbound-nak!

[Szerkesztve] -
Zsolty
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
holnap remélem én is elkezdhetem.
Az egyik emlékzetes kedvencem volt még Anno. (meg a commandos) -
<MZ/X>
őstag
Emberek nekem is tetszett a desperados kettő demója, de azt szeretném kérdezni hogy lehet annyire kizómolni hogy úgy lehessen látni a világot mint az egyben? mert ez így nem igazolódom el. nameg nekem a szem mód se megy és mindig kinyírnak

-
Dobozán ott díszeleg a Havok logó...csak nem építettek fizikai motort is a gamebe? Holnap végigtolom a demot

[Szerkesztve] -
a CD G*laxisban már kapható a full game!! Jajj,mennyit vártam már erre a pillanatra
WoW óta ez az 1. játék amire még ''rá is nézek'' 
-
woof
tag
Megnéztem én is a demót, most nyomom harmadszorra

HIHETETLEN mit összehoztak, simán veri a commandos legújabb elszúrt 3d-sített verzióját...hát most a pyro-s srácok vehetnének példát....ez iszonyúan jól sikerült
Ha érdekel valakit, a német relase dátum 4.24.....remélem angol sem várat már magára túl sokáig...
bobace: IGEN megérte várni
[Szerkesztve] -
Archer
őstag
Kipróbáltam a demot. Nekem nagyon tetszik. Féltem, hogy elcseszik a 3d-vel, de nem cseszték el. Sőt, a 3d-s akció mód szerintem nagyon is hasznos újítás. Nem tud valaki egy megjelenési dátumot?
-
bobace
addikt
Végre itt a Demo és nem soká jön a teljes is. Remélem megérte kivárni ezt az 5 szűk esztendőt. már telepítem is

-
Sensut
őstag
Van valakinek valami ötlete, miért megy tök lassan a desperados a Geforce 6600-as kártyával? Mintha egy P1-esen indítanám, pedig anno a TNT2-vel már jól futott.

-
<MZ/X>
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Végre valaki mondott egy időpontot. Nem is olyan vszes. Nekem is a kedvencem csak kölcsönadtam valakinek és eltüntete és kéne egy új példány.
-
-
<MZ/X>
őstag
Senki sem tudja az időpontját?
-
Dilikutya
félisten
Hogy érdemi infó is legyen a topikban, itt van egy rakat kép a játékból: Bővebben: link
Itt pedig a játék oldala a fejlesztők honlapján: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
<MZ/X>
őstag
Oh, bocsánat, nem vettem észre hogy ilyen is van. Szorri.
-
<MZ/X>
őstag
Valaki tud róla valamilyen infót? Mikor lesz? Videók? Az első rész jó volt remélem ez is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az hogy "elvonza" akár 20-asával az embereket akik összeverekednek érte, majd a maradékot le lehet vele rúgni, hihetetlen
kár, hogy van egy két pali akikkel nem bír el.