- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Newl
tag
UP
-
Newl
tag
Hi,
már oké a Desktop Wallpaper. A lekapcs és elindítás után lekérdezte a g.policy-tta Windows és alalmazásra került a beállítás. Egy körrel beljebb vagyok tehát, de a logoff képernyő lecserélése még mindíg nyitott kérdés.... :U
Annyi biztos, hogy normál esetben a Desktop->Tulajdonságok->Háttér->Tapéta megválasztásával lehet ezt beállítani egyszerűen, de nekem NEM ;] ez a megoldás kell.
Valaki ?
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Hi X-COM,
kipróbáltam és a következő a helyzet:
Engedélyezni kellett hozzá az ActiveDesktop-ot is - ezt megtettem - és megadtam a file teljes elérési útját is így: c:.jpg, a kép tájolása center( ehhez nem is nyúltam).
Mégsem rakta be rögtön. Most csinálok egy shut down-t hátha utána más lesz a helyzet.
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Hi,
köszi hogy benéztél ide X-COM.
Szal a group policy -ben nézegettem dolgokat, de ha tudnál a gp-hez egy linket adni vagy valami más módon segítséget nyújtani azt nagyon megköszönném.
A neten már kerestem ebben a témában, de alig volt találat. Igazából az a pár registry hely és kulcs kéne ami alapján a rendszer ''belövi'' a desktop tulajdonságokat.
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Ok köszi,
de én azt szeretném hogy minden felhasználónak ugyanaz a desktopbeállítása legyen. Ezt pl.: úgy lehetne elérni, ha adminként beállítaná az ember az egészet - háttérképek, logonscreen stb... és akkor a többi user már kész tények elé van állítva.
Erre keresek progit, ha van. ( biztos létezik, de még nem ismerem )
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Ezt felejtsük el, nem megy.
Valami jobb megoldás kéne.
Tehát valaki - mást tudna ajánlani?
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Köszi,
pl.: Style XP Update 2.14
--------------------------------------------------------------------------------
Author: TgT Soft.
Date: 2004-09-21
Size: 5.9 Mb
License: Shareware $19.95
Requires: Win XP
Ez XP-alá van, nekem pedig 2000 alá kéne.....
Más progit tudsz esetleg?
üdv.:
Newl -
Newl
tag
Senki?
Kezdek szomorú lenni..... -
Newl
tag
:F
-
Newl
tag
UP!
-
Newl
tag
UP!
-
Newl
tag
Sziasztok,
olyan programot keresek amivel ''átvehetem a hatalmat'' és szabadon állíthatok be vagy tilthatok le háttereket a Desktopon. A cél az lenne, hogy a bejelentkezőképernyő és a logoff háttér is beállítható legyen a progival.
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv.:
Newl
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest