Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
enginev3.0 #109 üzenetére
reggel valamerre böngésztem a beszámítás után és láttam egy kuponkódot amit persze nem egyeztem meg, de az volt odaírva hogyha nem akarod a 35ezres plusz készülékbeszámítást, készülék nélkül is a kuponkóddal 25ezer lejön, na ezt a kupont nem írtam el, de valami NOTRADEIN vagy valami ilyesmi szó lehetett a kupon. És persze hogy nem találok vissza erre az oldalra, már átnéztem az előzményeket..
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Samsung webshopban a telefon vásárlásnál lehetőség van, (opciós) telefon beszámításra. beírva a telefon adatokat, nem von le semmit az árból már, de a megrendelés végén kér banki adatokat a visszautaláshoz, bár ott sem látszik mekkora összegről beszélünk.
A foxway oldalon, ahol a telefonbeszámítás +35ezres árral történik, szintén meg kell adni az adatokat. Kérdésem az lenne, hogy telefon vásárláskor kötelező-e megadni a beváltani kívánt telefont, vagy az csak adatfelmérés, vagy ha ott megadom, a foxway oldalon már nem kell? tudni fogják a samsungnál a +35ezret? vagy miért kérdezi a samsung oldal az adatokat, miért nem ír ki összeget?
Van aki már végigcsinálta a telefon beszámítási mizériát és vissza is jött neki a pénz? Melyik telefon regisztráció a mérvadó? -
tutis
őstag
válasz
enginev3.0 #75 üzenetére
van egy lista, azt nézd meg, nekem egy redmi note 5 menne majd vissza
-
-
tutis
őstag
se töltő már, se buds mellé, ilyen áron nagyon nem éri meg. 70-100ezret kellene esnie az árnak hogy best buy legyen.
-
tutis
őstag
én erre a telefonra vártam annó, de hiába...S21FE-t akartam cserélni, de inkább nem cserélek, mivel nagyobb is lett a készülék, és drága is. Egyszerűen nem éri meg a nyitó árát, és még ha beljebb is esik az ára, az kb 1 év. A töltési lassúság is már nagyon bosszantó a samsungnál, nem értem hogy gondolják 2024-ben ez elég ide...az meg hogy tepsi telefon lett, külön bosszantó, az FE egyik előnye a köztes méret volt, se nem kicsi, se nem nagy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest